Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: nowe demo offence  (Przeczytany 1313 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline c---n

• Level 5
nowe demo offence
« Odpowiedź #15 dnia: 27 Grudnia 2011, 16:53 »
to co zielok na koniec powiedzial to akurat prawda.
nie ujmujac nic demu a zwlaszcza grafice isildura, ktora jest super. w paru miejscach technicznie ja bym cos dodal, ale jesli chodzi o koncept i wykonanie to to jest top notch! IMO

Offline wackee

• Level 6
nowe demo offence
« Odpowiedź #16 dnia: 27 Grudnia 2011, 16:57 »
Czy juz mowilem ze zdejmuje czapke przed designem DT? \"Smile\"

Offline c---n

• Level 5
nowe demo offence
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Grudnia 2011, 17:00 »
nie mowiles... ja sie dolaczam i mowie to teraz. obejrzalem to wlasnie na prawdziwym sprzecie i choc efekty sa rzadkie to design i zrobiona do niego grafika jest ekstra!

nes__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #18 dnia: 27 Grudnia 2011, 17:18 »

Uploaded with ImageShack.us

Offline c---n

• Level 5
nowe demo offence
« Odpowiedź #19 dnia: 27 Grudnia 2011, 17:24 »

nes__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Grudnia 2011, 17:28 »
August 15, 2011 –: 10:51

Offline c---n

• Level 5
nowe demo offence
« Odpowiedź #21 dnia: 27 Grudnia 2011, 17:43 »
no demo wyszlo na LCP i przez chwile bylo na CSDB.

illmatic byl 12 lat temu - szczerze licze na postep i ze ktos pobije (no i pobil to demo) ale chlopaki z offence to tak jak by nie mogli sie zdecydowac....
z jednej strony wiemy ze potrafia a z drugiej sami chyba nie chce bo niespojny deisgn i \"press space\" pokazuje ze nie bardzo wiedza w ktora strone isc...

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
nowe demo offence
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Grudnia 2011, 20:13 »
zabraklo skladacza.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Grudnia 2011, 22:47 »

carrion napisal:
jak oceniacie?

naprawde podzielacie ten zachwyt na csdb?

Link?

kotrobot__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #24 dnia: 28 Grudnia 2011, 07:39 »
Nie, Link nie robil muzyki do tego dema.

Offline Jericho/Draco

• Level 4
nowe demo offence
« Odpowiedź #25 dnia: 30 Grudnia 2011, 22:04 »
@zielok:
Zreszta ja kompletnie nie rozumialem zachwytu nad \"Another Beginning\". Nad 2011 tez nie rozumiem ale bardziej to demo do mnie przemawia.

Na X\'2010 wszyscy byli najebani i najarani wiec demo zrobilo furore dzieki partom z DISC/O, scrollowi i ogolnie bylo chyba puszczone w najlepszym momencie i wznoszacej fali!\"Smile\"
Wiem, bo bylem i tez na nich glosowalem...
Az wstyd sie przyznac ze drugi raz jak te demo ogladalem w domu to wylaczyc chcialem juz praktycznie po pierwszych 5 minutach i tylko spacje naciskalem...
No coz... Demka robia eventowe bo na LCP jak bylem w gazie to 2011 tez mi sie nawet podobalo\"Smile\"
Moze to kwestia grafiki ktora ratuje cale demo!

jammer__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #26 dnia: 04 Stycznia 2012, 08:52 »
Wiecie, demo to czasami cos wiecej niz technika \"Wink\" Jest tutaj sporo screenow, ktore po prostu ciesza, bo tryskaja z pomyslem i swiezoscia. Moj faworyt to greetingsy z twarzami na sprajtach - proste, ale wyglada zajebiscie. Jak Dutch Breeze zawsze mnie w kurwe nudzilo, tak to ogladalem z bananem na twarzy :] W czasach, kiedy wszystkie dema wygladaja podobnie zawsze przyda sie cos innego, prawda?

Offline wegi

• Level 7
nowe demo offence
« Odpowiedź #27 dnia: 08 Stycznia 2012, 07:46 »
To demo ma kilka genialnych momentow ktore mnie powalaja, na kilka podobnych pomyslow wpadlismy z Isildurem, w niektorych momentach widac ze ktos bardzo sie przylozyl do synchro z muzyka, bardzo duzo kapitalnej grafiki.
Dalej zgadzam sie z kilkoma przedmowcami Nitro, Kisiel... A wiec tak fatalny linking nieslychanie obniza jakosc dema to jest cofniecie sie do roku ponizej 93. To faktycznie jest demotywujace nawet gdyby Michal zlozyl DT rok wczesniej mialoby lepszy linking. Niektore muzyczki sprawiaja wrazenie tez jakby byly z lat 80-90 IMO. Zmiana msx przy kazdym parcie i wyciszenie znow obniza jakosc dema. Widac tu wielki pospiech autorow aby za wszelka cene wystawic to na party - a szkoda bo pare miesiecy dopracowania i byloby IMHO 9.5 . Duzo pracy zmarnowanej przez pospiech. Pewnie Oswald i HCL sie nie wypowiadaja, bo nie chca mowic zle...

Jest to z pewnoscia nietuzinkowa produkcja i bardzo duza chociaz wiele osob sie do niej przylozylo - jakkolwiek jak spojrze na CYCLE HCL\'a ktory wali wiecej jak fullscreenowego twistera na FPP sprajtach odgrywajac 4 razy na ramke muzyczke albo na OSWALDA REAL - to nie jest to ta klasa i krzywdzace dla nich jest przyznawanie dyszek APSO nawet jak dla kolegow.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

randall__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #28 dnia: 19 Stycznia 2012, 05:44 »
napisalem na csdb, i tu sie odwaze: to jest zajebiste demo. mozliwe, ze dla kogos, kto sie nie zna na kodzie i pikselach, czyli m. in. dla mnie. czesci z ufoludkiem i popcornem - kurwa, panowie, wymyslcie cos rownie cieszacego. a brak linkingu dla mnie akurat jest zaleta - mozna sobie szybko wylaczyc kazde ewentualne gowno. to juz bardziej bym narzekal na brak partselectora.

splatterpunk__

• Gość
nowe demo offence
« Odpowiedź #29 dnia: 27 Stycznia 2012, 21:36 »
Demo ogladalem pod VICE. Dwa podejscia. Wywala mi sie zaraz po \"popcorn part\". Do tego momentu jest najprzedniejszego rodzaju, dalej nie moge nic powiedziec. Za drugim razem wylaczylem Actiona, to samo. Wie ktos cos?