Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Kto ma obecnie...  (Przeczytany 2132 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Września 2009, 13:31 »
 teraz  jak  juz  przekazales  wszystkim  swoje  madrosci  to  sobie  pojdziesz  i  zostawisz  to  nudne  forum  i  ludzi  z  chorym,nienormalnym  podejsciem  w  spokoju  czy  bedziesz  trolowal  w  kazdym  temacie  jak  anonymous  niedawno  ?

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #16 dnia: 20 Września 2009, 13:31 »
 btw  gratuluje  100  twojego  posta  na  tym  forum.

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Września 2009, 13:32 »
 To  do  mnie,  chateau?

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #18 dnia: 20 Września 2009, 13:33 »
 nie.

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Września 2009, 13:34 »
 Okej,  bo  juz  myslalem...  ;)

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #20 dnia: 20 Września 2009, 13:46 »
 Tomaazowi  tez  zawdzieczami  kilka  ciekawych  tematow  np.  lemon64,  tetris  w  basicu...  co  do  userow  -  sa  ci,  co  regularnie  wchodza,  sa  ci,  co  kiedys  byli  super-aktywni  i  ciagle  pisali,  ale  teraz  zapomnieli  o  forum,  sa  ci  zarejestrowani  zeby  napisac  jednego  posta  dot.  blackboxa  np.  waldemar,  sa  tez  ci,  co  chca  cos  sprzedac  lub  kupic,  sa  tez  ci,  co  chcieli  rozwiazac  problem  z  komciem,  i  po  zrobieniu  tego  juz  nie  wchodza...  czyli  masa  userow.

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Września 2009, 14:36 »
 Dzieki  gornipio!  Na  szczęście  niektórzy  mają  tutaj  trochę  dystansu,  luzu  i  stać  ich  na  obiektywne  spojrzenie.  ;)  Bo  oczywiste  jest,  że  nie  chodziło  mi  o  to,  żeby  Cię  obrażać,  ani  mówić  co  masz  na  forum  pisać.  Ale  jeśli  robisz  coś  choćby  najprostszego  na  C64  to  nie  obawiaj  się  że  jest  to  \'niepoważne\'  lub  \'zbyt  głupie\'  tylko  po  prostu  pochwal  się.  ;)  

Chateau,  otóż  zmartwię  Cię.  Nie  pójdę  sobie.    \'\'  Ale  nie  będzie  tak  źle.  Ponieważ  siedzisz  tu  24/dobę  (dzięki  czemu  masz  takie  świetne    wyniki  w  wyłapywaniu  trolli  -  wow!    \'\')  powinieneś  zauważyć,  że  nie  napisałem  tu  nic  przez  ostatnie  parę  tygodni.  I  znając  dynamikę  tego  forum  przez  następnych  kilka  pewnie  też  nic  nie  napiszę,  bo  nie  będzie  gdzie,  o  czym  i  z  kim.    

No  i  to  nie  ja  jako  pierwszy  napisałem  w  tym  wątku,  że  na  forum  nic  się  nie  dzieje.

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #22 dnia: 20 Września 2009, 15:32 »
 ale  pierwszy  zaczales  pisac  glupoty  o  \'bezużytecznym,  nadętym  nudziarstwie\',\'zerowym  współczynniku  przydatności,  wykonalności  i  rozrywkowości\'(wszechobiektywny  znawca  tak  powiedzial  wiec  tak  musi  byc,trudno  sie  nie  usmiac  czytajac  ten  fragment),o  \'elycie\'  itp.  rozumiem  ze  posty  na  przyklad  wegiego  czy  kb777  sa  poza  twoim  zasiegiem  ale  to  nie  powod  zebys  musial  dawac  temu  upust  na  forum  trolujac  w  losowych  watkach.  

kiedys  krazyl  po  sieci  link  do  watku  z  forum  fotka.pl  gdzie  administrator  wrzucil  informacje  o  dodanym  wsparciu  dla  jabbera  czym  wywolal  kilka  tysiecy  odpowiedzi  praktycznie  jednakowych:\'a  po  cio  to  komu?\',\'co  to  za  shitxD\',\'nuuuuda  spam\',\'a  wescie  na  co  to\'.  jestes  na  forum  c64power  odpowiednikiem  tych  pokemonow  z  fotki.

