Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Strona C128  (Przeczytany 4051 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

meckert

• Gość
Strona C128
« dnia: 10 Lipca 2007, 22:10 »
 Witam!  Zapraszam  niniejszym  na  moją  strone    o  Commodore  128  -  www.commodore128.prv.pl  .    
  Strona  istnieje  już  od  dawna,  na  pewno  ją  znacie,  ale  ostatnio  znowu  zacząłem  ją  aktualizować.  Pojawiły  się  np  wykonane  przeze  mnie  skany  artykułów  o  c128  z  czasopism  Bajtek,  Komputer  i  C&A.    

I  tu  mam  prosbe  -  jeżeli  ktoś  dysponuje  skanami  jakichś  innych  artykułów  o  tematyce  C128,  albo  sam  chciałby  coś  napisać  to  czekam  na  materiały  -  z  chęcią  je  umieszczę  :-)  

A  no  i  czekam  na  opinie.  

TuMe64

• Gość
Strona C128
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lipca 2007, 20:20 »
 NIE  NA  TEMAT  .  meckert  dowiedziałem  się  z  wątku  suchego  że  także  jak  ja  posiadasz  MMC64  .  Czy  masz  może  jakieś  swojej  \'konstrukcji\'  pluginy  czy  jakieś  własne  programy  dla  C64  z  MMC64  ?

meckert

• Gość
Strona C128
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Lipca 2007, 20:22 »
 No  fakt  nie  na  temat  :-)  Także  lepiej  załóż  osobny  wątek  o  MMC64.  A  odpowiadając  na  twoje  pytanie  :  nie,  nie  mam,  bo  o  programowaniu  wiem  tyle  co  nic  :-)

suchy

• Gość
Strona C128
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Lipca 2007, 10:21 »
 ...  no  to  i  ja  się  \'wciśnę\'  :-)  .  Faktycznie,    może  napiszcie  coś  o  MMC64  w  oddielnym  temacie.  Interesowało  by  mnie,  czy  faktycznie  może  współpracować  bez  problemu  (tak  jak  podaje  producent)  ze  wszystkimi  Kartridżami  (bo  to  było  by  dla  mnie  istotne).  Napiszczie  jakie  są  transfery  (np  w  porównaniu  do  1541,  czy  datasette).  No  i  czy  np.  z  włożonym  dodatkowo  kartridżem  nie  \'obciąża\'  (w  sensie  wagowym)  za  bardzo  złącza  Expansion.  A  tak  poza  tym  to  wklejcie  jakieś  SWOJE  zdjęcia,  aby  mozna  było  zobaczyć  jak  to  wygląda  w  \'realu\'  (dajmy  na  to:  z  włozonym  dodatkowo  kartridżem).  
  Pozdrawiam:  suchy    

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Strona C128
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Lipca 2007, 14:46 »
 meckert,  czy  to  znaczy  ze  kupiles  nastepnego  C128?  :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

meckert

• Gość
Strona C128
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Lipca 2007, 16:24 »
 mam  tego  samego  :-)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Strona C128
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Lipca 2007, 15:08 »
 myslalem  ze  pozbyles  sie  tego  swojego  jedynego  na  allegro  ;-)  bo  przeciuez  aukcje  wystawiales  :)  

ja  niedawno  swojego  naprawialem  i  uczestnicy  Silesia  Party  mogli  go  podziwiac  :)
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

meckert

• Gość
Strona C128
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Lipca 2007, 16:07 »
 Nie  pozbyłem  się,  dostałem  wyrzutów  sumienia  :-).  

Offline cdzam

• Level 3
Strona C128
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Marca 2013, 12:14 »
Prosimy o aktualizację strony - Mało się na niej dzieje !!!