Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Silesia party 5 aka Sile5ia  (Przeczytany 32781 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wackee

• Level 6
Silesia party 5 aka Sile5ia
« Odpowiedź #510 dnia: 04 Października 2011, 00:00 »

elban napisal:
Volcano - absolutu kurant starczy malpka \"Wink\"

Chcialem postawic, ale z malpki to starczy tylko dla mnie \"Wink\"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #511 dnia: 04 Października 2011, 13:19 »

elban napisal:
akurat w niedziele jechalem do Pyskowic na meczyk osobowkami. wyjazd o 10 rano, bo mecz o 18 \"Wink\" Zwezenia maja conajmniej 100km (do samego Tomaszowa).

Tak,do Tomaszowa jest najgorzej, tez to pamietam.
Ale jak wyjedzie sie ok 6  rano w sobote to nie sadze,zeby bylo az tak zle. Wezmy pod uwage, ze robotnicy tez spia \"Smile\"
 Kwestia czy chce sie wam o tej porze wyjezdzac, ale to juz inna bajka. Ja czasem wyjezdzam w takie trasy nad ranem, aby miec spokojna i nie zbyt dluga czasowo droge.

Powiem tak: nie musisz to wybierzcie pociag, a na pewno droga nie bedzie meczaca.

Corwin

• Gość
« Odpowiedź #512 dnia: 04 Października 2011, 13:58 »
A moze jednak zurek na niedziele po sobocie ?
Ostrzegam, ze bedzie ostro, moje szanse dzis o 9.40 wzrosly do 90%.
Pozdrawiam

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #513 dnia: 04 Października 2011, 14:10 »

Corwin napisal:
... moje szanse dzis o 9.40 wzrosly do 90%.
Pozdrawiam

Super \"Laughing\"

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #514 dnia: 04 Października 2011, 14:35 »

elban napisal:
bedzie Cactus w Cinquecento - bedzie 60

male sprostowanie, Cactus juz pozbyl sie Czinkusia, nie wypada po niemieckich autobanach trepac sie kompresorkiem \"Smile\"

nes__

• Gość
« Odpowiedź #515 dnia: 04 Października 2011, 14:52 »

SUDi napisal:

elban napisal:
bedzie Cactus w Cinquecento - bedzie 60

male sprostowanie, Cactus juz pozbyl sie Czinkusia, nie wypada po niemieckich autobanach trepac sie kompresorkiem \"Smile\"

a wiadomo moze co z nim zrobil?

mi na zlom nie chca przyjac, mowia ze skupuja metal a nie szpachle.. \"Wink\"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #516 dnia: 04 Października 2011, 15:05 »
Nie wiem,jak Cactus,ale ja swoim sejem w trasie jezdze srednio: 100-110, a na ekspresowkach 110-120.
A jak sa korki, roboty,doly itp  to i tak trzeba sie dostosowac.

Z tego co pamietam to Cactus tez ma seicento 900, ale Sudi napisal, ze go juz nie ma. Fakt w Niemczech sa lepsze drogi to i lepsza bryka potrzebna

nes__

• Gość
« Odpowiedź #517 dnia: 05 Października 2011, 12:23 »
A co on tam w tej niemcowni robi?

Ja sie musze pozbyc Cinquecenta 700, tylko nie wiem jeszcze jak. Odyn mial okazje poznac rok temu w drodze powrotnej po Silesii co to byl za sprzet \"Very Zreszta kleilem na poprzedniej Silesii szklo reflektora ktore sobie postanowilo odpasc i sie rozbic. Po zimie wypadl juz caly reflektor (fiat prawdopodobnie zastosowal w tym egzemplarzu najszybsza dostepna na rynku rdze pod-lakierowa) Proponuja mi za niego 300zl, o ile by mial wazny przeglad, a nie ma. Sama przednia szyba kosztowala mnie rok temu 160zl. Wyrejestrowac i sprzedac na czesci nie wolno.

