Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dopalane c64 na SP5  (Przeczytany 1654 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dopalane c64 na SP5
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Marca 2011, 16:28 »
no toc chlopie pewnie ze nagralem, z drugiej strony stawialem Tobie piwo nie po to aby sobie teraz jaja robic cudzym kosztem... razem z Lisiu tworzyliscie calkiem zgrana grupe \"Wink\"

Jak sie zgadzasz to moge opublikowac.... ale szczerze watpie, ze chcesz miec to w necie.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Sebaloz

• Level 6
Dopalane c64 na SP5
« Odpowiedź #46 dnia: 27 Marca 2011, 12:38 »
Nie mam sie czego wstydzic. Wrzucaj, Lisu sie ucieszy \"Smile\"

Volcano__

• Gość
Dopalane c64 na SP5
« Odpowiedź #47 dnia: 08 Kwietnia 2011, 11:58 »
Do kompotow dodalismy kategorie Wild. Na stronie party jest ona uwzgledniona w profilach ludzi. Jesli ktos chce cos wystawic w tej kategorii, niech uaktualni swoj profil.

Jacek31

• Gość
Dopalane c64 na SP5
« Odpowiedź #48 dnia: 14 Kwietnia 2011, 18:53 »
Nie wiem czy dobrze zrozumialem temat, ale chyba chodzi o promocje dopalek za pomoca dem \"Question\" Skorygujcie jak zle zakumalem.
Kisiel pracuje juz nad Turbo zadymiarka 2XXL.
Natomiast tak zerkajac na liste chetnych na nia, to w porownaniu do GeoActiona slabiutko, ale to wynika raczej z tego ze to konstrukcja raczej dla Hard Coro-wych zawodnikow.
Ale fajnie byloby jak by powstalo cos dla mas wpinane jako Game Cart, taki Game GeoAction. Wtedy mozna by zaczac akcje promocyjna, pod nazwa konkurs na sofcik pod to.
Wlasciwie to jest to kwestia dolozenia kooprocesora do G-Actiona, i ewentualnie mechanizmow REU, bo nie wiem czy mozna nie grzebiac w okolicy VICa usprzetowic FLI czy IFLI ?

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Dopalane c64 na SP5
« Odpowiedź #49 dnia: 14 Kwietnia 2011, 19:14 »
no zamysl jest taki zeby byly dema, ale tak naprawde rozchodzi sie o dopalki sprzetowe \"Wink\" zeby ktos pokazal cos dla ludu \"Very
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Dopalane c64 na SP5
« Odpowiedź #50 dnia: 14 Kwietnia 2011, 20:10 »
a ja tam robie crazy video show \"Wink\"
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....