Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Czy chcesz zmian czy smierci?  (Przeczytany 2284 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Stg__

• Gość
Czy chcesz zmian czy smierci?
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Lipca 2010, 20:53 »

kisiel napisal:

Pytanie jest postawione wprost i jednoznacznie:
Tak, oznacza filtr prewencyjny, skasowanie podwojnych kont, oraz smieciowych userow ktorzy nigdy nie napisali posta lub zapisali sie po to aby zapytac o gre.
Nie, Jestes za tym aby forum bylo podobne do kazdego innego forum,
MTV, nie mam zdania, bedzie co ma byc.

no na tak zdefiniowane odpowiedzi musze odpowiedziec \"NIE\"
bo:
- jestem przeciwko cenzurze, a prewencji w szczegolnosci.

oraz:

kisiel napisal:
Proponuje ankiete dla ludzi zwiazanych ze scena ktorzy kiedys chcieli cos robic dzialac a dzisiaj czekaja na kolejna wypowiedz olo lub kisiela klocacych sie czy powinien mu on sprzedac karta czy na odwrot.

tak postawiony problem dla mnie nie istnieje, nie czekam na wypowiedzi ola, czy kisiela, w wiadomych tematach bo po prostu je olewam i ich nie czytam, jak zreszta wszystkie inne ktore mnie nie interesuja, nie przymusu czytania wszystkiego.

to juz nie zwiazane z moja odpowiedzia ale sorry nie moglem sie powstrzymac:

kisiel napisal:

Prosty pomysl leminga:
\"forum sie nazywa c64scene znaczy sie chodzi o scene prawda? proponuje olac regulamin, robic czystke w trakcie rejestracji - rejestrowac sie moga tylko scenowcy i tyle. jak beda sami scenowcy to nie bedzie potrzeby miec jakichs dzieciecych regulaminow. Po co to komu. Czy ktos byl/jest na scenie latwo sprawdzic. reszta wypierrrr lalallalac bo to forum dla sceny jest. REGULAMINOM mowie NIE. Regulaminy to ja w szkole mialem.\"

Prosze o zrozumienie i nie glosowanie w tej ankiecie osob nie zwiazanych ze scena, oczywiscie, jezeli osoba taka chce zaglosowac moze zalozyc swoja ankiete w innym watku.
 Osoby glosujace a nie zwiazane ze scena beda napietnowane za oszukiwanie.

wszystko ok, tylko kaman, jaka jest definicja: \"zwiazany ze scena\" ?
moze ankieta z propozycjami definicji ? \"Wink\"

Tak wogole to ankiety i glosowania to moim zdaniem najgorszy mozliwy sposob rozwiazania tego rozbuchanego problemu.
Sa administratorzy forum ? Sa, wiec niech administuja zgodnie ze swoja wizja forum i tyle.

i jeszcze na koniec w moim odczuciu istota sceny jest tworzenie, wiec wracam do kodowania i nie zamierzam wiecej pisac o pierdolach,
amen.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Lipca 2010, 21:14 »
admin jest tylko jeden,  i zyje najwidoczniej tym forum \"Wink\"
Bimber kiedys jak chciales zostac przyjety do grupy musiales pokazac, ze cos potrafisz, tak przynajmniej bylo w moim wypadku. Teraz aby byc na scene.pl wystarczy sie zalogowac, dla mnie to jest brak szacunku dla nazwy scen...  jak to bylo scena? przynajmniej takie mam zdanie. Jest wiele forow gdzie mozna spotkac pasjonatow, taki  Sebaloz bardzo szybko obejmie ich opieka.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Lipca 2010, 21:35 »
Na pojawiajace sie nowe posty nowych userow, mozna zrobic:
1. Admin przerzuca wszystkie posty tego typu do wspolnego podforum pod nazwa \"Smiecie\" lub podobna, albo
2. Nadac defaultowo nowozarejestrowanym osobom pelne prawa tylko w wydzielonym podforum, w pozostalych podforach jedynie zostawic im odczyt postow.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Lipca 2010, 21:38 »
taka hybryda c64power z scene.pl... ciekawa propozycja, ta druga.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

booker__

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 13 Lipca 2010, 08:25 »
Ja bym tam widzial forum jako typowo scenowe. Na pierdolki sa inne fora, c\'nie.