SUDi__

• Gość
« Odpowiedź #518 dnia: 05 Października 2011, 07:13 »

nes napisal:
Ja sie musze pozbyc Cinquecenta 700, tylko nie wiem jeszcze jak. Odyn mial okazje poznac rok temu w drodze powrotnej po Silesii co to byl za sprzet \"Very Zreszta kleilem na poprzedniej Silesii szklo reflektora ktore sobie postanowilo odpasc i sie rozbic. Po zimie wypadl juz caly reflektor (fiat prawdopodobnie zastosowal w tym egzemplarzu najszybsza dostepna na rynku rdze pod-lakierowa) Proponuja mi za niego 300zl, o ile by mial wazny przeglad, a nie ma. Sama przednia szyba kosztowala mnie rok temu 160zl. Wyrejestrowac i sprzedac na czesci nie wolno.

Przeglad mysle ze da sie zalatwic, popytaj w okolicy np. znajomych czy mechanikow, za flaszke podjada do zaufanej stacji kontroli i zalatwia, chociaz nie wiem jak to teraz wyglada w Polsce, wiem ze mieli to kontrolowac dokladniej, tu sie ostatnio mowi wrecz o instalowaniu kamer w takich stacjach bo takie lewe przeglady to masowy proceder.

Potem jeszcze pozostaje sfingowac wypadeczek \"Smile\" \"Niechcaco\" ktos wburzyl do spokojnie stojacego Czinka i go totalnie zdemolowal. Niech ten ktos wbije sie innym \"drogim\" autem np. maluszkiem \"Smile\" Jesli dobrze sie Czinkusia rozbije to potem rzeczoznawcy bedzie trudno ocenic w jakim stanie byl przed wypadkiem i moze wyplacic ubezpieczalnia kaske jak za auto w dobrym stanie. Ja tak mialem z malaczem przed 10 laty \"Smile\" Tzn. wypadek byl autentik, ale rzeczoznawca nie ocenil nalezycie jego stan sprzed wypadku i dostalem niezla kaske za ktora moglem se kupic 2 takie \"Smile\"

Cobra of Samar

• Gość
« Odpowiedź #519 dnia: 05 Października 2011, 10:46 »
Ale wrocmy do tematu \"Laughing\"

Nes bedziesz w koncu na party?

Offline odyn

• Level 2
  • **
    • http://www.bitmap-brothers.pl
« Odpowiedź #520 dnia: 05 Października 2011, 00:00 »
Vulture Party Car wyrusza w piatek z Bielska-Bialej, mamy trzy miejsca
wolne, wiec jak ktos jest chetny na tripa ze mna i z Pardonem, prosze o info na priv, podczas jazdy gwarantowane sety ulubionych SID\'ow i muzyki okolo-demoscenowej \"Smile\"

Roody__

• Gość
« Odpowiedź #521 dnia: 05 Października 2011, 13:05 »
O ktorej wyruszacie pociagiem z wawy w piatek ?
18:16 czy 17:35?
Kto w ogole sie lapie?
Mysle ,ze  3 godz. wystarcza aby sie upodlic \"Wink\"

elban__

• Gość
« Odpowiedź #522 dnia: 05 Października 2011, 13:08 »
godzina nie ustalona.

sklad wstepnie: ja, Black Light, Pimpek Jaszczurka, Cobra, Zielok, Randall.

godzina bedzie dobrana tak, zeby wszystkim pasowalo.  mamy jeszcze chwile. tydzien przed party kupi sie bilety, a dzien przed wodke, tak zeby miala szanse sie zmrozic.

Roody__

• Gość
« Odpowiedź #523 dnia: 05 Października 2011, 13:14 »
git! mam nadzieje , ze do was dobije. co do godziny to jestem flexi a woodki i pacierza nie odmawiam.

nes__

• Gość
« Odpowiedź #524 dnia: 05 Października 2011, 16:35 »

Cobra napisal:
Ale wrocmy do tematu \"Laughing\"

Nes bedziesz w koncu na party?

No jeszcze nie wiem, moze jakie Tsunami bedzie wczesniej.. Ale za wejsciowke w promocji zaplacilem \"Wink\"