Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Szukam SIDa.  (Przeczytany 2666 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #45 dnia: 18 Września 2005, 20:59 »
 o kurde faja, noto nie sprawdzę, właśnie mi się magnetofon zdupczył (a służył mi ładnie przez te 8 lat (nawet dobrze służył przez 14, bo ja odkupiłem Komodę od kuzynka)), więc niesztety, a nie będe przegrywał gier na PC bo już próbowałem i gówno (za przeproszeniem) z tego wyszło

Offline OSH

• Level 5
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #46 dnia: 19 Września 2005, 07:58 »
 Hm, ja przejrzałem ponad 1900 intr i niestety nie natrafiłem na tę muzyczkę.  \'\' Ale też jestem pewny, że ją słyszałem w intrze i to na dodatek nie wiem, czy nie było to intro jakiejś polskiej grupy, może Fiction Software Service?

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #47 dnia: 20 Września 2005, 00:08 »
 Urwał  nać,  no  gupi  magnetofon,  akurat  teraz  musiał  się  z  dupczyć,  a  od  kumpla  nie  pożyczę  bo  mu  jeszcze  wiszę  Actiona  :/  (zepsutego,  testowaliśmy  go  na  c128

Offline OSH

• Level 5
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #48 dnia: 20 Września 2005, 07:51 »
 ja  zacznę  odpalać  po  kolei  gierki  z  GB64.  W  koncu  trafię  \'\'  

Offline Ewelll

• Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #49 dnia: 20 Września 2005, 10:33 »
 uparty  to  Ty  jestes  osh,  godne  podziwu   \'\'  

~PrinceAmy@poczta.onet.pl #*#niezalogowany Prince

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #50 dnia: 21 Września 2005, 11:47 »
 Starszny  pech  z  tym  magnetofonem   \'\'  Ta  muza  najwyraźniej  się  ukrywa   \'\'  .  Przynajmniej  są  jakieś  ślady...  Z  tego  co  kojarzę,  to  intro  było  przed  dość  popularną  grą,  ale  nie  pamiętam  co.  Może  Dizzy  którys,  albo  Spy  vs  Spy.  
  Pewny,  pożycz  od  kogoś  kaseciaka!

Offline OSH

• Level 5
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #51 dnia: 21 Września 2005, 16:45 »
 Pewny  poślij  mi  tę  kasetę  to  sam  sprawdzę  \'\'  Od  wieków  nie  używalem  magnetofonu  \'\'   \'\'   \'\'

Pewny

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #52 dnia: 21 Września 2005, 18:33 »
 Od  kogo????  U  mnie  w  Kaliszu  to  są  tylko  3  magnetofony,  jeden  mam  ja,  drugi  mój  kumpel  (ten  od  actiona),  a  ostatni  jest  do  kupienia  na  rynku  w  całym  zestawie  (z  komputerem  i  kiloma  beajerami)  za  70  zł,  więc.....

Offline OSH

• Level 5
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #53 dnia: 22 Września 2005, 07:51 »
 Oj  Pewny.  Przecież  to  można  przegrać  jak  zwykłą  kasetę  z  muzyką!!!  Znajdź  kogoś  z  dwukasetowcem,  do  jednej  kieszeni  włóż  czystą,  do  drugiej  z  grami  i  dawaj!  Przecież  magnetofonowi  rybka  czy  przegrywa  gry  czy  muzykę  bo  głowica  i  tak  tego  nie  rozpozna.  dekodowanie  odbywa  się  na  poziomie  C-64  \'\'  

Magnate

• Gość

Offline OSH

• Level 5
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #55 dnia: 22 Września 2005, 10:44 »
 Hej  Magnate.  Jak  jesteś  taki  dobry  w  identyfikacji  SID-ów  to  może  i  mnie  pomożesz?  
  Muzyka  pochodzi  z  intra  grupy  Alpha  Flight  1970.  
  znaleźć  ją  można  tu:  
  http://intros.c64.org\' target=_blank>http://intros.c64.org
  drugie  intro  od  góry,  gra  NORTH  SEA  INFERNO.  

Offline Ewelll

• Level 4
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #56 dnia: 22 Września 2005, 11:30 »
 Zajął  sie  tymi  sidami,  ze  na  mnie  juz  mu  czasu  nie  starcza   \'\'   \'\'   \'\'  

Magnate

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #57 dnia: 22 Września 2005, 11:31 »

~PrinceAmy@poczta.onet.pl #*#niezalogowany Prince

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #58 dnia: 22 Września 2005, 12:44 »
 ````   Yyy...aaaa....  
  Nie  wiem  co  powiedzieć,  myślałem  że  już  nigdy  tego  nie  usłyszę.  Właśnie  podgrzewam  wzmacniacz  :D  Nie  wiem  jak  Ci  podziękować.  Jesteś  Wielki!  Masz  u  mnie  duże  piwo.  
  Poczułem  się  tak  jakby  ktoś  nagle  Ci  przyniósł  dawno  zepsutą,  wyrzuconą  lub  zgubioną  ulubioną,  niezapomnianą  zabawkę  z  czasów  wczesnego  dzieciństwa.  

Jestem  naprawdę  wzruszony.  Postokroć  dziękuję!!

~ #*#Gringo_w

• Gość
Szukam SIDa.
« Odpowiedź #59 dnia: 22 Września 2005, 13:13 »
 Chylę  czoła  do  samej  ziemi   \'\'  BTW  fajnie  że  znów  się  zjawiłeś  bo  jakoś  Cię  tu  nie  było  widać  ostatnio.