Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: emulator - kaseta  (Przeczytany 910 razy)

Mr.C64

• Gość
emulator - kaseta
« Odpowiedź #15 dnia: 15 Maja 2009, 22:51 »
 A  powie  mi  ktoś,czy  jak  grę  z  c64  zgram  na  płytę,a  w  wieży  nacisnę  play&record  to  zgra  mi  się  gra  \'\'    \'\'  

Offline Skull

• Level 6
emulator - kaseta
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Maja 2009, 09:26 »
 :)  jeśli  tylko  włączysz  na  cd  wieży  to  tak

Mr.C64

• Gość
emulator - kaseta
« Odpowiedź #17 dnia: 16 Maja 2009, 23:35 »
 Ale  chodziło  mi  o  to,czy  jak  grę  z  kompa  zrzucę  na  płytę  CD  a  potem  w  magnetofonie,który  jest  w  wieży  nacisnę  play&record  i  włożę  kasetę  ??

Offline Skull

• Level 6
emulator - kaseta
« Odpowiedź #18 dnia: 17 Maja 2009, 12:15 »
 no  mówię  jeśli  tylko  uda  ci  się  w  jakiś  cudowny  sposób  uruchomić  płytkę  ze  zgranymi  grami  na  wierzy  to  tak  :)    
  Ale  jak  ty  uruchomisz  cd  z  grami  na  wierzy  to  nie  mam  pojecia

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
emulator - kaseta
« Odpowiedź #19 dnia: 17 Maja 2009, 14:29 »
 jak  ktoś  wierzy  to  uruchomi  na  wieży..  wiadomo  wiara  czyni  cuda  ;)
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
emulator - kaseta
« Odpowiedź #20 dnia: 17 Maja 2009, 15:55 »
 kurwa,  ale  niektorzy  tu  maja  fantazje  ;d  

jak  zmusisz  wieze  do  odegrania  data  track  to  masz  darmowe  wejscie  na  silesia  party  3  ;d  

--  

jak  z  audiotapa  nie  dziala  po  nagraniu  a  paski  sa  OK,  to  sprawdz  czy  nie  trzeba  byc  moze  polaryzacji  audio  odwrocic  -  dla  odsluchu  przez  czlowieka  to  nie  ma  znaczenia,  ale  dla  c64  jak  poziomy  logiczne  beda  przez  to  zamienione  to  juz  niestety  tak  ;)  

swoja  droga  krazy  gdzies  po  necie  schemat  urzadzenia  umozliwjacego  podpiecie  zwyklego  magnetofonu  audio  do  casette  port  w  c64  jako  datastorage  (czyli  zabawa  jak  w  gumiaku  ;)  )
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

indyjr

• Gość
emulator - kaseta
« Odpowiedź #21 dnia: 20 Maja 2009, 15:44 »
 Już  wszystko  oki.  Tak  musi  być  na  moim  pc  ustawione  inverted  waveform,  a  problem  leżał  po  stronie  starych  kaset,  wysłałem  żonę  do  tesco  po  wózek  nowych  tdk  i  wszystko  śmiga,  last  ninje  i  inne  pełne  wersje  z  oryginałów  przerzuconych  na  *.tap.:)