Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Forever 2011  (Przeczytany 18414 razy)

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Grudnia 2010, 19:41 »

kisiel napisal:
Userze Sebaloz uzgadniales taka nagrode z organizatorami?

W regulaminie nie ma zakazu przeprowadzania zwariowanych konkursow z fantazyjnymi nagrodami. Na Forever jezdze od 10 lat i moge tam robic co chce, dlatego ze jestem tym kim jestem na scenie. Nie byles jeszcze na party, wiec jako zwykly user powinies uzyskac kazdorazowo zgode na:
- wejscie na party place
- rozlozenie sprzetu
- wypicie jednostki alkoholu
- zjedzenie posilku
- skorzystanie z toalety
- wyjscie na miasto
itp

Jesli bedziesz cos robic bez uzgodnienia z organizatorami to na drugi dzien mozesz miec kaca i mozesz go miec na izbie.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Forever 2011
« Odpowiedź #16 dnia: 19 Grudnia 2010, 20:32 »
Ostanio bylo dwudziestu uczestnikow konkursu na najlepszego grafika, ciesze sie wraz z Toba ze jestes tym pierwszym. Jestes rowniez tym pierwszym na forever.
Bez Ciebie drogi userze Sebaloz, zadne czartsy nie mialyby sensu, w koncu jak porownalby swoja prace taki user Bimber, albo ktokolwiek majacy srednio pojecie o pixlowaniu... zauwazyles ?
Dla mnie jako najlepszy grafik sceny C64 jestes wyrocznia co kto potrafi i moze.

splatterpunk napisal:
Forever. Sie zapowiadam i mam nadzieje, ze bedzie stala ekipa z Polszy, UK i moze jakies inne ludzie. Kisiel, warto.

Mysle ze warto, tez. Jak pozwoli majatek to zamierzam.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Grudnia 2010, 20:47 »
Ej Panowie, cos zeszliscie z tematu.
Pytam sie - kto wstepnie deklaruje przyjazd na Forevera?
Jasne, wiem ze 3-4 miechy przed party ciezko sie okreslic, ale jednak...
Ekipa z UK mam nadzieje ze nie zawiedzie \"Smile\" A co polniszen partizanen?

W tym tygodniu trynkne do CreamD\'iego spytac co nowego w sprawie party. Zreszta od czasu do czasu rozmawiamy na inne tematy wiec sprobuje wybadac co piszczy w trawie

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #18 dnia: 19 Grudnia 2010, 20:56 »
no ja tak jak napisalem, kasa pozwoli to bede.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Forever 2011
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Grudnia 2010, 21:50 »

SUDi napisal:
Pytam sie - kto wstepnie deklaruje przyjazd na Forevera?

Ja.

kisiel napisal:
Dla mnie

Na scenie jestes nikim, twoje zdanie sie nie liczy. Jakbys mial jakies pojecie o scenie to bys wiedzial, ze status elity zdobylem zanim wypuscilem pierwsza grafike.
1. Elita na scenie ma zawsze racje.
2. Jesli myslisz ze nie ma racji, patrz pkt. 1.

Jesli chcesz byc dalej userem na tym forum to musisz okazywac szacunek elicie, inaczej skonczysz jak barman_ze_sceny czy olo.

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Grudnia 2010, 17:29 »
No niestety, partyplace bedzie ulokowane w tym samym miejscu co w zeszlym roku (Dom Kultury, miejscowosc Horna Suca, 15 km od Trenczyna) takze wyskok na piwko do miasta bedzie utrudniony.
Termin klasyka, polowa marca. Info prosto od CreamD\'iego.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Grudnia 2010, 19:25 »
Byle cieplo bylo \"Smile\"

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Grudnia 2010, 20:23 »
Nie no, samo partyplace jest naprawde rewelka, potezna sala z podium dla organizatorow i pomocnikow + bigscreen. Budynek w stylu poznego CSSR, ale czysto i schludnie, w centrum wsi, obok kosciol, knajpa i sklep GS. Niedaleko pizzeria. Tylko ze to wies na koncu drogi, bociany tu pionowo startuja a psy dupami szczekaja. Droga z miasta jest fest kreta i te 15 km jedzie sie pol godziny, nie przesadzam, kto byl ten wie.
W zeszlym roku jak 2 godziny przed rozpoczeciem party okazalo sie ze przenosimy sie tam to kilka razy kursowalem z Trenczyna do tej wsi wozac ludzi takze wiem co mowie.
Dzis mi opowiadal CreamD ze nawet partyzanci z Wegier pili ostro z miejscowymi w karczmie i wyszli cali i zdrowi. No jak Madziarzy moga to my tez, nie? Chociaz wolalbym w miescieee...

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Grudnia 2010, 20:34 »
Tylko ze madziarze i czesi to nas najzwyklej nie lubia\"Wink\" , czyz nie?

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #24 dnia: 20 Grudnia 2010, 20:36 »
Ha, jeszcze mi sie przypomniala niedziela dopoludnie przed budynkiem partyplace.
Pol wsi idzie do kosciola ktory jest doslownie vis-a-vis budynku i patrza na skacowanych partizanow popalajacych fajki i saczacych piwko
Ich wyraz twarzy...bezcenne

SUDi__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #25 dnia: 20 Grudnia 2010, 20:42 »

kisiel napisal:

Czesi to fakt nie przepadaja za nami, ale Wegrzy? Bylem w tym roku na tydzien u Hunow i spotykalem sie raczej z milym nastawieniem.

V0yager

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #26 dnia: 21 Grudnia 2010, 00:00 »

SUDi napisal:

kisiel napisal:

Czesi to fakt nie przepadaja za nami, ale Wegrzy? Bylem w tym roku na tydzien u Hunow i spotykalem sie raczej z milym nastawieniem.

Tez bylem. Na Function mamy (my=Polacy) nawet wydzielona sale do spania/popijania.

Offline Kisiel

• Level 7
Forever 2011
« Odpowiedź #27 dnia: 21 Grudnia 2010, 20:32 »
Getto dla Polakow!! \"Wink\"
A wybierasz sie na forever?

V0yager

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #28 dnia: 22 Grudnia 2010, 13:49 »

kisiel napisal:
Getto dla Polakow!! \"Wink\"
A wybierasz sie na forever?

Zerknalem w kategorie muzyczne i jak zdaze zrobic za jednym zamachem cos na SID-a, AY-ka i Pokeya to jade \"Wink\"

elban__

• Gość
Forever 2011
« Odpowiedź #29 dnia: 24 Grudnia 2010, 23:46 »

SUDi napisal:

kisiel napisal:

Jako, ze dosyc czesto odwiedzam i Czechow i Wegrow pozwole sobie zabrac glos.

Wegrzy maja takie samo przyslowie jak my - Polak Wegier dwa bratanki i do bitki i do szkalnki (uczylem sie tego tysiac razy ale nie dalem rady, hehe) - wiec trudno powiedziec, zeby nas nie lubili. Wrecz przeciwnie. Jest to bardzo pozytywnie nastawiona do nas nacja i bardzo latwo jest to odczuc bedac u Bratankow.

Z Czechami to jest tak, jak powiedzial M. Szczygiel: kazdy ma takiego Czecha jak sobie zasluzyl. Jak bylem pierwszy raz w Pradze zasluzylem sobie slabo i spotkalem samych niemilych patafianiow. Pozniej bylo juz tylko lepiej - to troche dziwny narod (polecam ksiazki wspomnailengo Szczygla) - czasem trudno ich zrozumiec - ale bardzo pozytywny.

Slowacy tez sa ok - niech sie tylko odpierdola od Janosika. hehe.