Coz, Kisiel mi kiedys krzywdy w zyciu zrobil, potem sie do mnie przykleil, ja po chrzescijansku nadstawilem drugi policzek mimo, ze jestem ateista... i co...? Mi w ogole w zyciu nie pomoglo, wrecz przeciwnie, po tym jak mnie wyruchal przy organizacji SP7 definitywnie przekreslam tego popapranca. O pewnych rzeczach pisalem publicznie, o niektorych nie
Mnostwo ludzi chcialo od niego kupic UK1541 a on ich traktowal co najmniej dziwnie. Skad wiem? Pytali tez mnie jak dotrzec do niego i opowiadali jak ich traktowal
Kisiel i pomoc? na tym forum przeciez sa jego posty i te esencja pomocy - albo pisanie rebusami albo wypowiedzi w tonie "co kretynie, nie wiesz?", taka bezinteresowana pomoc, zawsze mile widziana
Zaczynam sobie coraz wiecej przypominac:
Wyplaszanie nowych uzytkownikow, twierdzac, ze sa to klony ola z piecioma jedynkami
manipulacja regulaminem power - lobbowanie za brakiem mozliwosci wrzucania linkow do ofert a allegro, zeby dokurwic wackowi...
A Carrion? Moze w koncu sie kiedys dowiem, co on do mnie ma, a cos ma
dlaczego mnie oczernia i lobbuje za wykluczaniem mnie tu i owdzie a nie przeszkadza mu, ze mu smierdzi pod nosem, na c64scene
Cale szczescie jednak, ze jest dosyc utalentowany i wszechstronny, bo inaczej jego attention whoring bylby totalnie odpychajacy, czy jednak bardziej niz sprzedawanie sprzetow, ktore wysepil po kolegach za ulamek ich wartosci a potem ... a niewazne, mam nadzieje, ze Yugorin sie nie przejedzie na tym ukladzie, bo to dobry i pozytywny zawodnik