Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Rewitalizacja płytki  (Przeczytany 1199 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Rewitalizacja płytki
« Odpowiedź #15 dnia: 25 Września 2009, 12:15 »
 Ciekawe  czy  to  nie  był  odłam  Mikro  Luck  -  firma  Lucka  Brzyskiego  -  spotkałem  go  w  wojsku,  a  o  tym,  że  robi  Hard  do  c64  po  kilku  latach  dopiero  się  dowiedziałem.  Te  niewykorzystane  płytki  po  cartach  kupiłem  po  1,5  Zeta  od  sztuki...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

gornipio

• Gość
Rewitalizacja płytki
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Września 2009, 13:28 »
 Ja  mam  BBv4  -  Made  by  Malinger...  wiecie,  gdzie  znalazlem?  otoz  na  dzialce  dostalem  od  kolegi  pc  bo  mial  nadwyzke.  spalil  mi  sie  lipny  monitor  daewoo.  brat  mojego  dziadka  wkopal  mi  swoj  stary  monitor  i  drukarke  lexmark  color  jetprinter  2030.  w  jej  srodku  byl  wlasnie...  bbv4.  od  razu  skojarzylem,  ze  musial  miec  kiedys  jakies  mikrokomputery.  wkrotce  potem  wkopal  mi  stara  klawe  acera,  magnet  i  zasilacz  do  atarynki...  lol.

gornipio

• Gość
Rewitalizacja płytki
« Odpowiedź #17 dnia: 27 Września 2009, 11:37 »
 O,  już  nawet  wiem,  kto  to  był  ten  Malinger  :  

Przedsiębiorstwo  Handlowo-Produkcyjne  
  S.C.  Malinger  

Znalazłem  to  w  instrukcji  od  BBv4,  ściągnąłem  z  linka  podanego  dawno  temu  przez  Zygę.  Dzięki,  stary  ;P