Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: SYMULATOR  (Przeczytany 436 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dulu

• Gość
SYMULATOR
« dnia: 27 Kwietnia 2008, 11:22 »
 Niech  mi  ktoś  poda  nazwę  najlepszego  według  was  symulatora  lotu  na  c64  
  Chodzi  mi  o  coś  podobnego  do  rescue  of  fractalus  

Lobo

• Gość
SYMULATOR
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Kwietnia 2008, 19:39 »
 Ja  lubie  grać  w  ACE:  Air  Combat  Emulator

Kekesuw

• Gość
SYMULATOR
« Odpowiedź #2 dnia: 02 Maja 2008, 11:21 »
 Ace  of  aces  
  ACE  2  
  F-18  Hornet

Offline OSH

• Level 5
SYMULATOR
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Maja 2008, 23:28 »
 Hmm...dla  mnie  jedyne  symulatory  lotu  na  C-64,  które  zasługują  na  nazwę  \'symulator\'  to  F-14  Tomcat,  F-16  Falcon  i  F-19  Stealth  Fighter.  A.C.E.  też  jest  fajny,  a  na  sczególną  uwagę  zasługuje  fakt,  że  uwzględnili  w  nim  nawet  tankowanie  w  powietrzu,  czego  nie  ma  w  wielu  symulatorach  na  Amigę  i  PC.  A  z  gier  symulacyjnych  polecam  ELITE  (choć  ciężko  mówić  o  symulacji  czegoś,  czego  (jeszcze?)  nie  ma),  F-18  Hornet  (żaden  z  niego  symualtor,  ale  całkiem  fajny)  no  i  oczywiście  F-15  Strike  Eagle  (fajnie  jest  lądować  F-15  na  lotniskowcu    \'\'  ).

Yamat0

• Gość
SYMULATOR
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Maja 2008, 21:05 »
 Słyszałem  o  takiej  grze  MAXX  czy  jakoś  tak.  Podobno  dobry  symulator.  Ale  sam  nie  grałem  tylko  kolega  mi  o  niej  mówił.  
  A  z  tych  co  grałem  to  polecam  Elite  -  ciekawe  połączenie  strzelanki  kosmicznej  z  symulatorem  i  grą  typu  Sid  Meier`s  Pirates.

Offline Skull

• Level 6
SYMULATOR
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Maja 2008, 21:41 »
 A  Fighter  Bomber  ??  przeciez  to  mialo  prawie  taki  sam  interfejs  jak  obecne