Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: UCart - C64 Universal Cartridge  (Przeczytany 9566 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

suchy

• Gość
UCart - C64 Universal Cartridge
« Odpowiedź #45 dnia: 23 Listopada 2009, 19:46 »
 ...  ups,  nie  wiem  dla  czego  dwa  razy  to  samo!

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #46 dnia: 23 Listopada 2009, 20:59 »
 najwidoczniej  wyrabiasz  dwu  klik  ;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #47 dnia: 23 Listopada 2009, 21:12 »
 wow  szit    \'\'    faulstartem  konkurs  wygrałem  bez  ogłoszenia  \'\'    

Co  mi  się  podoba,  że  to  zadziałało  na  odległość  tzn.  na  domniemaniach  \'\'    

Podziwiałeś  moją  samoróbkę  programatora  hihi  -  bo  nic  nie  napisałeś...  

Teraz  mam  VP280  ale  i  ten  epromek  z  operejszen  łulf  przyjmę  jako  dobrą  wróżbę  -  po  prostu  to  jest  HISTORIA  \'\'    

pozdrawiam  \'\'  
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

suchy

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 23 Listopada 2009, 21:20 »
 Kisiel,  syn  mi  latał  koło  kompa  z  którego  pisałem,  bo  montuje  właśnie  kolejną  blaszankę  ;)  (cholera  już,  nie  mam  gdzie  stawiać  PCtów  -  cały  przegląd  od  DOSa:8086-80486)  po  Windy  z  DualCore  prockami  -  wyraźnie  odziedziczył  najgorsze  skłonności  rupieciarskie!)  i  co  chwila  wyciągał  mi  jakieś  kabelki  właśnie  z  tego  PCta  (nota  bene  z  Win98    \'\'  z  licencją,  a  jakże  :-)  ),  a  ja  patrzyłem,  czy  komp  jeszcze  działa,  więc  rozumiesz,  że  mógł  mi  się  \'dwuklik\'  przytrafić!:

suchy

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 23 Listopada 2009, 21:27 »
 @wegi,  widziałem  -  Twój  programatorek  był  sklecony  chociaż  na  jakimś  laminacie,  kiedy  mój  pierwszy  do  komcia  C64  działał  na  tekturze  (bo  trzeba  było  szybko  sklecić)!!!    \'\'    \'\'  

suchy

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 23 Listopada 2009, 21:32 »
 No,  Operation  Wolf,  to  była  wtedy  całkiem  świeża  gierka,  jak  pamiętam  -  cieszyła  się  sporym  wzięciem  w  salonie.  Wszelkie  strzelawki  i  mordobicia  były  na  topie      \'\'  

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #51 dnia: 24 Listopada 2009, 07:02 »
 @suchy  -  przydałbym  Ci  się  w  1989  do  osadzania  gierek,  ich  modzenia  i  sysopów  na  karty  \'\'    

Ale  wtedy  jeszcze  nie  wiedziałem  co  to  assembler...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #52 dnia: 24 Listopada 2009, 08:03 »
 Aha  @suchy  -  żonie  wałek  steropianowy  kup,  a  ten  programator  na  izie  mógłbyś  obfotografować  -  może  poszukać  ci  płytę  główną  z  ISA?  (na  zapas)  \'\'  

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #53 dnia: 24 Listopada 2009, 08:36 »
 @suchy  -  dopiero  załapałem  z  EXROMEM  -  bo  ROML  mnie  zmylł  -  sorry

suchy

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: 24 Listopada 2009, 11:29 »
 wegi  napisał:  
  \'...przydałbym  Ci  się  w  1989  do  osadzania  gierek,  ich  modzenia  i  sysopów  na  karty  \'  

...  oj  tak,  oj  tak.  Żaden  ze  mnie  Koder.  Jak  dojedzie  do  Ciebie  EPROM  z  moim  binem,  to  przypadkiem  nie  spadnij  ze  stołka,  jak  będziesz  to  analizował!      \'\'    \'\'    \'\'  W  każdym  bądź  razie  działało  toto  i  jak  na  nasze  ówczesne  możliwości  i  potrzeby,  swoją  rolę  spełniało  dobrze.    \'\'    

wegi  napisał:  
  \'żonie  wałek  steropianowy  kup,  a  ten  programator  na  izie  mógłbyś  obfotografować  -  może  poszukać  ci  płytę  główną  z  ISA?  (na  zapas)\'  

...  skoro  dotychczas,  jakoś  sobie  radziłem  ;)  z  \'moją  drugą  połową\'  to  może  i  dalej  \'wyrobię\'    \'\'  ,  a  jeśli  chodzi  o  motherboard  z  ISA,  to  NO  PROBLEM  -  synio  mi  ściąga  do  domu  całą  PCetową  graciarnię  (takiego  ma  \'hopla\'),  tylko  jak  tak  dalej  pójdzie,  to  żonka  nas  obu  z  rodzinki  \'wypisze\'.  ;-)  ;-)  :-)    

wegi  napisał:  
  \'...  dopiero  załapałem  z  EXROMEM  -  bo  ROML  mnie  zmylł  -  sorry  \'  

...  wierzyłem,  że  w  końcu  \'zajarzysz\'    \'\'  

Pozdrawiam:  suchy

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #55 dnia: 24 Listopada 2009, 14:36 »
 Cały  czas  byłem  przekonany,  że  mieszasz  \\GAME  i  nie  mogłem  dojść  po  co  -  ten  napis  $8000-$9FFF  przy  roml  mnie  zmylił  tak,  że  \\EXROM  za  \\GAME  chociaż  \\Exrom  napisane  było  LOL    \'\'  

suchy

• Gość
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Listopada 2009, 15:38 »
 @wegi,  przesyłka  pojechała  dzisiaj  w  Polskę,  priorytetem,  więc  powinna  szybko  dotrzeć!  

Ktoś  jeszcze  chce  UCarta    \'\'    \'\'  

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #57 dnia: 25 Listopada 2009, 22:08 »
 Wielkie  dzięki  suchy      \'\'    \'\'  

suchy

• Gość
« Odpowiedź #58 dnia: 25 Listopada 2009, 23:21 »
 Tutaj:  

http://c64.phorum.pl/viewtopic.php?p=214#214\' target=_blank>http://c64.phorum.pl/viewtopic.php?p=214#214

...  umieściłem  linki  do  binów  z  przykładowymi  gierkami  do  UCarta.  

Offline wegi

• Level 7