Pomysły odnośnie zmian na CSDB powinieneś pisać chyba do nich a nie tutaj.
Nie wiem czy to dobry pomysł, bo wystarczy spojrzeć na mój profil CSDB.dk i co jest napisanie w "Trivia"... Dogadałem się jedynie z pewnym administratorem CSDB.dk, aby chociaż usunęli ten przesadny tekst, że jestem mordercą, bo wrzuciłem sobie kilka zdjęć zgranych z internetu na swojego Facebook'a, które nikogo przecież nie obrażały, w sensie prywatności. Udało się i zmodyfikowali tekst robiąc ze mnie samobójcę, bo chciałem zmienić pseudonim i usunąłem konta Facebook. Na prawdę prosiłem ich później, aby już to zostawili jak jest, bo lepiej zawsze być samobójcą, niż mordercą, to aby chociaż usunęli moje prawdziwe imię i nazwisko z CSDB.dk, bo narusza moją prywatność, ale nie zrobili tego, więc nadal Comankh uważasz, że to nie jest poniżające ?
Ja tam nie znam przypadków banowania jakiegoś jednego grafika.
Nie chce mi się szukać już na CSDB.dk, ale widziałem już tekst i chyba w j.niemieckim w komentarzach, który nawet nie został usunięty, a użytkownik nie został też za to zbanowany, bo prawdopodobnie miał dobre znajomości z administratorami, więc gdzie tutaj sprawiedliwość ? . Nie jesteśmy też w jakimś programie TV, do którego został wymyślony scenariusz i wszystko jest "na niby", tylko dzieją się tu prawdziwe rzeczy. Zapominamy chyba, że jest to tylko scena komputerowa, gdzie nie powinno być nienawiści, zawiści, zazdrości, jak np. na scenie komercyjnej !
;-----------------------------------------------------------------------------------
Kolejna dziwna rzecz się dzieje, że ostatnio rozmawiam już znowu z Shine, nawet ja go przeprosiłem za całe zamieszanie, próbowałem się z nim pogodzić. Nie wspominając i nie mówiąc prawie nikomu o tym, że mnie wydał, kiedy byłem BotX'em, a ja uważałem go za przyjaciela :/ . Nagle dwa dni temu Shine blokuje mnie na Facebook i to bez słowa :/ Próbuję się domyśleć, czy ostatnie dzieło Shine, którym było narysowanie "menu" do "Buddha music disk #02" pozostawiło po sobie jakiś przekaz ? Mam na myśli postać Buddhy, która jest w załączniku, więc Comankh ty jako grafik to mógłbyś mi pomóc odszyfrować przekaz, jaki być może został ukryty w tej postaci ? Na całym obrazku nie widać ani księżyca, ani słońca, tylko jakieś bardzo ciemne gwiazdy, ale z prawej strony Buddha jest biały, a jak gdyby z lewej czarny, ktoś jak gdyby łapie go za prawe ramię i dlaczego nie łapie go za lewe ramię ? Po brwiach sam się domyśliłem, że jest to uśmiech nienawiści, bo sami spróbujcie się uśmiechnąć teraz, to tylko kiedy się uśmiechamy ze złością i nienawiścią brwi przybierają taką postać, prawda ?
;----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vato74 wracając do nowego serwisu w przyszłości, który w tej chwili przybrał chwilową nazwę - " Polskie CSDB " to raczej nie chodzi się do konkurencji po rady ! Na pewno nie będę się reklamował gdzieś tam później jako webmaster, tylko robił pewne rzeczy na swoje potrzeby prywatne, odnośnie słowa "komercyjne", bo będę zarabiał na tym pieniądze . Chciałbym dopracować możliwie jak najlepiej serwis i zostawić go wam. Zapewne jak każdy już spostrzegł dużo wcześniej to swoim zachowaniem i wygłupami to nie jest tak, jak twierdzili później użytkownicy CSDB.dk, że "for fun", skoro zostałem tam wrogiem, wielu ludzi nie chce ze mną rozmawiać, a nawet nie chcą mnie znać, a nawet niektórzy podchodzą do tego z nienawiścią do mojej osoby. Powoli się wycofuję, podobnie jak grafik, o którym napisałem, któremu złożyłem ostatnio życzenia urodzinowe na Facebook, który zawsze odpisał mi "Thanks mate", a w tym roku nie zostawił nawet łapki "lubię to". Domyślam się, że ma doła, bo scena była dla niego sławą, dzięki scenie komputerowej czuł się doceniany i lubiany w środowisku tych ludzi. Ja jestem zupełnie innym człowiekiem, bo idę wciąż do przodu, rozwijam się, więc nie smucę się ani trochę z tego powodu !