Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: szukam c64 uzytkownikow  (Przeczytany 1778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

~fdbsod@irc.pl#*#bs0

• Gość
szukam c64 uzytkownikow
« Odpowiedź #30 dnia: 14 Października 2004, 08:21 »
  ok, wiec tak:
 Filip Dybowski
 os. Wybickiego 22/7
 83-300 Kartuzy

-only disk, 100% reply

Dysk preferuje dlatego:
 -że nikt sie nie rozczyta z mego pisma, możemy pisać w basicu wiadomości do siebie
 -na dyskietce sie wiecej zmiesci i sie szybciej zaladuje :)
 -ewentualnie kasety, ale na nich bede zapisywal tylko listy(w normalu, bez turbo). na dyskietkach mi jest wszystko łatwiej robić(XE1541 ;)). Jak ktoś nie ma stacji to możemy pisać do siebie listy na jednej i tej samej kasecie.
 Pozdrawiam

misterq

• Gość
szukam c64 uzytkownikow
« Odpowiedź #31 dnia: 15 Października 2004, 11:11 »
 ja się dołączam i cytuję sam siebie    
 >> Witam wszystkich maniaków starej, poczciwj komody .  
 Moja przygoda zaczęła się jekieś 15 lat temu od Commodore 64 z magnetem i kilkoma kasetami. Dziś cały sprzęt zajmuje już pół szafy i trochę miejsca w piwnicy.  Choć mam teraz duzo innych zajęć i minęło kilka er komputerowych czasem okurzam wspomnienia i odpalam jakieś programiki gierki, coś sprawdzam, lutuję , przebudowuję... Niedawno wziąłem się za archiwizację wszystkich dyskietek jakie mam (jast ich około 1000 szt.). Jeszcze trochę roboty przede mną, bo mogą na to poświęcić ze 2-3 godziny w tygodniu... Jakby ktoś potrzebował jakichś gierek, dem, użytków wszelkiego rodzaju, GEOSa i akcesoriów to może akurat będę miał.  
 A może ktoś z was ma cos ciekawego z softu lub hardu  
 Mój adres cyfrowy znacie - piszcie, tak bedzie najszybciej. Jeśli ktoś woli listy w postaci tradycyjnej - jestem skłonny podać swój adres \'analogowy\':)
 <<

narazka