Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Commando!!!  (Przeczytany 413 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pico_

• Gość
Commando!!!
« dnia: 28 Września 2002, 14:53 »
Po pierwsze: Nie chca mi sie z waszej strony sciagac konwersje gier (sciagac sie chca ale jest zepsute  
archiwum nie chce sie rozpakowac) po drugie Commando gra pierwsza gra mojego zycia (w ktora gralem  
jeszcze na prawdziwym C64)  tak mnie wiagnela ze przeszedlem cala....kiedy w  nia gralem u takiego  
kolesia mialem 4 lata i nie moglem przejsc 1 arei. Teraz dochodze do 3, i kiedy przechodze ostatnia  
brame pokazuue sie napis ":congratulations: Mission Complete": i gra wlacza sie od nowam, zadnego hgh  
score nic..........commando sciagnalem z waszej strony emulator pokazuje ze to jest ,,demo tape": czy to  
jest demo czy ta gra to taki banalny badziew??

jozef STALIN_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Września 2002, 15:01 »
i dlatego musiales zalozyc watek??????

eXbee_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Września 2002, 15:06 »
Witam serdecznie,

>:Po pierwsze: Nie chca mi sie z waszej strony sciagac konwersje gier (sciagac sie chca ale jest zepsute archiwum nie chce sie rozpakowac)  

hmmm... wyslalem ponownie te wersje na serwer, mozliwe ze poprzednia byla uszkodzona.

>: Teraz dochodze do 3, i kiedy przechodze ostatnia brame pokazuue sie napis ":congratulations: Mission Complete": i gra wlacza sie od nowam, zadnego hgh score nic

trudno mi powiedziec, ile plansz ma ta gra. Polecam pobrac ":commando org": - to jest na pewno 100%-owy oryginal.

pozdrawiam.

jozef STALIN_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Września 2002, 15:10 »
Bzyku>:>: jak kazdy bedzie mial taki problem to zaraz bedziesz mial forum ktore moze do Guinessa leciec!  
Kurwa... nie mozna sie zapytac na maila? Dlaczego zasmiecac forum takimi sprawami? Get OUT z tym!  
Fuck!

eXbee_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Września 2002, 15:18 »
Stalin:  

>:Kurwa... nie mozna sie zapytac na maila? Dlaczego zasmiecac forum takimi sprawami? Get OUT z tym!  
>:Fuck!  

nie denerwuj sie tak, proponuje odrobine melissy na uspokojenie Faktycznie, jesli chodzi o problem z  
pobraniem pliku to moglem otrzymac te kwestie na email\'a lub jako \'prywatna wiadomosc\' na forum. Ale  
kolega zapytal rowniez o Commando, tzn. ile ta gra ma leveli... wiec Stalinie nie kurwuj prosze, bo nie  
ma sie co wsciekac  

Pace. Make love not war.

Pico_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Września 2002, 15:55 »
archiwum dalej uszkodzone........a Commando ORG nie chce sie w ogole otwierac.......ani nie ma F1=run fast ani nic zadnego napisu nie da sie za cholere wlaczyc.....               po drugie ustawienia klawiszy ktore mi dzialaly do commando nie dzialaja do innych gier....trzeba miec jakies inne?? (

PS zkad brales konwersje gier?? jest jakas strona z nimi

Pico_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #6 dnia: 30 Września 2002, 16:17 »
sorry archiwum z konwersja juz dziala ale nie wiem zo z tym commando org

eXbee_

• Gość
Commando!!!
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Września 2002, 17:58 »
Pico >:>: odnosnie ":Commando org": polecam: http://emu64.pl/menu.php?art=31#34
 gdyz jest to plik .tap - stad inny sposob wczytywania.
 Konwersje dostalem od znajomego niedawno, nie wiem czy jest jakas strona z nimi.