JammerC64 no mieliśmy jakiś czas przyjazny kontakt bo myślałem, że się chociaż pofatygujesz i napiszesz do swojego najlepszego przyjaciela Hedning/GP, aby mnie odbanował bo jakąś tam mamy już zgodę, ale Hedning to niestety nie jest człowiek, tylko jakiś chyba "bot" na CSDB, więc próbowałem jeszcze na koniec dotrzeć do jego sztucznej inteligencji, jako BotX. JammerC64 ja nie wiem bo może masz już wszystkich za totalnych idiotów, a tak poza tym Hedning/GP to nie jest przypadkiem twój partner, twój chłopak? Hmmmm bo może ciebie jarają zarośnięci, niechlujni kolesie, jak Hedning, którzy wglądają jak żule z pod monopolowego. Wystarczy poczytać na forum jak dolewałeś oleju do ognia, że przeze mnie to, przeze mnie tamto, że przeze mnie jakieś melodie ci uciekły, że powinienem siedzieć w więzieniu, a nie być na wolności, a za chwilę czytam pod spodem w komentarzach Hedning'a wpis na CSDB, że spokojnie Jammer bo sprawa już jest załatwiona tzn. Buddha dostał permabana na CSDB. Rozmawiałem ostatnio ze Scarzix to mi ujawnił ukrytą prawdę o CSDB, za którą też dostał bana na CSDB, więc leć Jammer do tych swoich "przyjaciół", z którymi się już tak adorowałeś i powęsz trochę swoim detektywistycznym nosem co się stało bo ostatnio to chyba wychodzi ci najlepiej. Jammer pewnie sobie pomyślałeś teraz, że mam pecha bo nigdy się nie adorowałem z takimi jak Hedning, nigdy nie klękałem w komentarzach na kolanach, że jakie to piękne fonty 2x2 stworzył Hedning, nawet nie proporcjonalne, więc po prostu ... "brak słów", a nie jak zapewne chciałeś już to zdanie dokończyć Jammer, że ... "mam pecha".