Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: do Magnate  (Przeczytany 789 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~email#*#janSAD

• Gość
do Magnate
« dnia: 10 Grudnia 2002, 17:18 »
 zapominales chmod na plik z danymi, bo sie komentarze nie dodaja, a poza tym, to gdzie podziekowania dla mnie za pomoc ? :-P

~email#*#janWGWS

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Grudnia 2002, 17:20 »
 ok, widze, ze jednak jest napisane. Ale z tym chmod musisz zrobic, bo nie dodaje komentarzy.

Magnate

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudnia 2002, 17:28 »
 KURWA... poprawione, dzieki za info.

pozdrawiam

Luc (webmaster)

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Grudnia 2002, 17:31 »
 Tej :-), Solenizancie, to że masz 17 lat to od razu tak wulgarnie musisz sie odzywać?    

nożeszty ;-)

Magnate

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Grudnia 2002, 17:41 »
 Sorry, ponioslo mnie... Ale tak to jest jak sie na czyms siedzi godzinami i stara sie aby kazdy szczegol gral idealnie, a potem taki glupi bug... Mam nadzieje ze zbyt wiele osob nie stracilo czasu na wpisywanie komentarzy, czy tez (nie daj Bog) sie zniechecilo do compo. :-)

pozdrawiam

Luc (webmaster)

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Grudnia 2002, 17:43 »
 daj apdejty w niusach, ze zawaliles system komentarzy i zeby łons mor tajm wyslali ;-)

~email#*#janDEAD

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Grudnia 2002, 18:02 »
 Co byscie beze mnie zrobili ?  
 A tak poza tym, to na weekend zabieram sie za WGWS. Moze mi to pomoze jakos ?

Magnate

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Grudnia 2002, 18:10 »
 dalem info na stronie glownej na stronie covercompo, moze jeszcze komus zechce sie dodac komentarz... Hmmm, martwi mnie jeszcze cos innego. Zalozylem konto statystyk w wersji Demo na MyStat. Pierwszy dzien ladnie dzialalo, a nagle qpa - na wszelkie opcje oprocz glownych statystyk (liczba wejsc) reaguje komunikatem \'statystyka niedostepna w wersji demo\'. Tez mi qrna super statystyki, ilosc wejsc mam a nawet nie moge zobaczyc kto wchodzi na strone...

pozdrawiam

~email#*#janDRUNK

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Grudnia 2002, 18:14 »
 Istat moze byc. http://iportal.nano.pl\'>http://iportal.nano.pl a jak nie dziala, to na mojej stronce jest odpowiedni link.  

Dobra, ide dalej uzalac sie nad swoim losem. Do przyszlego (moze) roku.

~email#*#janWKUR

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Grudnia 2002, 18:28 »
 Pier**** wszystko. Po nowym roku koniec zmartwien. Zrywam kontakt z pewna osoba (Magnate pewnie domysla sie z kim) i niech mnie ona pocaluje w d***. Tyle.

Magnate

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Grudnia 2002, 18:32 »
 Daj zdjecie, to powiem czy zrywac kontakt czy nie.    

3m sie

~email#*#janSURE

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Grudnia 2002, 14:22 »
 Dzieki Magnate, pozadny z Ciebie kolega. Decyzje juz podjalem. Mysle, ze w sobote w wiadomym miejscu pojawi sie odpowiedni tekst. Jak bedziesz mial ochote, to zapraszam do przeczytania.

Magnate

• Gość
do Magnate
« Odpowiedź #12 dnia: 11 Grudnia 2002, 16:36 »
 Bede sledzil rozwoj sytuacji. :-)