Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Komoda nr.3  (Przeczytany 6460 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomaaz

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Sierpnia 2010, 22:01 »
 żenie,  że  Komek  prosi  o  pomoc  przy  tym  co  już  robi,  a  nie  o  wskazówki  co  ma  robić.  

Co  do  pieniędzy  -  pewien  człowiek  umieszczał  kryptoreklamy  w  \'C  &  A  Fan\',  ktoś  poprosił  o  zapłatę  za  pomoc  na  tym  forum,  więc  tak  sobie  pomyślałem.  

Co  do  party  -  dam  organizatorom  radę.  Zamiast  robić  to  na  jakimś  zadupiu,  zróbcie  w  Warszawie  i  połaczcie  z  czymś  innym,  bo  żal  patrzeć  na  relacje  z  tego  czegoś  (rozumiesz  teraz  o  co  mi  chodziło  z  \'dobrymi  radami\'?)

Cobra of Samar

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #16 dnia: 11 Sierpnia 2010, 22:55 »
 Tomaaz,a  gdzie  byłeś  jak  w  Warszawie  był  North?  
  a  na  większą  imprezkę  w  Warszawie  to  tylko  RiverWash:  www.riverwash.pl  

zyga

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Sierpnia 2010, 08:10 »
 @Tomaaz:  

Akurat  śląsk  to  nie  tylko  zagłębie  węglowe,  ale  też  (kiedyś)  scenowe.  Więc  nie  może  być  mowy  o  zadupiu.

Tomaaz

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Sierpnia 2010, 10:17 »
 @Cobra,  Zyga  

To  jest  ironiczny  przykład  \'dobrej  rady\'.  Ja  wcale  tak  nie  myślę.  Właśnie  taką  radę  mógłby  dać  ktoś  kto  zawsze  wie  lepiej  co  i  jak  powinni  robić  inni  i  jak  to  ulepszyć.  :)  

Inaczej  -  ktoś  prosi  o  pomoc  w  tworzeniu  gry  tekstowej  w  BASICu.  A  \'wujek  dobra  rada\'  mu  na  to:  \'Moim  zdaniem  powinieneś  napisać  palatformówkę  w  assemblerze\'.  O  taką  sytuację  mi  chodziło.  

Komoda

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Sierpnia 2010, 23:33 »
 Witajcie  \'\'  Poprosiłem  tylko  o  pomoc  w  sensie  pisania  artykułów  i  recenzji.  Grafiką  i  składaniem  magazynu  zajmuje  się  moja  kumpela,  która  już  dłuższy  czas  pracuje  z  programami  graficznymi  i  DTP.  Do  współpracy  zgłosiło  się  kilka  osób  i  to  nie  koniecznie  z  innych  redakcji.  Zapraszam  do  współpracy:)

suchy

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Sierpnia 2010, 11:31 »
 Kurde,  no  dajcie  już  spokój,  Przecież  komoda  nie  szukał  porad  (bo  te  nie  są  mu  potrzebne  -  całkiem  dobrze  sobie  radzi),  tylko  chętnych  do  współpracy  i  tyle!  A  tu  zaraz  całe  epistoły  wypisujecie  o  \'wyższości  Świat  Wielkanocnych  nad  Świętami  Bożego  Narodzenia\'!  

Tomaaz

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Sierpnia 2010, 13:32 »
 Amen!  ;)

Ramos

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Sierpnia 2010, 20:10 »
 Komek  chce  mieć  własny  magazyn  i  jest  pełen  zapału,  więc  staram  się  go  zachęcać  do  tworzenia  tego  pisma.  Czemu  jeśli  ktoś  ma  chęci  i  zapał  na  wydawanie  to  się  go  zniechęca.  
  Przypominają  mi  się  dawne  czasy  sceny  kiedy  to  wydawana  mnóstwo  magazynów  i  zawsze  narzekano,  że  ich  jest  za  dużo  i  ciągle  powstają  nowe.  

Swoją  drogą  to  są  trzy  magazyny:  C&A  Fan,  C&A  Games  i  Komoda.  Ściągają  go  nie  tylko  ludzie  związani  ze  sceną  i  bardzo  chcą  czytać  na  różne  tematy  związane  z  komputerami  spod  znaku  Commodore.  Jeśli  ktoś  chce  to  znajdzie  temat  i  coś  napisze.  

Pomyślcie,  że  jeśli  sami  czegoś  nie  zrobimy  to  kto  to  zrobi,  ale  widzę  że  nie  wszystkich  to  obchodzi  i  są  tu  tylko  po  to,  aby  narzekać.

Tomaaz

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #23 dnia: 13 Sierpnia 2010, 21:46 »
 @Ramos  

Ale  przecież  tylko  jedna  osoba  marudzi.  Reszta  albo  neutralna  albo  popiera  to  co  Komek  robi,  więc  nie  jest  tak  źle.  ;)

Offline StaryMarabut

• Level 6
  • Robię wszystkim dobrze *za pół ceny.
Komoda nr.3
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Sierpnia 2010, 23:12 »
 Od  dwóch  dni  mam  problem  z  zassaniem  pierwszego  numeru.  Czy  jest  alternatywny  link?

Komoda

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #25 dnia: 14 Sierpnia 2010, 13:29 »
 Pierwszy  numer  można  pobrać  z  C&A  Fan,  do  którego  bezpośredni  link  oraz  info  można  znaleźć  na  ich  głównej  stronie  \'\'  

Offline StaryMarabut

• Level 6
Komoda nr.3
« Odpowiedź #26 dnia: 14 Sierpnia 2010, 15:12 »
 Nie  idzie  z  Sendspace.  

Ramos

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #27 dnia: 14 Sierpnia 2010, 16:52 »
 Można  je  też  pobrać  z  CSDb:  http://noname.c64.org/csdb/group/?id=6425\' target=_blank>http://noname.c64.org/csdb/group/?id=6425

Offline StaryMarabut

• Level 6
Komoda nr.3
« Odpowiedź #28 dnia: 14 Sierpnia 2010, 21:11 »
 Dziękuje.

Komoda

• Gość
Komoda nr.3
« Odpowiedź #29 dnia: 25 Sierpnia 2010, 09:39 »
 Znaleźli  się  ludzie  chętni  do  współpracy  \'\'  ,  dziekuję  Wam  bardzo  za  pomoc  i  chęć  stworzenia  zespołu.  Prace  nad  trzecim  numerem  w  trakcie.  Trochę  to  potrwa  bo  planujemy  około  40  stron.  Pozdrawiam.  \'\'