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #23 dnia: 20 Września 2009, 16:01 »
 Nie  rozśmieszja  mnie  jakimiś  bzdurnymi  porównaniami,  bo  to  żal  tylko,  ale  trzeba  przyznać,  że  fantazję  masz  niezłą  (no  i  chyba  rzeczywiście  czujesz  jakąś  nawiedzoną  misję  tropienia  trolli  gdzie  się  tylko  da).  \'\'  Mógłbym  stworzyć  dziesiątki  podobnych  analogii    dotyczących  Twojej  osoby,  ale  szkoda  mi  czasu  na  tę  dziecinadę.  

Właśnie  napisałem  parę  postów,  oczywiście  z  Twojego  punktu  widzenia  \'trollowskich\',  bo  teraz  wszystko  co  napiszę  (i  oczywiście  to,  co  napisałem  też)  będzie  już  \'trollowskie\'.  Więc  może  założysz  wreszcie  jakiś  \'nietrollowski\'  temat,  napiszesz  kilka  \'nietrollowskich\'  postów,  co  bym  mógł  wziąść  przykład  z  Mistrza.

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #24 dnia: 20 Września 2009, 16:12 »
 A  że  taki  wegi  ma  wiedzę  znacznie  większą  ode  mnie,  to  mu  tylko  tego  naprawdę  zazdroszczę.  I  innym  też.  Bo  nie  o  poziom  wiedzy  tu  chodzi,  tylko  o  podejście  do  niej.

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #25 dnia: 20 Września 2009, 16:35 »
 Mhm...  komorka  mnie  nie  wylogowuje.  jak  nie  mam  co  robic,  srednio  co  2h  wchodze.  widze,  ze  zalozyles  mase  nowych  i  ciekawych  tematow...  trolli  bylo  kiedys  wiecej,  teraz  zglodnial  1  -  anonymous  a.k.a  tuccanis,  ktorego  chyba  pamieta  z  dawnych  czasow  forum  zyga.

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #26 dnia: 20 Września 2009, 16:41 »
 Tak  wiem...  do  aktywnych  uzytkownikow  mozna  jeszcze  dopisac  chateau,  kb777,  dartmage  co  jakis  czas  wchodzi,  ostatnio  tez  suchy  i  kisiel...  rafvte  ma  tzw.  zapierdol,  wiec  juz  rzadziej,  ale  wroci,  jak  nie  bedzie  mial  roboty.  skull  byl  dzisiaj,  jeszcze  cobra  of  samar  wpada.  kenji  i  reiter  takze  jednakze  to  i  tak  przymalo,  i  rzadko  kto  zaklada  tematy.  jednakze  jak  ktos  widzi  nowy  temat  0  postow,  to  zwykle  odpisuje...  wiem  ze  mowisz,  ze  nic  sie  tu  nie  dzieje,  czego  dowodem  jest  np.  temat  pt.  kondycja  forum,  ale  wystarczy  dobrze  zalozony  temat  i  dyskusja  znow  sie  zaczyna...  i  jedziemy  dalej.  

Tomaaz

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #27 dnia: 20 Września 2009, 16:42 »
 Staram  się,  ale  i  tak  jakiś  gieniusz  ośmiobitowy  napisze  zaraz,  że    trolluję.  ;)    

gornipio,  skrobnij  jakieś  odpowiedzi  jak  znajdziesz  czas.  ;)

gornipio

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #28 dnia: 20 Września 2009, 16:57 »
 Wlasnie  napisalem...  na  tej  wsi  w  weekend  nie  ma  duzo  do  roboty.  ani  nie  mam  pspvice,  ani  c64,  wiec  pisze  tu  na  forum...

chateau

• Gość
Kto ma obecnie...
« Odpowiedź #29 dnia: 20 Września 2009, 19:58 »
 \'bo  teraz  wszystko  co  napiszę  (i  oczywiście  to,  co  napisałem  też)  będzie  już  trollowskie.\'  

podac  chusteczke  ?  po  co  te  zale  ?  jezeli  pozbedziesz  sie  kompleksow,przestaniesz  pisac  o  \'elycie\'(?),plakac  ze  ludzie  pisza  o  \'nierozrywkowych\'  dla  CIEBIE  sprawach  i  jęczeć,że  reszta  to  \'bezuzyteczne  nadete  nudziarstwo\'  to  nikt  za  trola  nie  bedzie  cie  uwazal,naprawde.  ale  to  troche  punktow  do  wykonania  jednak  jest  wiec  przed  toba  dluga  i  zmudna  droga.  powodzenia.