Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Tu mozna mnie wyzywac :)  (Przeczytany 1405 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~luke@elysium.pl#*#Luke/Elysium

• Gość
Tu mozna mnie wyzywac :)
« dnia: 14 Września 2002, 19:17 »
 Zapraszam do zabawy:)

Werbel

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Września 2002, 22:45 »
 Istotnie, pomysł na zabawę nie z tej ziemi ... tylko czemu nikt się nie chce bawić? ... ja bym się na miejscu pomysłodawcy zastanowił dlaczego tak się dzieje (chociaż nie, nie wpadł bym na tak genialny pomysł) pozdrawiam

Luc (webmaster)

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Września 2002, 10:01 »
 Werbel: niestety nie wiesz (i masz prawo), na czym ta \'zabawa\' ma polegać :-P. Dotyczy tylko i wyłącznie sceny. Jeśli chcesz się dowiedzieć - możesz zapytać samego Luke\'a. Obawiam się, że ten, kto miał się odezwać, napisał już na priva do Luke\'a ;-)

Werbel

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Września 2002, 16:28 »

Napisał: Luc (webmaster)

Werbel: niestety nie wiesz (i masz prawo), na czym ta ``zabawa`` ma polegać :-P. Dotyczy tylko i wyłącznie sceny. Jeśli chcesz się dowiedzieć - możesz zapytać samego Luke\'a. Obawiam się, że ten, kto miał się odezwać, napisał już na priva do Luke\'a ;-)
Hmm to spox, ale może by zmienić tytuł z ``Sprawy C64 Power - opinie, uwagi, propozycje`` na jakiś inny? Np. ``Scena`` :). Pozdrawiam

Luc (webmaster)

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Września 2002, 17:30 »

Napisał: Werbel

Hmm to spox, ale może by zmienić tytuł z ``Sprawy C64 Power - opinie, uwagi, propozycje`` na jakiś inny? Np. ``Scena`` :). Pozdrawiam

Sprawy C64 Power zostają tak jak jest :). Dział Scena może powstać w każdej chwili - proszę jednak o oficjalne zgłoszenie takiej inicjatywy wraz z chętnymi do dyskusji, pytań itd. W grę wchodzi także utworzenia działu Sprzęt, w tym temacie także proszę o zdanie :-]

Magnate

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Września 2002, 18:29 »

Napisał: Luc (webmaster)

Sprawy C64 Power zostają tak jak jest :). Dział Scena może powstać w każdej chwili - proszę jednak o oficjalne zgłoszenie takiej inicjatywy wraz z chętnymi do dyskusji, pytań itd. W grę wchodzi także utworzenia działu Sprzęt, w tym temacie także proszę o zdanie :-]

Dzial o scenie nie bylby zlym pomyslem IMHO.

pozdrawiam

Morris

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Września 2002, 20:31 »
 Skoro można Cię wyzywać, to może ja zacznę:  ty gupi luku 8-)

Jedziesz na party? Może razem z Tomaszem O.?

~Furten@wp.pl#*#Furten

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Października 2002, 19:32 »

Napisał: Luke/Elysium

Sam chciałeś Luke (potrafię być chamski):  

No to jedziemy: Jesteś cynglarzem i żałosnym koderem pozatym wyglądasz jak K.Wojewódzki z Idola  Tyle ci starczy?

Nie?

To dalej ogólnie jesteś idiotą    

Poza tym nie mam nic do ciebie. Fajny pomysł na zabawę.

Pozdrawiam  

~#*#Atari Power

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: 31 Października 2002, 22:46 »

Ja Ci kur#a dam zabawe ty psi lejku,kutafonie jeden.

Offline mazi

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Lutego 2003, 13:34 »

Ty fiutogniocie i dupolizie nie paletaj sie po forum!!!  

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Marca 2003, 14:51 »
 Przepraszam, że tak kulturalnie zaczynam [ty wielbłądzi kutasie, sraj się stad], już wróćiłem do normalności.

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Marca 2003, 14:53 »
 Cytat z moda wydaje mi się stosowny : \'... i przestaniesz kurwa przedzwaniać narkomanie ty pierdolony\'. Dziękuję za uwagę.

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #12 dnia: 27 Marca 2003, 15:02 »
 Do 3 razy sztuka. A czy ktoś zadał sobie pytanie, o co w tym wszystkim chodzi? Może gość rajcuje się takimi kawałkami w domowym zaciszu? O siet, teraz jak się wydało, to dopiero koleś się w#urwi. Sorry, nic nie mówiłem  

~#*#Miły Osobnik

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: 28 Marca 2003, 21:54 »

Dobra - wyraziłeś zgodę.

Ty skurwysynu pierdolony , chuju głupi ty - pij mój mocz pierdolcu niedojebany.Chuj ci w dupe - niech cie skurwysynie szlag trafi mendo jebana ty.

Luc (webmaster)

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: 03 Kwietnia 2003, 15:31 »
 Biedny Luke/(ex?)Arise(ex?)Elysium chyba tylko on i pare osob wie, dlaczego napisal tu tego posta dawno temu... Byla pewna sytuacja na scenie, ale... tu na forum nie podniosly sie zadne wlasciwe glosy :-P

W kazdym razie - Wasze odzywki sa zupelnie nie na miejscu, nie zrozumieliscie tematu