Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Reklama z C64 w radiu.  (Przeczytany 1136 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nitro__

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Września 2010, 13:39 »
Rzeczywiscie, Ramos otworzyl mi oczy \"Smile\"
Chodzilo mi o turbo w sensie przyspieszenia tych nic nieznaczacych piskow aby ludzi uszow nie meczyc \"Smile\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #16 dnia: 01 Września 2010, 13:56 »

Nitro napisal:
Rzeczywiscie, Ramos otworzyl mi oczy \"Smile\"
Chodzilo mi o turbo w sensie przyspieszenia tych nic nieznaczacych piskow aby ludzi uszow nie meczyc \"Smile\"

Akurat to ze jest to w turbo jest oczywiste ... czas radiowy jest cenny ponadto ja sam poznalem ludzi, ktorzy mieli oryginalne gry na c64 i nie umieli ich zaladowac, bo nie wiedzieli ze jest cos takeigo jak \"normal\" itd i jechali po normalu <-L na blackboxie wielce zdziwieni ze kaseta pusta \"Wink\" pokazalem im jak sie laduje zdaje sie another world.. hardkor na 4ch tasmach... turbotape jest w polsce tak standardowe ze dziwie sie Twojemu zdziwieniu...

Tak powaznie to rozkodowal to juz ktos? bo chyba nikt nie wierzy ze Ramos czyta turbotape w locie...

Nitro__

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Września 2010, 16:10 »
Ciekawe, wybacz, ale mam prawo nieznac realiow \"Smile\"
Ofcoz, ze rozkodowalem.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Września 2010, 17:35 »
a co ramos nie jest turbo?

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

djgruby

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #19 dnia: 01 Września 2010, 19:26 »

romuald_slomka napisal:
tu jest to co ja zgralem
http://www.mediafire.com/?g9yen8t3rg7g2u1

Probujcie panowie, bo dziala. :)))))

Zalaczam prosty skrypt do dekodowania tego wave\'a do formatu \".prg\". :]

decode_wav.zip
 :Opis:                                                

\"\"
Pobierz
 :Nazwa zalacznika: :decode_wav.zip
 :Rozmiar: :1.56 KB
 :Pobran: :Plik sciagnieto 75 raz(y)

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #20 dnia: 05 Września 2010, 21:32 »

Cytat:
Jaroslawa Kaczynska dziergala na drutach, sluchajac audycji znanej torunskiej rozglosni. Robila sweterek z dyskretnie wszytym w kolnierzyk medalikiem z Matka Boska, poswieconym na Jasnej Gorze. Mial byc prezentem dla corki jej siostry. Jaroslawa miala nadzieje, ze dzieki temu obdarowana doswiadczy laski Ducha Swietego i wreszcie rozwiedzie sie z tym przekletym komuchem. Nagle audycja ojca Grzegorza urwala sie i zamiast wywiadu z Antonim Macierewiczem, z glosnika zaczely dobiegac dziwne dzwieki, przypominajace odglos ladowania sie programu w komputerze Commodore C64. Jaroslawa rzucila robotki i poderwala sie z fotela.
 - Lo swiety Antoni! Tajny przekaz, trza wlaczyc dekoder!
 Podeszla do sciany i odchylila obraz z Ojcem Swietym. Wprowadzila kod dostepu, uprawniajacy do bezposredniej komunikacji z rozglosnia. Na ekranie konsoli pojawila sie przyciemniona sylwetka torunskiego zakonnika, nieoficjalnego duchowego przywodcy Polski.

SPC

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #21 dnia: 06 Września 2010, 06:53 »
Format PRG -> http://www.2shared.com/file/nDz0u3n1/default.html

Reiter

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #22 dnia: 09 Września 2010, 22:57 »
Jakies szumy z kosmosu \"Smile\" Trzeba to przeslac do NASA.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Września 2010, 15:47 »
http://www.youtube.com/watch?v=ULmabP50j7A

kordiaukis__

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #24 dnia: 27 Września 2010, 15:51 »
kurna Raf kto to zrobil albo raczej jak to znalazles \"Wink\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #25 dnia: 27 Września 2010, 15:55 »
teraz po wszystkim moge sie przyznac, ze autorem modyfikacji tego calego intra jestem ja, panowie z jakiejs agencji reklamowej mnie znalazli i zaproponowali taki ukladzik, ze ja dla nich zrobie reklamoweczke tak aby byla charakterystczna dla kazdego zjadacza chleba i zarazem posiadacza c64 - stad intro KR\'88-90 \"Wink\" tyle ze wstawilem tam muze Dane\'a \"Wink\"
reklamowka ta poszla zdaje sie 128 razy w eterze, glownie w radiach studenckich. Agencja nie wyklucza takze uzywania tej reklamowki na konkursach branzowych.

no i po wszytkim okazuje sie ze panowie z agnecji reklamowej zapomnieli mnie dopisac do kredytow, choc pierwotnie mi to obiecali - kocham ten kraj i wspanialych rodakow \"Smile\"

do wgladu dla zainteresowanych mam calosc materialu, ktory uzywalem przy produkcji.

bimber__

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #26 dnia: 27 Września 2010, 17:38 »
gwoli scislosci, choc przyjela sie nazwa \'intro KR\'a\', to KR tego intra nie zrobil \"Smile\"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #27 dnia: 27 Września 2010, 17:46 »
to bylo w jakims intro maker 3 robione czy cos takiego zdaje sie? choc moge sie mylic \"Wink\" muza z FC + ogolny feeling jednak wskazuje na jakis generyczny maker (fiction potem mialo takie samo intro z innymi kolami...).

bimber__

• Gość
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #28 dnia: 27 Września 2010, 20:59 »
czy intromaker? nie wiem. zawsze wydawalo mi sie ze jest stad http://noname.c64.org/csdb/release/?id=13683

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
Reklama z C64 w radiu.
« Odpowiedź #29 dnia: 27 Września 2010, 21:11 »
ano.. wyglada na to ze tak jest jak mowisz \"Wink\"
to intro jest 100% takie jak u fiction, w wersji \"KR\" sa drobne roznice.. w kolorach oraz tekst poza scrollem ejst czerwony, a nie migajacy... ale dzwiek po spacji plus tekst kr\'89  zamiast TRIUMPH...  \"Wink\"

co za copy-lamuchy he he \"Razz\"