V-12/TropyxPracuję właśnie nad grą komercyjną - Meonlawel - a to dlatego, że zawsze chciałem zrobić porządną grę z pudełkiem, xiążeczką i tak dalej

. Dodatkowo uruchomię za pewien czas stronę internetową, na której w przyszłości wszyscy podróżnicy, którzy znaleźli jakiś cenny przedmiot albo uśmiercili groźnego przeciwnika - będą mogli się zalogować i dopisać kod, dzięki czemu znajdą się na liście TOP HUNTERS

. To w ogóle moja pierwsza próba w assemblerze - pewnie nie powinienem zaczynać od tego, ale szczerze powiedziawszy dzięki wszelkiej maści publikacji i Waszej nieodzownej pomocy - łyknąłem już sporo i naprawdę nie jest to trudne - no przynajmniej na tym etapie, nie ma tu żadnego scrollingu ale poza tym i do my best

.
Nie sprawdzałem a zapytam: jak usunę dir masterem to muszę odczytywać jakąś inną procedurą po trackach? Stosuję książkowy loader z open file = JSR $FFC0 i inputem JSR $FFCF.
SkullWidziałem ten artykuł w C&A Fan #7, znajduje się na mojej top liście

po paru stronach gorączkowego czytania, by już mieć te rasterlinie za sobą - stwierdziłem, że Twój język opisowy

jest ciężkawy, ale gdy wracam do tego teraz na spokojnie po "przykodowaniu" sobie jakiś prymitywnych rasterlinii, widzę, że ten artykuł jest na wagę złota, nie mam tylko za bardzo czasu na razie, ale już organizuję sobie wolny miesiąc z assem (między innymi

).
rafvteNo carty byłyby boskie choćby ze względów prędkości

. Może kiedyś kiedyś się uda, tak jak już rozmawiałem o tym z Tobą także - jeżeli projekt dokończę, to czekam na propozycje

.
Dzięki CHOPY!