Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jesli wchodzimy w religie + wlasciciel sprzetu milczy to ja sie wycofuje.
a CIA 6526 2szt. masz w podstawkach czy wlutowane?
Bo zwyczajnie nie ufam pecetom. W ten sposób wykluczyłbym buga w stacji. Poza tym może być też taka sytuacja, że buguje soft pecetowy do nagrywania dyskietek. Nie chce mi się wierzyć, że wina leży po stronie C64.
Cytat: V-12/Tropyx w 29 Marca 2017, 09:50Bo zwyczajnie nie ufam pecetom. W ten sposób wykluczyłbym buga w stacji. Poza tym może być też taka sytuacja, że buguje soft pecetowy do nagrywania dyskietek. Nie chce mi się wierzyć, że wina leży po stronie C64.Stacja już wcześniej zachowywała się dosyć chimerycznie, np. po włączeniu często dioda cały czas migała. Zastanawiam się czy to wina komcia czy stacji?
Cytat: ediman73 w 02 Kwietnia 2017, 08:23Cytat: V-12/Tropyx w 29 Marca 2017, 09:50Bo zwyczajnie nie ufam pecetom. W ten sposób wykluczyłbym buga w stacji. Poza tym może być też taka sytuacja, że buguje soft pecetowy do nagrywania dyskietek. Nie chce mi się wierzyć, że wina leży po stronie C64.Stacja już wcześniej zachowywała się dosyć chimerycznie, np. po włączeniu często dioda cały czas migała. Zastanawiam się czy to wina komcia czy stacji? Trzeba było pisać to odrazu. Wymień zasilacz od stacji.