Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Nowe okładki - Zapraszam  (Przeczytany 449 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

strzelec2112_

• Gość
Nowe okładki - Zapraszam
« dnia: 08 Kwietnia 2008, 20:34 »
 Witam  ponownie  

Umieściłem  nowe  okładki  na  stronie.  Obecnie  baza  okładek  mieści  się  pod  adresem  www.chomikuj.pl/commodore  i  tutaj  już  zostanie  :).  Zapraszam

Esio

• Gość
Re: Nowe okładki - Zapraszam
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Lutego 2016, 08:44 »
Ostatnio robiłem porządki w kasetkach i brakuje mi sporo okładek. Linki do paczek okładek podawanych dawno na forum już pogasły, a te od Ciebie niestety nie pasują do moich kaset  :'( Zastanawiałem się nad rozwiązaniem i pomyślałem sobie, że podam pierwsze tytuły z kaset i nazwę wydawcy co bardzo pomoże w identyfikacji składanki. Sam w zamian bym się odwdzięczył tym samym jeśli tylko ktoś potrzebuje okładkę, którą posiadam.
Bardzo mi zależy na poukładaniu ich do kupy. Mam ich w sumie 122. Niestety te najciekawsze, pożyczone już do mnie nie wróciły, albo wróciły bez kasety lub bez pudełka  :'(

Pytanie za 100 punktów - czy są jeszcze fani kaseciaków ?  :)

Offline BagoZonde

• Level 6
    • http://www.commocore.com
Re: Nowe okładki - Zapraszam
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Kwietnia 2016, 23:36 »
;). Zbieram zestawy nawet nie tyle z nostalgii co po prostu gram w te gry od czasu do czasu, i poznaję wciąż nowe tytuły (choć już wiele jednak znam hehe). Ciekawiej niż ssać z neta ;). Od wacka między innymi trochę nabyłem, ale dilerka na razie się urwała niestety. Z tym, że zbieram czarne (ze złotym napisem na kasecie "Commodore cassette") i niebieskie (EF) piraty tylko. Marzy mi się dorwanie takiego katalogu, który za dzieciaka przeglądałem gorączkowo w przeglądaniu opisów w stylu: "Arachne - spacer po niebezpiecznej okolicy" :D. Pamięta się jeszcze.
Sporo rzeczy zostawiłem niestety w Polsce (wraz ze skanerem) więc nie będę w stanie tych okładek przeskanować, ale powinienem mieć sporo z nich na jakimś dysku bo ściągałem z tej stronki jak jeszcze działała. Temat warty na pewno odświeżenia :). Teraz mam uszkodzonego peceta, ale za miesiąc podłączę dysk z powrotem więc jak nie zapomnę to sprawdzę, przypomnij mi się.