Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kto ma obecnie...  (Przeczytany 2150 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Września 2009, 20:21 »
 O  kurde.    \'\'  No  i  kolega  łyknął  na  poważnie.    \'\'    Bu  ha  ha!    \'\'  Naprawdę  o  niczym  innym  nie  marzę,  tylko  żebyś  Ty  (lub  ktokolwiek  na  tym  forum)  nie  uważał  mnie  za  \'trolla\'.    \'\'  Dziękuję  za  ten  pouczająco-moralizatorski  wywód  o  tym  co  uczyni  mnie  szczęśliwym.    \'\'    

Cieszę  się,  że  nie  wypowiedziałeś  się  w  żadnym  z  założonych  przeze  mnie  tematów.  Niech  już  tak  zostanie,  ok?    \'\'I  na  moje  posty  też  nie  odpisuj.  I  nie  odpisuj,  że  miałeś  nie  odpisywać.    \'\'    

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Września 2009, 20:32 »
 wklej    \'\'    jeszcze    \'\'  wiecej    \'\'  emotikonek    \'\'    bo    \'\'    twoja    \'\'  wypowiedz    \'\'  nie  zawiera    \'\'  ich  wystarczajaco    \'\'  duzo    \'\'    

zdaje  sobie  sprawe  ze  tlumaczenie  pewnych  kwestii  egocentrycznym  bubkom  ktorych  perspektywa  nie  siega  poza  wlasny  nos  to  syzyfowa  praca  na  ktora  nie  powinienem  tracic  czasu  ale  dziekuje  za  przypomnienie.

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Września 2009, 20:49 »
 Wkleiłem,  bo  poprzednio  zapomniałem  i  jak  to  się  skończyło  mogliśmy  przeczytać  w  twoim  poście.      \'\'    Teraz  zresztą  też  nie  zakumałeś  mojej  intencji.    \'\'  No  cóż...  lepiej  załóż  jakiś  temat  o  C64.      \'\'  

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Września 2009, 21:22 »
 wiem  ze  starales  sie  byc  sarkastyczny,niestety  w  obliczu  faktu  ze  rowniez  i  wczesniej  wylewales  swoje  zale  ze  ktos  tam  uwaza  cie  za  \'lamera  i  cymbala\'(co  wskazuje  ze  ewidentnie  masz  kompleksy  bo  czytalem  oba  fora-  to  oraz  c64.phorum.pl  -i  nikt  cie  tam  tak  nie  nazywal  wiec  sobie  to  wkreciles  podobnie  jak  okreslenie  \'prymitywy\'  w  dyskusji  o  Bejziku)  twoja  ironia  miala  na  tyle  slabe  podstawy  ze  bardzo  zasadne  jest  jej  nieuwzglednienie  przy  odpowiedzi.  to  tez  rodzaj  sarkazmu  panie  humanisto  ale  doskonale  rozumiem  dlaczego  taka  konstrukcja  sprawia  ci  juz  problem.  

+2  *    \'\'    
  +1  *    \'\'  

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Września 2009, 21:38 »
 Po  raz  kolejny  wyjaśniam  -  to  nie  były  żadne  żale.  Czy  naprawdę  nie  dostrzegłeś  ironii,  dystansu  i  przerysowań  w  tych  wypowiedziach?  Bez  przesady  -  ja  nie  traktuję  ani  tego  forum,  ani  C64  aż  tak  poważnie.    

Po  raz  kolejny  proszę  -  załóż  jakiś  temat  o  C64,  bo  ta  głęboka  psychoanaliza  mojej  osoby  nikogo  nie  interesuje.  C64  jest  tematem  tego  forum  \'\'  Nie  ja  \'\'    \'\'    \'\'  

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Września 2009, 22:17 »
 oczywiscie,trzeba  miec  niesamowity  dystans  zeby  znalezc  miedzy  wierszami  ze  ktos  uwaza  cie  za  \'lamera  i  cymbala\'(lub  cokolwiek  odpowiadajacego  temu  przerysowaniu)  kiedy  nie  ma  sie  ku  temu  zadnych  podstaw.  

