Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: jakie to wyścigi?  (Przeczytany 494 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

paralax

• Gość
jakie to wyścigi?
« dnia: 08 Lipca 2006, 16:22 »
 Wiem  że  jezdziło  sie  samochodem,  ale  nie  pamiętam  tytułu.  Pomóżcie

wolf

• Gość
jakie to wyścigi?
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Lipca 2006, 16:49 »
 No  jak  w  większości  wyscigów  jezdzi  sie  autem  :).  Musisz  podac  więcej  szczegółów.

paralax

• Gość
jakie to wyścigi?
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Lipca 2006, 19:01 »
 Nawet  nie  pamiętam  numeru  rejestracyjnego,  ale  wiem  że  był  to  widok  z  tyłu

Magnate

• Gość
jakie to wyścigi?
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Lipca 2006, 21:57 »
 Szalenie  dokładny  opis.    \'\'    

http://www.gb64.com/search.php?f=4&t=0&s=racing&b=Go%21&d=45&h=1&a=0\' target=_blank>http://www.gb64.com/search.php?f=4&t=0&s=racing&b=Go%21&d=45&h=1&a=0 —  377  gier,  jak  poświęcisz  5  minut  na  przeglądnięcie  screenów,  to  na  pewno  znajdziesz  tę,  którą  szukasz.

Offline OSH

• Level 5
jakie to wyścigi?
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Lipca 2006, 09:47 »
 007  Car  Chase,  1000  Miglia  Volume  I  -  1927-1933,  4x4  Off-Road  Racing,  Buggy  Boy,  California  Driver,  Chase  HQ,  Chevy  Chase,  Cisco  Heat,  Crazy  Cars,  Crazy  Cars  II,  Crazy  Cars  III,  Days  of  Thunder,  F40  Pursuit,  Go  Carts,  Grand  Prix  Challenge,  Great  American  Cross-Country  Road  Race,  Lotus  Esprit  Turbo  Challenge,  Night  Racer,  Out  Run,  Power  Drift,Pro  Stock  Drags,  Richard  Petty`s  Talladega,  RoadBlasters,  SCI  -  Special  Criminal  Investigation,  Speed  Buggy,  Super  Buggy,  Supertrux,  Turbo  Esprit,  Turbo  Out  Run,  Continental  Circus,  Death  Race  64,  Formula  1  Simulator,  Home  Hungaroring,  Hungaroring,  Pitstop,  Pitstop  II,  Pole  Position,  Pole  Position  II,  Scalextric,  Slot  Car  Racer,  Super  Monaco  Grand  Prix,  Turbo  Racer,  World  Race,  Turbo  Charge,3D  Speed  Duel,  LED  Storm,  Attacco  Nemico,  Warp.  
  Brać,  wybierać!!!  
  Ale  na  przyszłość,  jeżeli  chcesz  byśmy  się  nie  denerwowali,  to  pamięaj:  www.gb64.com  Twoim  przyjacielem!!!  \'\'  

paralax

• Gość
jakie to wyścigi?
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Lipca 2006, 14:24 »
 Dzięki  za  pomoc.  Chodzilło  mi  o  Turbo  Esprit.  Pozdrawiam