Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Dr Who and the mines of Terror  (Przeczytany 2022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kekesuw

• Gość
Dr Who and the mines of Terror
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Grudnia 2007, 22:09 »
 A  mam  jedno  ciekawe  pytanko.  Wspominałeś  o  grze  FIRELORD.  Przeszedłeś  ta  grę??  Bo  ja  nie  wiem  o  co  tam  chodzi  choć  dużo  w  nią  grałem  za  młodych  czasów.

Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #46 dnia: 27 Grudnia 2007, 12:06 »
 No  wiać  trzeba  do  Tardis  (Police)  ale  nie  ten  z  początku  tylko  ten  co  pilnuje  go  taki  duży  niebieski  gościu  którego  można  zobaczyć  jak  się  tam  podejdzie  z  crystal.  Jeśli  odpowiednio  się  przygotowałeś  to  zdążysz  wejść  do  Tardis  zanim  Cię  ten  koleś  dopadnie.Wszystko  co  dodatkowo  będziesz  miał  np  Kot  Splinx  będzie  dodatkowo  punktowane.

Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 27 Grudnia 2007, 12:17 »
 A  i  zapomniałem  o  Firelord.Bardzo  fajna  i  klimatyczna  gierka.Bez  mapy  nie  masz  co  grać  bo  jest  przeogromna.Musisz  zdobyć  4  specjalne  przedmioty.W  niektórych  budynkach  można  się  dowiedzieć  u  jakiego  gościa  i  co  trzeba  mu  dać  aby  dostać  jeden  z  tych  specjalnych  przedmiotów.W  grze  punktowane  jest  także  procent  zwiedzonych  lokacji.Na  mapie  odszukujesz  gdzie  jaki  przedmiot  u  jakiego  gościa  wymienisz.W  ten  sposób  przehandlujesz  co  trzeba  i  zwiedzisz  ponad  połowę(a  najlepiej  cały)  ten  przeogromny  świat  jaki  tam  jest  do  zwiedzenia.Do  tej  pory  nie  mogę  wyjść  z  podziwu,  że  stworzyli  tak  wielki  świat  w  tak  małej  pamięci  komputera.No  i  tak  nawiasem  mówiąc  bez  cheatów  to  raczej  graniczy  z  cudem  przejście  tej  gry  w  normalny  sposób.Powodzenia.

Kekesuw

• Gość
« Odpowiedź #48 dnia: 28 Grudnia 2007, 23:22 »
 dzięki  Wielkie.  Juz  sie  pale  do  grania  w    
  fire...  A  mapkę  tej  gry  to  mam  bo  zrobiłem  ja  jakies  12  lat  temu.  trochę  żółty  sie  papier  zrobił  ale  jest  oki    \'\'  

Kekesuw

• Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 29 Grudnia 2007, 00:31 »
 AAAAAAAAAAAAAAAA  i  zapomniałem  o  najważniejszym!!!!!!!!  Przeszedłem  Doctor  (-ka)  Who.  Ale  tylko  dzięki  pomocy  Gringo.    Jestem  ci  winien  kolejkę  :P  Największy  problem  miałem  z  nie  wiedza  jak  używać  passcard.  A  to  takie  proste  było  HEHE  Na  najprostsze  rzeczy  najtrudniej  wpaść  :)

Gringo_w

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: 29 Grudnia 2007, 10:58 »
 No  to  gratuluje.The  Timelords  are  very  pleased  ;)  

A  może  miałeś  inne  zakończenie  ?  
  Pozatym  można  jeszcze  uciec  przy  pomocy  activatora  i  escape  pods  (na  górze  takie  rakiety  niedaleko  activatora)  próbowałeś  ?

Kekesuw

• Gość
« Odpowiedź #51 dnia: 29 Grudnia 2007, 11:18 »
 A  nie  próbowałem,  ale  zamierzam  to  niedługo  sprawdzić  :)  I  dzieki  za  gratulacje  :)