Raf o coci ciągle z tym chodzi, musiałem w paincie zmienić tą naklejke gdyż kernala którego sprzedawałem nie miał jiffiego tylko speedosa.
chodzi o to ze to ten sam obraz, ktory ja sprzedawalem... i nawet mialbym to w doopie ale klamiesz, twierdzac ze jest inaczej

Nagle wystawiasz kernala a przez pół roku to co robiłeś???
prawo podazy i popytu.
Jak sprzedałeś w licytacji tego kernala za ponad 40zł to powiedziałeś kupującemu że jest łosiem??
Ja to sprzedawalem 25zl kup teraz + licytacja od 1zl... niewidzialna reka wolnego rynku.
zapomniałem dopisać że raf nawet rezystorów mi nie dałeś bo nawet ich nie oferowałeś. Zwróć uwagę że na aukcji w twoim schemacie nie ma żadnych rezystorów są tylko przełączniki 3 pinowe
no i co z tego?

dla end usera nie ma to wiekszego znaczenia (aczkolwiek wiem co powoduje brak rezystorow). Rezystory sa takie drogie czy oszukuje kogos ich nie dolaczajac i proponujac wzglednie ekwiwalentne rozwiazanie z 3ma przewodami bez rezystorow?
była urwana taśma izolacyjna a nie taka naklejka co była na moim zdjęciu. Na jego aukcji widać zresztą taśme zółtą.
I to chroni przed UV, i to chroni przed UV, w czym problem, bo nie rozumiem?
ja sprzedałem 4 szt a charytatywnie nie bede tego robić. Swoją aukcje już zakończyłem jak ci tak gula skoczyła. Nie bedziesz miec konkurencji na allegro, i nie mam zamiaru już się z tego tłumaczyć, bo zachowujesz się jak dziecko.
Alez sprzedawaj po 32zl, tym lepiej dla mnie.
Jak bedziesz sie zachowywac tak dalej to bedzie zwyczajnie ban, dla mnie to jest ostatni post odnosnie sprzedazy tych romow przez maliniaka. Pytania powyzej sa oczywiscie retoryczne...