Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Atari to syf  (Przeczytany 2219 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Atari to syf
« Odpowiedź #30 dnia: 29 Sierpnia 2005, 07:07 »
 Dexter... mylisz się w punkcie jakby PLA był opublikowany to by był kopiowany..hehe  nie wiem po co i jaki to by miało sens, sposobów podłaczenia C64 z hd osobiście znam 4 i nic z tego nie wynika, nie będzie  na to boomu w polsce ... problem tkwi w samym commodorku a dokładniej w jego kernalu. A pozatym nie którzy ludzie związani z C64 jak widzą układ SMD z wieloma nóżkami ... klepią że to jest procesor... więc poziom wiedzy technicznej jest jeszcze zbyt mały aby ktoś mógł wykożystać klona IDE64.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tyrian

• Gość
Atari to syf
« Odpowiedź #31 dnia: 29 Grudnia 2005, 12:32 »
 No  tak,  widzę,  że  niektórzy  użytkownicy  tego  forum  są  naprawdę  żałośni...  

Jestem  tu  nowy,  wiec  nie  wiem,  czy  to  normalne  zachowanie,  ale  mam  nadzieje,  że  to  tylko  kilka  osób  prezentuje  ten  poziom  

pozdrawiam

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Atari to syf
« Odpowiedź #32 dnia: 29 Grudnia 2005, 17:07 »
 tak  sie  sklada  ze  ide64  mogloby  byc  duuuuuzo  tansze  gdyby  cala  dokumentacja  techniczna  byla  wolnodostepna.  

"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
Atari to syf
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Grudnia 2005, 19:59 »
 to  jest  jeszcze  IEC-ATA.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Atari to syf
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Grudnia 2005, 00:21 »
 ale  predkosc  i  kompatybilnosc  IEC  ATA  jest  niezbyt  obiecujaca
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"