« Odpowiedź #25 dnia: 06 Marca 2011, 01:13 »
Newsy są tylko od czasu wrzucane jak znajdziemy coś ciekawego, o którym się nie pisze na innych stronach jak np. o CheeseCutter
ja wiem ze w Twoim swiecie ``samo sie robi``, ale tego konkretnego niusa rzucil SuperNoise, bo taki mial kaprys
(nie ma on nic wspolnego nawet z redakcja c&a fan, Jarek poza tym jest tez zarazem komodziarzem jak i amigowcem - to tak gwoli pierwszego zdania w Twym poscie)
Kiedyś ludzi pisali po co wydawać te wszystkie magazyny C&A Fan, C&A Games i KOMODA? Nie lepiej połączyć to w jedną całość. Może i racja, ale czym więcej magazynów to tym można więcej poczytać i jest ciekawa konkurencja
pisanie o grach sprzed 15~25 lat ktore juz byly wielokrotnie opisywane jest tak konkurencyjne, ze dzisiejsze popisy kowalczyk wymiekaja. Swoja droga co do konkurencji.. ciekawe keidy c&a fan bedzie moglo sie pochwalic taka jakoscia, skladem, feelingiem jak komoda
co do tzw ludzi demosceny - ``elity`` zawsze uwazaly emu64 i c64power za lamerie i tego sie nie zmieni
niepodwazalnym faktem jednak jest ze c64power mimo wszystko stanowi bardzo duzy zasob informacji o C64 (klik w mape strony i jasne co mam na mysli) - wszak nie umiem doszukac sie koniunkcji i alternatyw dajacych ta implikacje:
Z tego co wiem nie wszyscy chcą udzielać wywiadu na C64Power i widać to po ludziach z tzw. demosceny C64, którzy wolą swoje forum
obstawiam ze c&a fan znow bedzie mialo 100 stron i mase bledow, mimo takiego poslizgu - sa na forum c&a fan watki gdzie ten temat poruszalem... moja propozycja wydawania mniej a czesciej zostala odebrana za herezje... wrecz dodatkowo jeszcze c&a games sie pojawilo... no ale zobaczymy