Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Co nie lubicie w forum c64power?  (Przeczytany 1235 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

11111olo

• Gość
Co nie lubicie w forum c64power?
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Marca 2010, 11:07 »
 Wata  dobrze  wiesz  że  nikt  nikogo  nie  zmusza  do  pisania  na  tym  czy  innym  forum.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 07 Marca 2010, 15:02 »
 Wrócę  do  głównego  wątku  -  Co  lubicie  a  czego  nie.  

Za  PLUS  przemawia  choćby  dzisiaj  jedno  -  założyłem  temat  o  cartridge  expansion.  I  o  dziwo  dzisiaj  logując  się  byłem  bardzo  miło  zaskoczony,  gdyż  otrzymałem  bardzo  dokładne  informacje,  link  do  innej  strony  -  słowem  -  dokładne  wskazówki  co  i  jak.  

Za  MINUS  przemawia  tylko  jedno  -  obecność  Kisiela.  Zawsze  się  nabija,  zawsze  krytykuje  itd.  Nie  tylko  na  tym  ale  także  na  innym  forum  gdzie  stara  się  pokazać  swoją  wyższość.  Wiesz  mi  Kisiel  -  tak  mi  działasz  na  nerwy,  że  gdybym  miał  Cię  na  wyciągniecie  ręki  to  szybko  bym  Cię  sprowadził  na  parter  i  nauczył  pokory...:)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Marca 2010, 18:11 »
 hahaha  ja  nie  zgrywam  się  na  guru  tak  jak  wy,  więc  słowa  krytyki  ciężko  wam  przełknąć.  Pierdolicie  głupoty  wyssane  z  brudnego  palucha  i  liczycie  na  poklask  i  wysoką  sprzedaż  na  allegro.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Marca 2010, 19:26 »
 Kto  niby??  Ja??  Ja  to  na  allegro  kupuję  a  jak  już  sprzedaję  -  to  Amigi.  I  wcale  nigdzie  się  nie  wywyższam!  Mniejsza  o  to...  Panie  Wszystkowiedzący  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Marca 2010, 20:05 »
 No  cóż  jakbym  wszystko  wiedział  to  odpisywałbym  na  każdy  temat  na  forum,  nie  odpowiadam  nawet  na  wszystkie  tematy  nt.  hardware.  O  grach  i  programach  mam  blade  pojęcie.  Pozycję  autorytetu  wyrabia  się  poprzez  pracę  a  nie  pisanie  pierdół  na  forum,(co  robię  i  ja).  Dla  mnie  Sebaloz,  carrion  to  są  jedni  z  najlepszych  grafików  i  dla  mnie  są  wszystko  wiedzący  w  tym  temacie,  tylko  dlatego  że  coś  robią.  Dla  mnie  Ty  i  reszta  sprzedawców  z  allegro  jesteście  szarą  masą.  Jak  pokażesz  co  potrafisz  to  moja  perspektywa  się  zmieni.  Jak  będziesz  pisał  brednie  po  uruchomieniu  arm7  w  dopalaczu  emulującym  1541,  to  zadam  ci  pytanie  czy  aby  się  nie  mylisz.  Jak  piszesz  brednie  teraz,  jesteś  głupim  chujem  ;)  Nikt  z  Was  nie  pyta  tylko  stwierdzacie  jakbyście  wiedzieli  o  czym  piszecie.  PS.Nie  tylko  ja  zauważyłem  że  np.  olo  pierdoli.  
  PPS.  życzę  sukcesów  w  modowaniu

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #20 dnia: 07 Marca 2010, 21:40 »
 i  niech  mi  ktos  powie,  ze  to  forum  nie  budzi  emocji  ;)

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 07 Marca 2010, 22:06 »
 Sorry  Flooder,  ale  tego  Gbura  zdań  już  nie  będę  komentował.  Nie  mam  zamiaru  zniżać  się  do  Jego  poziomu...    
  Epitety  używane  w  wypowiedziach  wskazują  co  sobą  reprezentuje  :)    

...Bary  mleczne  i  szalety  w  PKP  Warszawa  Wschodnia  :)  :)  :)

Offline Flooder

• Administrator
  • Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 07 Marca 2010, 22:10 »
 rozumie...  
  ja  powiem  tak,  nie  bylem  nigdy  w  Warszawie  to  nie  bede  tez  Warszawy  ocenial  ;)

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 07 Marca 2010, 22:15 »
 Wiesz  Twój  poziom  wypowiedzi  nie  można  porównać  do  wersalu.  Jak  uważasz  że  kurwa  i  chuj  nie  jest  częścią  polskiej  mowy  jesteś  głupim  chłopem  z  kościółka  z  katedry  ojca  rydza.  Epitety  używane  do  sytuacji  (ocena  moja)  są  całkowicie  adekwatne  do  poziomu  merytorycznego  dyskusji.  Jak  dany  kolo  wypływa  z  informacjami  z  google  fajnie  aby  miał  pojęcie  o  czym  pisze  (rzadko  się  to  zdarza)  a  nie  pitolił  (pierdolił  bez  sensu),potem  okazuje  się  smutne  to  że  ktoś  się  popisuje  umiejętnością  używania  klawiatury  i  zadawaniem  kwerendy.  Takie  jest  to  forum  od  dawna.  Ja  dodaje  tylko  epitety.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 07 Marca 2010, 23:15 »
 Dodajesz  także  rozpoczynanie  zdań  z  małej  litery  (obrażając  mowę  ojczystą)  oraz  używanie  nick`ów  z  małej  litery  (obrażanie  zainteresowanych).  Do  tego  dochodzi  brak  używania  przecinków  (i  nie  tylko).  Oj  słaba  była  ta  uczelnia,  bardzo  słaba...  Moderacja  tego  forum  to  jednak  konieczność.

Uriel75

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 07 Marca 2010, 23:24 »
 Panie  Inżynierze  -  używanie  takich  słów  jak  \'kurwa\'  i  \'chuj\'  bynajmniej  nie  wskazuje  na  poziom  kultury.  Wydaje  mi  się,  że  człowiek  po  studiach  powinien  umieć  zachować  się  w  miejscu  publicznym  jakim  jest  to  forum.    

To  wypowiedź  kolejna  mojej  żony,  która  jest  zdegustowana  Pańskim  słownictwem  (moim  z  resztą  też).

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #26 dnia: 08 Marca 2010, 09:13 »
 aleś  się  napuszył  aż  podpórki  potrzebujesz.  Luzik  chłopie,  masz  wielkie  zadanie  do  wykonania.