Ramos:
Czy strona Fan jest lepsza, tego nie wiem? To by musieli się wypowiedzieć ludzie.
no i sie wlasnie wypowiadaja
Jednak statystyki z Facebooka mówią za siebie. C64Power lubi na chwilę obecną 21 osób, a Fan lubi 173.
to akurat nie jest _zadna_ statystyka. statystyka moze byc stat4u czy nowowproadzony podglad .. statystyk na fanpageach facebookowych. Poza tym oprocz klikow w "lubie to" jest takze box na dole, gdzie obecnie sa 54 osoby + box nk gdzie jest osob 26 (huh wczoraj bylo +1 tu i tu...). Czesc osob sie oczywiscie pokrywa w kazdym z tych 3 obszarow are razem daje to na pewno co najmniej 70 'lajkow', ale ja tego nie traktuje jako miary popularnosci strony - na pewno nie jest to wymierne (sprobuje zatrudnic kolegow do klikania lajkow, i wrocimy do tematu za tydzien
).
Poza tym strona C&A Fan jest tylko dodatkiem do wydawanego pisma.
i tak i nie... wystarczy popatrzec na stopien rozdmuchania forum przy c&a fan, na ktorym ruchu za duzego to nie ma
jesli chodzilo by tylko o pismo... IMO powinien chyba wystarczyc tylko dzial pokroju "listy od czytelnikow" i inne formy kontaktu z czytelnikiem... obecny ksztalt forum wyglada na skrzyzowanie c64scene + ppa + c64power.
Uważam i nie tylko ja
czyli kto
, że na Fan trochę więcej się dzieje. Pojawiają się nowe artykuły, czasami jakieś newsy. Jednak podobnie jak i tu brakuje ludzi do pomocy. Bez wsparcia ludzi, nie ma sensu prowadzenia żadnej strony.
Well... na Power od dawna jest tak szeroka baza artykułów (ponad 100, w zasadzie wiekszosc merytorycznej objetosci serwisu zostala stworzona do 2005r) oraz recenzji gier (150 + 27 tips and tricks), że trudno oczekiwac aby raz po raz pojawialy sie tu nowe tresci... bo ilez mozna w kolko pisac o starych grach i starym dobrze opisanym sprzecie ?
Newsy natomiast pojawiaja sie rowniez na Power, ale nie chce mi sie analizowac ani nie bede sie klocic gdzie pojawiaja sie czesciej, cokolwiek trudno uznac to za jakis argument z Twojej strony.
w calym Twym poscie zgodze sie tylko z ostatnim zdaniem.