Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Zarzuty wobec EMU64  (Przeczytany 882 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

eXbee_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« dnia: 20 Listopada 2001, 08:27 »
Witam,

Jak juz napisalem w newsie z dnia 19 listopada br. pt. ":Riposta: Zarzuty konkurencji": zarzucia sie mi  
kradziez pomyslow. Proponuje wnikliwe przeczytanie newsa i czekam na Wasze reakcje. Mnie osobiscie  
takie postepowanie owego oskarzyciela po prostu smieszy, ale i ubolewam nad faktem osadzenia mnie i  
calego emu64.pl

Phyton_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Listopada 2001, 15:28 »
No wiec przeczytalem sobie tego newsa no i tak sobie pomyslalem, ze chcialbym obejrzec strone tego \'lebmastera\', co sie tak ostro awanturuje. Mysle, ze koles za bardzo przejal sie swoja rola i uwaza, ze jest ":nie wiadomo kim":, bo ma swoja strone w i-necie. Tak wiec, Bzyku, moze podaj wszystkim adres jego strony to mu sie wysle na maila kilka dystrybucji Linuxa to sie chlopak uspokoi. A wyglad serwisu to przeciez kwestia samego webmastera i nikt nie ma prawa mu sie z buciorami wpierdalac ! A zreszta czy to pierwsze posadzenie o plagiat w historii sceny ? Zawsze jakis maly knypek sie znajdzie, co sie awanturuje ... Prawda ?

eXbee_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Listopada 2001, 11:15 »
HEj phyton!

Dzieki za slowa poparcia. Juz sie sprawa wyjasnila i kolega z konkurencji wyluzowal Adres strony podam Ci w mailu.

narka

jetan_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Listopada 2001, 15:41 »
oczywiscie emu i sanecki sa dla siebie konkurencja. w takiej sytuacji wszyscy ":zainteresowani": podziela sie na dwie grupy. moze www bedzie pewnym odpowiednikiem produkcji na c64?  
najwazniejsze jest to, aby byla motywacja do dalszego dzialania.
( a taka jest niewatpliwie konkurencja) . daleki jestem od oceny ktory serwis jest lepszy. j

Argo_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Grudnia 2001, 11:29 »
>:oczywiscie emu i sanecki sa dla siebie konkurencja. w takiej sytuacji wszyscy ":zainteresowani": podziela sie na dwie grupy.  

oby nie.. poza tym odpowiednio do twojego posta: jeden jest uczciwy, a drugi robi wokol siebie rozglos, wysuwajac bezsensowne oskarzenia. I nie zebym bronil Bzyka, ale przygladalem sie calej dyskusji podczas ":afery": (argumenty obu stron) - stad wnioski.

Slay_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Sierpnia 2002, 11:25 »
czy ten sanecki to moze c64power???

Slay_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Sierpnia 2002, 11:39 »
juz wiem

tak

sory. cofam pytanie

bas_on_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Listopada 2001, 20:22 »
power do d...

jetan_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Listopada 2001, 08:52 »
Podziwiam Twoja inteligencje. Udzieliles wyjatkowo obiektywnej odpowiedzi. Jesli masz wypowiadac sie w ten sposob, lepiej zamilcz.
                                                                                           .jetan

idontlikethislo_

• Gość
Zarzuty wobec EMU64
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Listopada 2001, 04:03 »
More dedicated maintainer, more valuable service. At least Luc and Bzyk will make more efforts to get better (hopefully)

creamd