Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: LINKI DO FOTEK HARDWARE  (Przeczytany 1809 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #15 dnia: 11 Października 2009, 19:09 »
 http://www.jsobola.republika.pl/\' target=_blank>http://www.jsobola.republika.pl/

i  z  elektrody  z  wątku  -  ciut  się  różnią  kolejnością  bramek...
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Tomaaz

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Października 2009, 18:03 »
 Co  Wy  z  tymi  fotkami.  Podnieca  Was  to?    \'\'    Słyszałem  o  różnych  zboczeniach,  ale  to  jest  naprawdę  niezła  jazda.  ;)  

Offline wegi

• Level 7
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Października 2009, 19:44 »
 Nie  piernicz  tylko  obfotografuj  dokładnie  Twojego  DTV,  potem  rozbierz  go  i  obfotografuj  a  potem  podłącz  kiborda  i  driva  \'\'  i  znów  obfotografuj  -  fotki  do  Reitera  wyślij.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Tomaaz

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Października 2009, 21:53 »
 Czyli  zaczyna  się  normalnie,  potem  sesja  rozbierana  (ale  jeszcze  w  pojedynkę),  a  potem...  wiadomo.    \'\'  Czułem,  że  dla  niektórych  ta  fascynacja  C64  ma  podtekst  seksualny.    \'\'  

chateau

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #19 dnia: 12 Października 2009, 22:23 »
 jeszcze  rozumiem  c64  ale  takie  DTV  to  ani  15  lat  nie  ma.    \'\'    \'\'  

Tomaaz

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #20 dnia: 12 Października 2009, 23:46 »
 A  który  model  jest  seksowniejszy  Waszym  zdaniem?  C64  czy  C64C?  

Offline kenji

• Level 5
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #21 dnia: 13 Października 2009, 08:12 »
 Heh  jak  dla  mnie  mydelniczka  jest  bardziej  sexi  ;)  No  ale  ja  zawsze  lubiłem  pełne  kształty    \'\'  

Offline wegi

• Level 7
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Października 2009, 09:27 »
 KB777  pisał,  że  cholerni  kolekcjonerzy  jak  coś  mają  to  schowają  do  szafy  i  nawet  nie  obfotografują.    

Przyjdzie  komuś  ochota  wpisać  sobie  coś  swojego  do  kardridża,  czy  coś  zmodzić,  to  sobie  podejrzy  i  nawet  po  ścieżkach  dojdzie  do  schematu  czy  rozkładu  chociaż  elementów.  

W  necie  masz  nawet  dokładne  filmiki  jak  modować  DTV  -  to  bardzo  dobry  materiał.  

Zjara  Ci  się  stacja,  c64  czy  kart  -  masz  jakiś  pogląd  i  chociaż  wiesz,  że  coś  takiego  wyszło  na  c64  i  jak  to  wygląda,  czy  co  gdzie  jest  żeby  rozpocząć  myślenie  o  naprawie

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #23 dnia: 13 Października 2009, 10:59 »
 Dawno  temu  obfotografowałem  bebechy  Chesscardów,  Indusa  GT  i  ProSpeeda  2.0  (parallel  speeder,  który  siedzi  u  mnie  w  C128D).  Są  tu:  http://kb777.fotosik.pl/\' target=_blank>http://kb777.fotosik.pl/

Mogę  je  gdzieś  wrzucić  w  większej  rozdzielczości.  

Hmm...  jak  się  przyjrzałem  Indusowi  jeszcze  raz,  to  co  widzę:  
  6502A  -  czyli  2MHz.  Po  co,  skoro  Indus  to  klon  1541  i  proc  chodzi  na  1MHz.  W  wielu  1541-II  też  są  2-megowe  6502  -  może  były  tańsze  niż  1-megowe  ?  ;)  
  Oczywiście  6522  już  są  1-megowe.    
  Ale  uwaga...  W  Indusie  są  to  Synerteki,  które  miały  poprawiony  port  szeregowy  !  Więc  teoretycznie  można  by  łatwo  dorobić  Indusowi  bursta  szeregowego  -  jak  w  1571  i  1581  ;)
-profil nieaktywny-

Offline wegi

• Level 7
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #24 dnia: 13 Października 2009, 18:12 »
 się  nie  pytaj  tylko  ślij  fotki  do  Reitera  \'\'  

Reiter

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #26 dnia: 26 Grudnia 2009, 21:31 »
 KB777,  podrzuć  mi  i  powiedz,  gdzie  to  wlepić  na  mirrorze.  Bardzo  ciekawy  ten  moduł  teletextu.  Też  go  chciałbym.  
  Wegi,  Chateau,  wasze  pliki  z  tego  postu  wrzucone.

Reiter

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #27 dnia: 26 Grudnia 2009, 21:36 »
 W  ogóle  przydałoby  się  te  wszystkie  zrzuty  romów,  inne  pliczki  zamieścić  na  mirrorze,  ale  to  ponad  moje  siły,  żeby  przewalać  cały  internet.  
  Mogę  przyjąć  na  mejla.  Albo  jak  się  zgodzi,  to  wysłać  do  Wegi  czy  Zygi  i  ktoś  mi  to  przekaże.

Reiter

• Gość
LINKI DO FOTEK HARDWARE
« Odpowiedź #28 dnia: 26 Grudnia 2009, 21:37 »
 Dobrze  byłoby  z  jakimś  opisem,  czy  komentarzem,  bo  chińską  wróżką  nie  jestem  :-)