Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Szukam SIDa.  (Przeczytany 2693 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewelll

• Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #30 dnia: 12 Września 2005, 00:56 »
 Pewny to Ty jestes waga superciezka :) jejku to ja przy Tobie wyglądałabym jak krasnoludek  

Offline Ewelll

• Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Września 2005, 00:57 »
 Januzi!! czemu już drugi raz dzisiaj przy wysłaniu mojego posta, który ma być ostatni na danej stronie, pojawia mi sie error, ze dany wątek już nie istnieje a gdy cofne sie i klikne raz jeszcze wyślij to pojawiaja sie nagle dwa? hę?

januzi

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Września 2005, 01:04 »
 a) bo bawie sie ciagle strona i moga wystapic bledy
 b) bo zliczanie nie zawsze dziala jak trzeba i musze poprawic, zeby przy przejsciu na kolejna strone odpowiednio reagowalo

Offline Ewelll

• Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Września 2005, 01:09 »
 ale to tylko mi takie cos wyskakuje .. a w ogóle ile Ty masz lat? bo taki zorientowany jestes w tym wszystkim, ja bym dawno już miała dość :)

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #34 dnia: 12 Września 2005, 19:56 »
 Ludzie, ale żeśmy się rozpisali, a temat był całkiem inny

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Września 2005, 20:08 »
 Aha, i januzi niewiem o co ci chodzi, nie lepiej zrobić to jedno zapytanie więcej??? Aktualnie i tak na to forum wczodze tylko Ja, Ewelll, ty i OSH, czasem Gringo_w, więc, co za problem

I mam pomysł co do forum, obok każdego tematu dodatkowy link, który przenosi do statniego postu, czyli tak, główny link (ten z nazwą tematu) przenosi o pierwszej strony, pierwszego posta, a obok link o nazwie \'Ostatni post\' i przenosi na ostatnią stronę, ostatni post i przy tym przy okazji ksywka osoby która ostatnio coś tu napisała

Januzi, wiem, że jesteś tylko człowiekiem ( ), ale postaraj się i zrób to

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Września 2005, 20:09 »
 Człowieku, dostań natchnienie w końcu   Z osób które jeszcze wchodzą to czasem Prince

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #37 dnia: 17 Września 2005, 00:39 »
 Dzisiaj też pojawił się BZYQ

~PrinceAmy@poczta.onet.pl #*#Prince

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #38 dnia: 17 Września 2005, 13:44 »
 Niektórzy wchodzą znacznie częściej niż to wynika z ich wpisów. Gdy wchodzę na stronę i widzę że nie ma tematu na który mógłbym coś napisać to po prostu nie piszę :D.

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #39 dnia: 17 Września 2005, 17:17 »
 Hmmmmm, Prince i tu mnie masz, ja o tym całkiem zapomniałem, aktualnie to ja tylko staram się przeczytać wszystkie stare wątki, jak nikt nic nie napisze

PS Ludzie, małe pytanie,czy mam wrócić do swojej starej ksywy?????

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #40 dnia: 17 Września 2005, 17:21 »
 Hejka ludzie walnięci, wogóle to zauważyłem, że nasz oddział, to jest w stanie z każdego tematu zrobić OFFTopic :P:P:P:P

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #41 dnia: 18 Września 2005, 11:07 »
 nie zebym mial cos przeciw... tylko niezly offtopic sie zrobil... ja niestety nie potrafie rozpoznac, jakiego sida szuka autor posta :(

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #42 dnia: 18 Września 2005, 14:15 »
 pffff, do mnie nawet nie doszedł, flooder, może ty mi wyślij, bo już mi wysyłałeś jedną rzecz

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #43 dnia: 18 Września 2005, 14:59 »
[quote Pewny] pffff, do mnie nawet nie doszedł, flooder, może ty mi wyślij, bo już mi wysyłałeś jedną rzecz
wyslalem... mam nadzieje, ze i tym razem doszlo :)

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #44 dnia: 18 Września 2005, 19:19 »
 o kurde faja, mam no commodorku grę z tm intrem, ale zanim znajdę to mogą minąć 3 dni (trochę gierek się ma na kasteach, a to było na kasecie, a do tego na kasetach niemam wgranego turbo) ALE NAPEWNO TO GDZIEŚ SŁYSZAŁEM, może przeszukam bazę intr, będzie szybciej