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 13 Lipca 2010, 11:13 »
Jeden glos usuniety, co dziwne glos na TAK osoby spoza sceny.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Lipca 2010, 16:35 »
Nitro jak weryfikujesz kotarobota? albo wielkiego elektronika... albo... kogokolwiek innego ktory nie zalogowal sie na swojego starego nika?

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Lipca 2010, 16:45 »
Patrzy na logi i wie \"Smile\"
To sie nazwa potega umyslu.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 13 Lipca 2010, 16:45 »
nie reiter... chodzi o to kim jest wielki elektronik. BTW podobno z mojej grupy.

Reiter

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Lipca 2010, 17:16 »
Nie mialem na mysli robienia hybrydy. Trzeba spojrzec na to analitycznie. Jesli chodzi o ilosc kont 60 vs. 260, bo chyba takie dane padly, jest to powod do zastanowienia sie. Jesli okaze sie, ze patrzac na ilosc zalozonych \"smieciowych\" postow w stosunku do calosci jest znaczacy, to tez mozna probowac cos z tym zrobic.
W innym przypadku szkoda czasu na robienie burzy piaskowej.
Pojecie \"cos z tym zrobic\" - to recepte podalem wyzej. Moze dobra, moze zla. Nitro zdecyduje i podejmie kroki.
Ja sadze, ze scena nie powinna byc zamknietym srodowiskiem, przypominam sobie, ze ten problem juz kiedys omawialismy, badz realnie odczulismy w okolicach roku 2000, w porownaniu do innych scen swiatowych. Powinno sie z tamtej sytuacji wyciagnac odpowiednie wnioski na dzis.
Natomiast istnienie pobocznych tematow/watkow wobec tutaj przewodniego chyba jest czyms normalnym. Tak samo normalnym, jak gra w gale na party, czy jak rozmowy o dupie marynie na party place.

wielki_elektronik__

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 13 Lipca 2010, 17:32 »

kisiel napisal:
nie reiter... chodzi o to kim jest wielki elektronik. BTW podobno z mojej grupy.

zamiast jak czlowiek zapytac mnie kim jestem, rozsiewasz jakies ploty.
za kare nie powiem ci kim jestem. bedzie foch czy ankieta za usunieciem wielkiego_elektronika?

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #26 dnia: 13 Lipca 2010, 17:38 »
no wlasnie, ankieta nie obejmuje, usuniecia osob nie poczytalnych.... sebaloz moze to i lepiej co?

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: 13 Lipca 2010, 18:43 »
wielki_elektronik - Pan juz wystapil, swoje powiedzial w temacie i dziekujemy, wracaj do swojej normalnej ksywki.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #28 dnia: 14 Lipca 2010, 18:26 »
ATARI ONLINE:
\"
O czlonkostwie

Prosba o czlonkostwo nie daje od razu dostepu do wszystkich zasobow forum. Wszystkie prosby sa przegladane przed zaakceptowaniem przez administratorow. Nie gwarantujemy pelnego dostepu do aplikacji po wypelnieniu tego formularza.

Prosze nie podawac niepoprawnych lub nieprawdziwych danych w tym formularzu, gdyz moze to poskutkowac brakiem akceptacji prosby przez administratorow.

Wszystkie informacje tutaj podane beda zachowane w tajemnicy.

Powroc do logowania
\"

inni moga ?

PS. ile czekaliscie na rejestracje w csdb najdluzej?
Moze wkleic tez regulamin csdb????????.... dlaczego to FORUM MUSI BYC INNE do kurw.. nedzy? .. a fakt Nitro lubi ami scene.

Nitro__

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 14 Lipca 2010, 19:17 »
Jakbys znal troche scene Atarowska, to wiedzialbys, ze atarionline.pl to serwis powiedzmy kontrowersyjny, dwa, ze jego glowna baze userow stanowia nie-scenowcy.
Atarowcy przyjmuja kazdego z otwartymi rekoma, chyba, ze naprawde zacznie robic syf, tj. awantury ze wszystkim o wszystko.
W csdb kazdy moze edytowac wszystko tak wiec selekcja jest wskazana.