Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Komoda nr.3  (Przeczytany 3876 razy)

Tomaaz

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #30 dnia: 25 Sierpnia 2010, 12:22 »
 A  wciąż  potrzebujecie  głosów  na  TOP  10  gier?

Ramos

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #31 dnia: 25 Sierpnia 2010, 20:57 »
 Fajnie,  że  są  ludzie  co  chcą  jeszcze  coś  robić,  a  nie  tylko  kłócić  się  i  wybrzydzać  na  nowe  projekty.

Komoda

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #32 dnia: 25 Sierpnia 2010, 22:48 »
 No  jasne,  ze  głosy  na  Top  10  bardzo  potrzebne  \'\'  wysyłajcie  śmiało  \'\'  

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
Komoda nr.3
« Odpowiedź #33 dnia: 25 Sierpnia 2010, 23:01 »
 A  jak  to  głosowanie  ma  wyglądać?  
  Wybieram  10  dowolnych  gier  i  ustawiam  według  swoich  preferencji?  

suchy

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #34 dnia: 26 Sierpnia 2010, 09:03 »
 @Komoda,  opisywałeś  już  może  w  swoim  magazynie  grę:  \'Fort  Apocalypse\'  (1982  ze  stajni  Synapse  Software)?  Jeżeli  nie,  to  wg.  mnie  warto  ją  opisać.  Jeśli  tak  to  podaj  w  którym  nr,  to  z  chęcią  przeczytam,  co  tam  naskrobałeś  na  ten  temat  (nie  bardzo  mam  czas  na  czytanie  wszystkiego  od  deski  do  deski    \'\'    ).  

Dla  mnie  ta  gierka  to  wyjątkowa  produkcja  -  przykład  tego,  że  niekoniecznie  wypasiona  grafika  musi  decydować  o  atrakcyjności  i  grywalności  gry.  Gra  ma  w  zasadzie  bardzo  prostą  grafikę,  wręcz  zgrzebną,  oraz  niewydumane  efekty  dźwiękowe,  ale  sam  pomysł,  scenariusz  i  detale  są  w  niej  dopracowane  do  perfekcji.  Gra  jest  niezwykle  wciągająca  -  ma  po  prostu  TO  COŚ,  co  nie  pozwala  graczowi,  po  krótkiej  zagrywce,  oderwać  się  od  niej!  
  Nigdy  specjalnie  grami  się  nie  pasjonowałem,  bo  jak  pojawiły  się  8-bitowe  komki  na  naszym  rynku,  to  byłem  już  \'starym  koniem\',  planującym  założenie  rodziny.    \'\'  ,  ale  Fort  Apocalypse  przyciągnął  moją  uwagę  (było  to  chyba  w  84r  -  ech,  to,  już  prehistoria)  

Komoda

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Sierpnia 2010, 23:03 »
 Dokładnie    tak  jak  mówisz.  Wybierasz  10  ulubionych  gier  i  ustawiasz  wedle  gustu  \'\'  

Komoda

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Sierpnia 2010, 01:24 »
 Każdy  kto  ma  ochotę,  może  głosować  \'\'na  maila  komek2@o2.pl  Podliczę  wszystkie  głosy  i  już  w  trzecim  numerze  ukaże  się  wasza  własna  lista,  która  powstanie  z  nadesłanych  głosów.  Pozdrawiam    \'\'