Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Unikatowość...  (Przeczytany 2137 razy)

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Października 2009, 10:34 »
 hahahaha  xD

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Unikatowość...
« Odpowiedź #46 dnia: 22 Października 2009, 14:56 »
 to  taka  piękna  firma  w  której  białego  traktuje  się  jak  szmate...  Prawdziwy  Polak  z  LPR  powinien  być  dumny,  że  taki  skośny  kapitał  nas  wspiera..  tfu  tfu  okrada.  Ciekawe,  że  polacy  tak  nie  lubią  murzynów  i  żydów  a  pracują  dla  takich  szowinistów  :)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #47 dnia: 22 Października 2009, 17:08 »
 Jaka  firma?  powiedz  bo  mnie  ciekawosc  zzera...

chateau

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #48 dnia: 22 Października 2009, 17:27 »
 sprzedajesz  hentai  ?

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #49 dnia: 22 Października 2009, 17:57 »
 @chateau  :  szczerość...  xD  
  może  jeszcze  yaoice?  

(nie  obrażaj  się  xD)  

Offline Kisiel

• Level 7
Unikatowość...
« Odpowiedź #50 dnia: 22 Października 2009, 18:29 »
 ee  no  chłopaki  SHRAP,  tam  są  takie  skośne  faszyści  co  udają  że  ciebie  nie  widzą,  a  kobietę  to  mają  gorzej  niż  za  szmatę.  No  cóż  przyjechali  do  kraju  gdzie  ludzie  zapierdalają  za  trochę  więcej  niż  miskę  ryżu,  więc  dlaczego  mają  nas  cenić.

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #51 dnia: 22 Października 2009, 20:48 »
 SHRAP?  tj.  SHARP?  Czyli...  składasz  telewizory  zapewne?  Bo  komórek  to  już  chyba  od  dawna  nie  produkują  xD  
  Nie  będę  pytał,  ile  ci  dają  za  te  wyzysk  jak  to  nazywasz...  byłbym  wtedy  *lekko*  chamski...  

xD.

Offline kenji

• Level 5
Unikatowość...
« Odpowiedź #52 dnia: 22 Października 2009, 21:20 »
 heh,  firma  w  której  pracuję  odpowiadała  za  część  elektryczną  tej  fabryki.....    

Generalnie  z  żółtkami  ciężko  się  współpracuje.  Całkiem  odmienna  kultura  i  podejście.  Do  tego  brak  szacunku  wobec  podwładnego  (lub  jak  kto  woli  kult  wodza).  
  Współczuję  kisiel.

chateau

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #53 dnia: 22 Października 2009, 22:20 »
 ale  auta  robia  dobre.    \'\'  w  japonii  jest  ta  cala  kultura  pracy,celem  kazdego  japonca  jest  zapierdalac  po  12  godzin  dziennie  od  switu  do  nocy,nie  wiem  kiedy  oni  znajduja  czas  na  podrapanie  sie  w  dupe.  generalnie  odrobine  to  przerazajace  dla  takiego  lenia  jak  ja.

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #54 dnia: 23 Października 2009, 07:40 »
 no  tak,  w  Japonii  produkcja  pelna  para  idzie...  @kenji00  coz  za  zbieg  okolicznosci...  @kisiel  ale  co  w  tym  SHARPie  produkujesz?

Offline Kisiel

• Level 7
Unikatowość...
« Odpowiedź #55 dnia: 23 Października 2009, 08:45 »
 ta  firma  SHRAP  produkuje  to  co  widać  w  sklepach  dla  idiotów  (MM)  :)  Na  tą  chwilę  to  tylko  w  Hiszpanii  jest  produkcja  czegoś  innego  niż  telewizory  (solar).  Produkcja  paneli  ruszyła  w  japoni,  więc  będzie  dużo  nowych  modeli  różnych  firm,a  od  nowego  roku  szykują  się  na  wojnę.  Szkoda  tylko  że  nie  mają  technologi  OLED,  więc  troszkę  nie  mają  szans  technologicznie  w  dłuższej  perspektywie.  
  Jak  się  tak  pozna  tych  ludzi  bliżej  to  każdy  się  zastanawia  \'Jak  oni  do  tego  doszli\'.  Głupszego  narodu  nie  poznałem  jeszcze,  taki  ciemnogród  przysyłają  w  delegacje  do  nas,  że  można  się  zastanawiać  kto  tam  w  japoni  został.  
  PS.  wyrazy  współczucia  nie  przyjmuje,  ja  piszę  o  zwykłych  pracownikach.

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #56 dnia: 23 Października 2009, 09:44 »
 yhhh.  a  co  bys  chcial  w  tym  SHRAPie  skladac?  radyjka  tranzystorowe?  ekraniki  LCD  do  PSP?  Czyli  generalnie  TV  robisz  po  czesci...  Spoko  jak  bede  kupowal  TV  to  SHRAPA,  bede  mial  gwarancje,  ze  made  by  Kisiel  xD  SAMSUNGOW  nigdy  nie  brac  bo  one  sa  w  holandii  exportowane  i  pakowane  przez  DHL,  wiec  jak  jakas  plazma  spadnie  z  30m  albo  wyzej  to  ja  testuja  i  jak  dziala  to  spowrotem  na  tasme...  mozesz  miec  nadwalony  towar  xD

Offline kenji

• Level 5
Unikatowość...
« Odpowiedź #57 dnia: 23 Października 2009, 09:45 »
 gornipio  jak  podrośniesz  i  zaczniesz  pracować  to  porozmawiamy  :)

Offline Kisiel

• Level 7
Unikatowość...
« Odpowiedź #58 dnia: 23 Października 2009, 09:53 »
 przepraszam  ale  co  do  jakości  telewizorów  to  decydują  klienci  w  sklepie.  SHRAP  może  i  produkuje  dużo  paneli  ale  telewizorów  to  z  5%  w  skali  światowej  bodaj  sprzedaje.  Właśnie  przez  to  że  niby  maja  wyższą  jakość  więc  i  większą  cenę.  Jakość  to  jest  jak  staniesz  w  sklepie  i  widzisz  obraz  i  tutaj  sh  nie  ma  szans  więc  poco  przepłacać  :)

gornipio

• Gość
Unikatowość...
« Odpowiedź #59 dnia: 23 Października 2009, 11:57 »
 @kenji00  w  tym  roku  moze  uda  mi  sie  zdac  FCE,  a  z  takim  bajerkiem  juz  mam  jedna  robote  zapewniona  -  nauczyciel  jez.  ang.  Ale  nie  chce  nim  byc  w  przyszlosci  -  trudna  robota,  dluga  i  malo  daja  xD  Jakbym  potrzebowal  sobie  dorobic  kiedys  to  moze  mi  sie  przyda...  SHARP  produkuje  dla  SONY  ekrany  LCD  do  PSP  i  musze  stwierdzic,  ze  sa  wprost  swietne!