Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia Party 2 / 3  (Przeczytany 940 razy)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 2 / 3
« dnia: 16 Września 2008, 18:03 »
Chcialbym, abyscie w tym watku podsumowali Silesia Party 2 oraz przekonali Volcano i mnie do podjecia organizacji SP3 \"Wink\"

Ja osobiscie dziekuje wszystkim przybylym na party za swietna wspolna zabawe, choc biorac pod uwage obecnych na SP1, spodziewalismy sie nieco wiekszej frekwencji na SP2.

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Września 2008, 18:14 »
nie no jak ja mam Was przekonywac plaszczyc sie itd to sorry
Robicie party dla Was i dla Nas jak nie jest to dla Was radocha to tego nie robicie. Jak potrzebujecie kasy na party to sie zoorganizuje i tyle.
To wy musicie chciec Raf.
PS. NIC na sile wszystko mlotkiem \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Września 2008, 18:41 »
Widze iz powinienem byl ujac przekonac w cudzyslow .... na nasze checi lub ich brak wplynie jednak afterparty feedback.

Chcemy po prostu wiedziec czy chcielibyscie sie spotkac za rok i w jakiej ilosci, tak aby bylo dla kogo to party robic \"Wink\"
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

elban__

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Września 2008, 09:25 »
wiec ja bardzo bym chcial zeby bylo party. 2008 to chyba pierwszy rok od 13 lat podczas, ktorego nie bylem na zadnym party i wcale mi sie to nie podoba.

jednakze chcialbym tez zeby termin bylo albo bardziej przemyslany (niekoniecznie wakacyjny) albo chociaz znany znacznie wczesniej - tak zebym mogl sie wpasowac ze swoim urlopem. w wielu firmach istnieja tzw plany urlopowe, i czesto sa zamykane kilka miesiecy przed samymi wakacjami.

z tego co wiem czesc Arise Party Poose miala podobny klopot jak ja - kiedy dowiedzialem sie o terminie imprezy juz dawno mialem zaklepany urlop, towarzystwo wyjazdowe dogadane, etc i nie mialem mozliwosci przesunac niczego.

Ramos

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Września 2008, 14:19 »
To najlepiej tu ustalmy jakis dobry termin nastepnego Silesia Party. Party bylo dobrze zorganizowane i ludzie swietnie sie bawili, wiec napewno ci co teraz przybyli na party za rok tez beda.

splatterpunk__

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Września 2008, 20:20 »
Ja chce zeby na nastepnym byl gar wodzionki \"Razz\"

A tak powaznie to bylo calkiem dobrze i mysle ze razem z Volcano doskonale zdajecie sobie sprawe ze ludki chca zeby kolejna edycja odbyla sie i nie trzeba Was chyba naklaniac smyraniem po fiutkach \"Wink\"

djgruby

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Września 2008, 07:14 »
Jezeli nadal bede pracowal tam, gdzie pracuje, to dla mnie kwestia terminu pozostanie bez znaczenia. Niech wypowiedza sie inni, ja po prostu przyjade.

Cobra of Samar

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Września 2008, 15:21 »
Termin nastepnego zlotu, ktory powinien byc ustalony o wiele wczesniej to podstawa!Moj maluch powinien miec juz 7-8 miesiecy,wiec jesli nic nie stanie na przeszkodzie... do zobaczenia:)
Pozdrawiam.

bimber__

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #8 dnia: 19 Września 2008, 21:46 »
chetnie sie pojawie na Silesii 3. trzymam kciuki zeby sie odbyla.

leming__

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #9 dnia: 06 Października 2008, 14:57 »
a beda Magda, Sylwia i Kasia? :>

Offline Kisiel

• Level 7
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #10 dnia: 06 Października 2008, 16:30 »
tzw \"mokre\" ??? no pewnie ze beda obiecaly... chyba ze watroba nie pozwoli \"Wink\"

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Volcano__

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #11 dnia: 09 Grudnia 2008, 07:56 »
Witam,

Podbijam temat. Za jakis czas na stronie Silesia Party napisze krotkie podsumowanie oraz nasze, tj. Rafa i moje, przemyslenia na temat organizacji kolejnej edycji party. Napiszemy m.in. o lokalu, zakladanym terminie, jak widzimy finansowanie imprezy, itp.

leming__

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #12 dnia: 09 Grudnia 2008, 11:32 »
Jak bedzie Asia to przyjade.

Offline Kisiel

• Level 7
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #13 dnia: 10 Grudnia 2008, 16:01 »
lemming tfu le jak Ty sie chlopie zachowujesz... lizus !!!

Cobra of Samar

• Gość
Silesia Party 2 / 3
« Odpowiedź #14 dnia: 10 Grudnia 2008, 18:14 »
Ja podtrzymuje wypowiedz z 19 wrzesnia i zgadzam sie z Elbanem,ze w wielu firmach zazwyczaj w pierwszym kwartale trzeba podac plan urlopowy.Wiec wczesniej ustalona data zlotu raczej zagwarantuje wieksza ilosc partyzantow. Uwazam tez, ze organizowanie party podczas dlugich weekendow tzw swiatecznych (jak w zeszlym roku) tez nie jest korzystne. Sa osoby, ktore nie maja urlopu podczas miesiecy wakacyjnych i wykorzystuja takie dni na wyjazdy prywatne (rodzinne).
Pozdrawiam.