Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: kolejny chory temat sceny C64  (Przeczytany 2949 razy)

Offline Buddha

• Level 4
Odp: kolejny chory temat sceny C64
« Odpowiedź #15 dnia: 29 Stycznia 2021, 16:43 »
Ja tam nie wiem Raf, kto mi wysyła zaproszenia na meila, w sensie, że jakieś ostrzeżenia bo to się zaczyna robić śmieszne... Ja myślę, że będąc na drugim, lub trzecim planie to jeszcze się kleiła rozmowa z Kisiel/Icon na ogóle, na C64Power, a nawet sam mnie zapraszał do rozmwy na priv'ie, oczywiście na C64Power. Nie wiem o czym wtedy myślał, że może stanę się kolejnym pośmiewiskiem na scenie komputerowej, ale moje lata sięgają aż do takich postaci Jak The Last Hacker, czy Executor z którymi wiele razy współpracowałem. Niestety inaczej reagował, kiedy tylko ten jeden raz odpisałem mu na tego priva bo wcześniej tego nie robiłem. Ja zacząłem podejrzewać u niego fobie społeczną, z tego, jaki nawiązaliśmy dialekt bo nie była to moim zdaniem normalna rozmowa. No ale mimo wszystko Raf to może Kisiel/Icon jeszcze da radę i złożymy się na prywatne Silesia Party, ale tylko na zaproszenie, bez strat i zysków, tylko bawimy się do rana i wszystko streamujemy na portalach C64 scene.

https://www.youtube.com/watch?v=XcWrCTg13wo

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #16 dnia: 29 Stycznia 2021, 18:33 »
Raf wiele razy starałem ci dać do zrozumienia, że to nie było takie łatwe, a pamiętne lata 90-te, kiedy zaczynałem na scenie, szukając celu. Natomiast w 1996 roku wstąpiłem do wojska i nic by nie było w tym dziwnego, gdyby nie jedna rzecz, która sprawiła, że chciałem tam zostać na dłużej. Pamiętam jak jeszcze na unitarce zobaczyłem dowódce, jak goli się na łyso. No to było wszystko w porządku i szkoliłem tych  amerów, aż w roku 2014 doszedłem do wniosku, że chce wyjść na wolność z wojska i ignoruję to...  Nic się nie stało, żaden skandal. Dzisiaj jestem bez pracy, bez niczego, wszystko poszło na alkohol i narkotyki, worek pieniędzy z wojska (wyprawka tak zwana), zwyczajnie mnie wyrzucili za rozboje, za rozbite szyby na kompanii. W poniedziałek pierwszego lutego 2021 wyślę CV i napiszę list do wojska, czy mam szansę wrócić bo wszystko mi się wali, kończą mi się pieniądze ...

EDIT: Słownictwo
« Ostatnia zmiana: 05 Lutego 2021, 01:15 wysłana przez ikci »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Lutego 2021, 16:08 »
Pozdrawiam was wszystkich serdecznie, jak i cała scenę C64...

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Lutego 2021, 16:33 »
Nie Raf to nie będzie tak, że ja tam wyślę tym niemiłym ludziom jakiegoś e-maila bo centralnie przyjadę taksówką pod kompanię i wyrzucę swoje rzeczy pod bramę, a jak zginą to sobie kupię nowe. Złapię tego niemiłego człowieka za mordę wartownika, że albo otwierasz, albo sobie zaraz porozmawiam z dowódcą. Zwyczajnie zacznę go dusić przez kraty, jak mi bramy nie otworzy do wojska, tam już sobie zostanę sam ze sobą, może zacznę pisać książki...

EDIT: SŁOWNICTWO
« Ostatnia zmiana: 05 Lutego 2021, 01:09 wysłana przez ikci »

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
« Odpowiedź #19 dnia: 01 Lutego 2021, 16:46 »
pozdro 600.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #20 dnia: 01 Lutego 2021, 16:46 »
Zyczem zatem duzo szczescia i zdrowia w  2021.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #21 dnia: 01 Lutego 2021, 16:50 »
jakis filtr of hostingu mnie lapie, mimo, ze nikomu nie grozilem, nie wiem ocb xD nie mozna napisal spokojnie po polsku to sprobuje po angielsku:

Therefore, I wish you a lot of happiness and health in the curvid year 2021, well-set goals and persistence in their implementation.

