Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Napisał: Luc (webmaster)
Napisał: GemBoy
Napisał: aze
Napisał: Flooder
No Aze, jak juz mi sie kiedys chwaliles to nie ogladasz meczy pilkarskich, wiec i mistrzostw swiata zapewne nie ogladales, a szkoda, bo oto w tym wszystkim biega, ze wlasnie w meczu Korea-Polska, Szanowna Pani E. Gorniak fajnie zaspiewala ``Mazurka Dabrowskiego. Jak chcesz to mozesz sobie od Daper\'a pociagnac go i sam sie przekonasz jaki to piekny przeboj (mi to schodzi na mix z ``widzialam orla cien ). Oto link: ftp://ftp.daper.eu.org/pub/misc_stuff/gorniak_hymn.mp3
Napisał: pvg
wyrażone tutaj opinia przedstawia mój punkt widzenia i jako subiektywna może odbiegać od poglądów innych osób czytających tą wypowiedĽ Pomijając tragiczną jakość tego nagrania (wystarczy posłuchać jak zniekształcony jest akompaniament górniaczki który przecież leciał z taśmy i nie mogł fałszować) to trudno sie dziwic ze sam spiew też brzmi srednio , jednak moim zdaniem jest niebo lepszy niz wykonanie stadionowe. zresztą cytując skibę wiekszosc polakow i tak spiewa hymn po pijaku bo tak na trzezwo to glupio wiec do takiego wykonania nie przywykli a i estetycznie lepiej niz spiewa gorniaczka niz gruby przepocony tenor . Jak nie lubie gorniaczki to hymn jest OK pozdrawiam