Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Tytuł gry  (Przeczytany 920 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wolf

• Gość
Tytuł gry
« dnia: 07 Maja 2006, 17:32 »
 He  he  coś  z  młodości.  Jaki  może  być  tytuł  gry  (programu),  był  to  kurs  prawa  jazdy,  w  którym  jezdziło  sie  autem  .  Z  tego  co  pamiętam  było  to  po  niemiecku

p.a.

• Gość
Tytuł gry
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Maja 2006, 20:58 »
 A  nie  było  to  czasem  po  holendersku?  

http://gb64.com/game.php?id=8376&d=45&h=0\' target=_blank>http://gb64.com/game.php?id=8376&d=45&h=0

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Tytuł gry
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Maja 2006, 21:57 »
 sam  sie  zagrywalem  w  ta  gierke  dniami  i  nocami  :)  z  tego  co  pamietam,  to  inna  nazwa  tej  gry  to  traffix...  i  z  tego  co  mi  jeszcze  wiadomo,  to  gra  ta  jest  dunska,  ale  to  jest  czepianie  sie  szczegolow  :)  pozdrowka  :)

p.a.

• Gość
Tytuł gry
« Odpowiedź #3 dnia: 07 Maja 2006, 22:51 »
 Chyba  jednak  holenderska  to  rzecz...  Tzn.  na  gb64  szukałem  tytułu  tej  gry  w  wyszukiwarce  zaawansowanej,  w  polu  \'language\'  wpisując  \'dutch\'.  ale  niewykluczone,  że  owo  Traffix  to  wersja  duńska  \'\'  

wolf

• Gość
Tytuł gry
« Odpowiedź #4 dnia: 08 Maja 2006, 17:17 »
 Dzieki  to  ta  gra  :)))  
  A  po  kjjakiemu  to  już  nie  wiem    
  ,  nie  rozróżniam  tych  języków  :)  

wolf

• Gość
Tytuł gry
« Odpowiedź #5 dnia: 08 Maja 2006, 17:46 »
 A  tak  poza  tym  to  o  co  w  niej  biegało?  
  Jak  w  nią  grałem  to  byłem  jeszczer  mały  i  bawiło  mnie  same  jeżdżenie,  a  ona  ma  na  pewno  jeszcze  jakiś  głębszy  sens  :)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Tytuł gry
« Odpowiedź #6 dnia: 08 Maja 2006, 21:24 »
 tak...  gra  polega  na  znajdowaniu  nadajnikow...  a  poza  tym  sprawdza  wiedze  z  zakresu  nauki  jazdy  =)

Gringo_w

• Gość
Tytuł gry
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Maja 2006, 00:47 »
 Jak  powiedział  flooder  trzeba  znaleźć  nadajniki.Jedziesz  pod  PUZZEL  i  masz  fragmencik  mapy  gdzie  się  on  znajduje.Z  czasem  skrawek  będzie  mniejszy  ale  jak  zwiedzisz  więcej  PUZZEL  to  zobaczysz  więcej.Na  drodze  strzałki  signal  wskazują  gdzie  znajduje  się  cel.Ponadto  wjeżdżając  do  SONARa  możesz  określić  jak  daleko  jesteś  od  celu.Nadajników  nie  pamiętam  ile  było  ale  coś  około  6.

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Tytuł gry
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Maja 2006, 13:14 »
 popieram  to  co  napisal  gringo...  a  ilosc  nadajnikow  wahala  sie  w  okolicach  6-7  z  tego  co  pamietam...

wolf

• Gość
Tytuł gry
« Odpowiedź #9 dnia: 09 Maja 2006, 18:41 »
 Gra  świetna.  Troche  sie  te  wspomniane  strzałeczki  zacinają,  ale  raszta  działa  :)  

Pozdro