wegi:
No nie chcesz mieć sławy w 2ch projektach to nie. Bardziej srogo zdziwiłem się jak wystawiłeś sample startując jako jeden w takiej konkurencji zajmując pierwsze miejsce. Czyli jest wystawienie streamu bez wielkiego wkładu pracy i nawet imho dziwne było, że takie compo było na party. "To trochę nie fair". Jeszcze bardziej srogo zdziwił mnie poziom sample compo z sam recitera najgorszy z możliwych harczący pobrzęk wierszyków był dobijający i jest to zmuszanie ludzi do skupienia ich uwagi na rzępoleniu - po co to? Aby zaistnieć niczym i zapisać się w historii...
Masz do mnie pretensje, że wystawiłem pracę na konkurs, w której jak się potem okazało, nie było więcej prac? Ewentualne pretensje proszę kierować tylko i wyłącznie do organizatorów Silesii, którzy od dawna dopuszczali organizowanie poszczególnych kategorii konkursowych nawet, kiedy była nadesłana/dostarczona tylko jedna praca (ja nie mam na to wpływu).
Poza tym recytowane wierszyki w Sam Reciter Compo nie były mojego autorstwa

Jak mi się coś nie podoba, odchodzę, zatykam uszy. Nawet dzieci w przedszkolu tak robią, jak im coś nie pasuje.
wegi:
No świetnie po raz kolejny dobija mnie Twoja niemerytoryka - chodziło o sprawdzenie jak działa firmware i gdzie może być zbugowany nie raczyłeś nawet sprawdzić, że po tym <-HF też się uruchomi - jakie ma znaczenie polecenie czy jest <- czy <-HF jak chodzi o testowanie firmwara kurczaki
Wpisywałem to, co mi się wyświetlało na ekranie.

Się po miesiącu obudziłeś. Szukaj dalej powodów do przywalenia na siłę.
Proszę. Daruj sobie te offtopy. Masz coś do mnie, wal na priv.