Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: [S] 21x SID8580 na breloczki  (Przeczytany 5879 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

fazus

• Gość
[S] 21x SID8580 na breloczki
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Maja 2013, 13:57 »
Cena 150zł jest wyssana z palca, miała odstraszać(ale przy okazji nie być dowodem "omijania regulaminu"), a w regulaminie bazaru jest wyraźnie napisane, że ogłoszenie musi zawierać cenę, tak więc... Resztę zostawiam Tobie do przemyślenia. Nie rozumiem, dlaczego mam pisać że układy są uszkodzone, jeżeli nie mam takiej pewności, przecież równie dobrze mogę napisać(i podobnie jak w poprzedniej, wymyślonej sytuacji skłamać), że układy są sprawne... Nie znam ich stanu, więc staram się nie dawać nadziei na to, że działają, chociażby pisząc o powyginanych nogach.

Offline Dexter

• Level 5
    • http://www.josia.pl/
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Maja 2013, 14:38 »
@fazus nie wiesz co sam piszesz.

fazus:
W takim razie już macie pewność, że są uszkodzone co dalej?

znałem jeszcze 6x 6851

P.S. Dla cierpliwych: Najpierw sprzedam te uszkodzone sidy, a zaraz po nich wystawie sprawdzone i w 100% sprawne.

Potwierdziłeś w opisie, że są uszkodzone i teraz ponownie piszesz że nie znasz ich stanu.
Zacznij czytać ze zrozumieniem i zapamiętywać co sam napisałeś - ja nie mam co przemyśleć, sam co 5 minut zmieniasz zdanie.
Na początku sprzedaje jako niesprawne, później potwierdzasz, że są niesprawne a teraz nie znasz ich stanu.

Czyli jak cena 150zł wyssana z palca to za ile? Ja swoją propozycję dałem.

Aby nie było, to są moje opinie i jak ktoś się nie zgadza co do tego co napisałem -czyli głównie chodzi o wprowadzanie w błąd tekstem sprzedaje jako uszkodzone i dawanie do myślenia innym a może jednak działają (tak to sobie dopisałem i patrząc po aukcji wiele osób sobie to dopisze samemu do reszty) i jak komuś ta opinia nie pasuje to mnie to g... obchodzi.

Proponuje upewnienie się czy jest to niesprawne, zgodzić się na przetestowanie sprzętu przez kogoś.

fazus

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 21 Maja 2013, 15:02 »
Dexter:
Potwierdziłeś w opisie, że są uszkodzone i teraz ponownie piszesz że nie znasz ich stanu.

Ty tak na serio?

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Maja 2013, 23:04 »
Dexter:
zgodzić się na przetestowanie sprzętu przez kogoś.

Po co ? Nadzieja umiera ostatnia :P
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #19 dnia: 21 Maja 2013, 23:58 »
Dexter:
Moja oferta za te uszkodzone układy: 12zł z przesyłką i zrobię z nich breloczki

Ooo... podsunąłeś mi pomysł - co zrobić z nadmiarem układów. Mam jeszcze z setkę 8701, porobię z nich breloczki ;)
-profil nieaktywny-

Offline F7sus4

• Level 6
« Odpowiedź #20 dnia: 22 Maja 2013, 10:26 »
Kisiel:
Po co ? Nadzieja umiera ostatnia :P

I na tej zasadzie w ogole sprzedaja sie "niesprawdzone" sprzety z Allegro. Handlarz przywiozl, opycha, ale jest szansa, ze dziala - kupujacy podejmie ryzyko. Najgorsi sa tacy, ktorzy wykorzystuja sytuacje - wiedza, ze sprzet nie dziala, ale oplaci sie poudawac "nietestowane". A pozniej kraza stacje z tym samym numerem seryjnym od uzytkownika do uzytkownika po dziesieciu aukcjach...

\"\"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 24 Maja 2013, 14:52 »
I tak aukcją wszechczasów był klamot 3d 1581 bora bora siekera za ile? 798? nie osiągnął minimum LOL
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???