\'C64  jest  tematem  tego  forum  Nie  ja\'  

nareszcie  doszedles  do  wlasciwego  wniosku.    \'\'    pomysl  o  tym  dwa  albo  trzy  razy  zanim  zaczniesz  znowu  pisac  o  \'elycie\',ironizowac  o  \'wspolczynnikach  elytarnosci\',o  tym  co  jest  bezuzytecznym  nudziarstwem,co  ma  wartosc  a  co  jej  nie  ma.  nie  interesuja  cie  tematy  zwiazane  jakos  z  c64-  nie  udzielaj  sie  w  nich  i  tyle.  to  co  ty  uwazasz  za  tematy  o  \'zagadnieniach,  których  ogromny  współczynnik  elytarności  gwarantuje  zerowy  współczynnik  przydatności,  wykonalności  i  rozrywkowości\'  to  jest  rozmowa  tylko  i  wylacznie  o  TOBIE.  gdyby  tak  nie  bylo  to  te  tematy  nigdy  by  nie  powstaly  a  ty  mialbys  tu  chorek  apolegetow.  pa.

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #36 dnia: 20 Września 2009, 22:20 »
 Przegladajac  archiwum  zobaczylem,  ze  tomaaz  zakladal  mase  ciekawych  tematow...  i  nadal  to  robi.

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #37 dnia: 20 Września 2009, 22:22 »
 nie  przecze.  gdyby  tyle  nie  plotl  o  innych  watkach  czy  tym  w  czym  sie  nie  udziela  to  zlego  slowa  bym  na  niego  nie  powiedzial    \'\'  

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Września 2009, 00:24 »
 Ta,  tylko  jak  wywołałem  swoją  pierwszą  \'awanturę\',  to  ktoś  napisał  \'no  wreszcie  jakaś  dyskusja  się  tu  wywiązała  znowu\'.  A  mnie  po  prostu  nie  podobała  się  ta  stagnacja  -  zero  newsów,  odniesień  do  tego  co  wokół  C64  dzieje  się  na  świecie  +  paru  znudzonych  użytkowników  i  trzy  posty  na  miesiąc.  Od  tej  pory  oprócz  -  jak  napisałeś  -  \'plecenia\',  staram  się  wyszperać  coś  nowego  w  sieci  i  przenieść  na  rodzimy  grunt.  Z  odzewem  bywa  słabo,  bo  niektórzy  chyba  nie  chcą  przyjąć  do  wiadomości  zmian  jakie  się  w  komodorowym  światku  odbywają  i  wolą  wciąż  tkwić  w  latach  90tych.  Dla  mnie  to  bez  sensu  więc  dlaczego  mam  się  z  nimi  nie  podrażnić?  

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Września 2009, 00:34 »
 bełkot  bełkot,  czasem  błyśnie  myśl  i  zgaśnie.  Zero  niusów.  Właśnie  wróciłem  z  Silesia  Party  3.0  na  którym  obejrzałem  4  grafiki  na  poziomie  światowym,  posłuchałem  ze  dwa  dobre  zaki  i  jedno  demko.  Forum  to  jest  chuj,  życie  jest  ciekawsze.  Trolujesz=  żyjesz.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Września 2009, 01:02 »
 Co?

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #41 dnia: 21 Września 2009, 01:06 »
 Kisiel,poziom  gfx  compo  niesamowicie  wysoki,pare  zakow  niezlych,zwycieskie  demo  tez  daje  rade  ale  i  tak  Twoj  smiech  nagrany  z  karaoke  compo  podoba  mi  sie  najbardziej    \'\'    \'\'  

Offline DoliN

• Level 3
  • =)
    • http://picasaweb.google.com/dilon999
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #42 dnia: 21 Września 2009, 11:35 »
 Do  brzegu  ludzie,  do  brzegu!  Ktoś  może  coś  wie  odnośnie  tego,  co  pytał  gornipio  na  początku?  
2x C64, C64DTV, 1541, 3x Datasette i inne graty ;)

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #43 dnia: 21 Września 2009, 11:43 »
 Podbijam  zejdzcie  do  tematu...  kto  ma  te  prawa?  commodore  w  ogole  nie  ma  teraz  strony...  btw  dolin  jak  myslisz  wygrasz  tego  c64dtv  za  50  zl  czy  ktos  ma  snajperke  ustawiona?

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #44 dnia: 21 Września 2009, 11:48 »
 http://en.wikipedia.org/wiki/Commodore_International\' target=_blank>http://en.wikipedia.org/wiki/Commodore_International -  tam  pod  koniec  są  informacje  na  ten  temat.