Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Witam, jestem tu nowy :))  (Przeczytany 1235 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelll

• Level 4
Witam, jestem tu nowy :))
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Października 2005, 10:29 »
 Flooder  \'\'   ispeszli  4U  :*,  ale  dla  OSHa  jest  to  :*:*:*  hmmm  tym  bardziej  ze  On  to  na  zywo  dostanie   \'\'   \'\'   \'\'  

januzi

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 13 Października 2005, 11:22 »
 co  dostanie  ?   \'\'  

Offline OSH

• Level 5
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Października 2005, 12:23 »
 A  to  już  moja  sprawa   \'\'   \'\'   \'\'  

januzi

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Października 2005, 12:39 »
 z  plaskacza,  tak  ze  sie  lisc  odcisnie   \'\'  

Pewny

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Października 2005, 19:12 »
 ale  macie  tematy...

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Października 2005, 22:33 »
 buzi  od  ewell  nie  pogardze,  natomiast  niechcialbym  po  buzi  od  OSHa  :P:P  

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #21 dnia: 14 Października 2005, 00:08 »
 To  drugie  to  już  ode  mnie  nie  zależy  niestety,  ale  hmmm  a  myślisz,  ze  byłby  do  tego  zdolny?  Przy  mnie  jest  taki  słodki  i  spokojny..  :)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 14 Października 2005, 00:52 »
[quote Ewelll] To  drugie  to  już  ode  mnie  nie  zależy  niestety,  ale  hmmm  a  myślisz,  ze  byłby  do  tego  zdolny?  Przy  mnie  jest  taki  słodki  i  spokojny..  :)
wiesz...  ja  przy  dziewczynach  tez  jestem  spokojny  (a  czy  slodki  to  moja  skromnosc  nie  pozwala  mi  odpowiedziec  :P)...  nawet  romantykiem  przy  nich  jestem  :P:P  buehehe...  no  a  jak  nie  ma  dziewczyn,  to  wtedy  faceci  pokazuja  rogi  :]  takze  m.in.  dlatego  sadze,  ze  bylby  do  tego  zdolny  ;)

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #23 dnia: 14 Października 2005, 01:33 »
 Hmmm  romantykiem..  kurcze  jak  ja  lubie  romantyków  ech..  hmmm  OSH  jeszcze  nie  zaprezentował  sie  od  tej  strony,  no  ale  wiesz..  wszystko  przed  nim,  jak  na  razie  baardzo  dobrze  mu  idzie   \'\'  

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #24 dnia: 14 Października 2005, 22:26 »
 no  wiem,  ze  laski  leca  na  romantykow  :P:P  dlatego  czasami  troche  trzeba  przed  nimi  grac  takowych  :P:P  ale  wiesz,  to  dobrze,  ze  OSH  nie  udaje  kogos  kim  jest  ;)

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #25 dnia: 15 Października 2005, 00:24 »
 Wiesz,  ja  mam  nadzieje,  ze  On  nie  udaje,  z  resztą,  ja  już  przestałam  sie  bawić  w  kotka  i  myszkę  z  chłopakami,  teraz  mowie  prosto  i  otwarcie  co  mi  pasuje  a  co  nie,  w  sumie  takie  zwiazki  mają  największe  szanse  na  ptrzetrwanie  :)  i  na  to  licze   \'\'  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Października 2005, 07:21 »
 kruca  bomba  fajnie  :)  Jak  kiedys  miałem  dziewczyny  to  nie  mówiły  mi  że  sexu  im  się   chce.  Dzisiaj  takie  bezpośrednie  czasy...hehehe
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #27 dnia: 15 Października 2005, 10:57 »
 nonono,  ja  nie  mowie  tylko  o  tym  Typowy  Facecie   \'\'   \'\'   \'\'  

januzi

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 15 Października 2005, 12:15 »
 hmmm  ...  pewnie  mowisz  jeszcze,  ze  chcialabys:  nowe  buty,  nowa  torebke,  futro,  kolczyki,  lancuszek  na  szyje/na  kostke,  itd  

\'\'   \'\'   \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
« Odpowiedź #29 dnia: 15 Października 2005, 17:09 »
[quote januzi] hmmm  ...  pewnie  mowisz  jeszcze,  ze  chcialabys:  nowe  buty,  nowa  torebke,  futro,  kolczyki,  lancuszek  na  szyje/na  kostke,  itd  

````   ````   ````  
Wiesz  jestem  na  tyle  samowystarczalną  dziewczyną,  ze  sobie  sama  kupuje  te  wszsytkie  rzeczy   ````  w  futrach  nie  chodze,  a  kolczyków  i  łańcuszków  mam  cała  masę,  wiec  jakoś  na  razie  nie  potrzebuje,  poza  tym..  hmmm..  to  zabrzmi  wyjatkowo  znajomo,  ale  niech  tam  -  wole  dawać  niż  brać,  bo  faceci  raczej  cieżko  sie  sami  domyślają,  ze  można  by  jakiś  prezent  zafundowac:)  wiec  po  co  na  nich  liczyc?  lepiej  samej  sobie  coś  kupić,  a  nie  czekać  w  nieskończoność  ````   ````   ````