Hej chlopaku, no wlasnie jakbys sie przyjrzal mocniej to bys dojrzal ze bardzo sie staralem pogodzic jedno i drugie tzn. pozostawilem packi w nienaruszonej formie (a dokladnie poprawilem tzn. wyrzucilem liste zawartych releasow z \"alternative name\", a nastepnie wrzucilem te liste do \"summary\" z linkami do pojedynczych releasow). Natomiast dorzucilem tez wiekszosc rzeczy zawartych w packach jako single releasy, po pierwsze zeby mozna bylo bez problemu je znalezc (zarowno poprzez wglad do packa, jak i bezposrednie klikniecie releasu), a po drugie po to zeby faktycznie bylo widac ile releasow pusciliscie przez te kilka lat. Podkreslam, ze nic nie \"dewastowalem\" w packach ktore wrzuciles.
Dla mnie normalnym sposobem w ktory csdb to gromadzi jest entry do packa, a nastepnie entries do skladowych releasow packa. Chyba zalezy Ci na tym, zeby ktos kto szuka \"Cold Turkey\" je znalazl - teraz ma szanse

Jezeli nie podoba Ci sie zlinkowanie rzeczy wycietych z dyskow (chociaz nie wiem czy wiesz jeszcze w czasach snaila bylo to norma i wiele packow dostawalem w niekompletnej wersji, wiec dla mnie to akurat nie jest jakies swietokradztwo), to nie ma problemu. Moge to naprawic w taki sposob, ze pod te single releasy zlinkuje dysk z packiem po prostu. Mnie osobiscie ten sposob linkowania nie lezy, ale fakt - to Twoja grupa, Twoje zasady

(notabene robilem to w dobrej wierze, w koncu ktos sie wzial za kompleksowy maintenance polskich releasow, coz - dobrymi intencjami jak widac jest pieklo wybrukowane

).