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #22 dnia: 04 Lutego 2021, 19:06 »
No to dobrze Raf i zobaczymy, jak ściągnę z siebie te chiuchy z 3 tysiące PLN i ubiorę się w mundur wojskowy to zobaczymy kto tam do mnie przypasuje na kompanii

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #23 dnia: 04 Lutego 2021, 19:21 »
Raf ja w tym roku, albo może w następnym, kto wie? Raf ja mam na myśli Silesia Party bo jest na prawdę parę groszy się znajdzie. Przyjedzie Peyson/Vaudeville Crew i ja stawiam wino Amareny dwie z biedronki za 5 złotych bo nie wierzycie, że przy was wypiję całą Amarene z gwinta, a drugą wypije Peyson. Raf ja myślę, że reklama pierwsza klasa, a co ty na to?

EDIT: Słownictwo
« Ostatnia zmiana: 05 Lutego 2021, 01:11 wysłana przez ikci »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #24 dnia: 05 Lutego 2021, 20:22 »
Za chwilę nie będę miał leków i co zrobię, co to za jakieś głupie śmiechy mi lecą na maila...

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #25 dnia: 06 Lutego 2021, 13:05 »
Nie wiem Ikcii i Raf co wy sobie o mnie myślicie, ale to nie jest tak. Wiem, że jestem nikim, zerem i zasługuję na bana na C64Power. Nie potrafię tego opisać w dwóch słowach, że rodzice mnie olali, jak miałem naście lat, szkoły nie skończyłem dobrej, a marzenia o programowaniu komputerów odeszły w siną dal. Nie miałem tak łatwo bo było w BARDZO ciężko i kilka razy nawet sobie przystawiałem nóż, aby sobie podciąć żyły, jako nastolatek, ale myślałem sobie (...) dlaczego ja? BIŁEM się zwyczajnie na ulicy, że ruch wstrzymywałem to pamiętam, że tak się z Piotrkiem BIŁEM w bramie, że zacząłem go dusić, ale odbiłem i mówię ODDAJ mi sztukę i ODEJDŹ. Piotrek uratował mi kiedyś życie, ale nie będę rozkręcał tego tematu. Piotrek jest dzisiaj żołnierzem zawodowym, jak ja.

« Ostatnia zmiana: 12 Lutego 2021, 00:08 wysłana przez ikci »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #26 dnia: 09 Lutego 2021, 21:51 »
Ja CIE SUNĘ Raf dasz wiarę, że chciałem wrócić do normalnej pracy bo pieniędzy zaczęło mi brakować to wojsko w końcu mi wysłało emaila z łaski SWOJEJ, że po tygodniu mogę się zwolnić z tej jakiejś DURNEJ pracy, jak mi się nie spodoba, to czyli co dostałem czas jeden tydzień na zastanowienie? Ja mówię tzn. napisałem, że (...) ludzie, a dlaczego ja mam się o coś prosić, aby wrócić do wojska, z kim wy w ogóle (...) rozmawiacie?

« Ostatnia zmiana: 12 Lutego 2021, 00:10 wysłana przez ikci »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #27 dnia: 09 Lutego 2021, 22:26 »

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #28 dnia: 10 Lutego 2021, 19:50 »
Ja na pewno nie napisałem ten tekst na youtube dla tej całej sieczki, która nas otacza. Raf dajesz mi czas na szybki tekst bo inaczej mnie wyloguje z C64Power i co zrobię, jak nie skopiuje tekstu? Dramat...

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #29 dnia: 14 Lutego 2021, 19:20 »
A co Raf i ikcii uważacie, że z kim macie do czynienia? Ja może oleje wojsko bo poznałem Ole i bogata jest BARDZO. Ja tylko z takimi kobietami rozmawiam,. Nie na bogato się będę bujał furą za pół miliona złotych, a dalej mam pół worka pieniędzy z wojska, ale chyba już do wojska nie wstąpię, jak poznałem taką kobietę... Życzę wam wszystkiego dobrego dla całej sceny komputerowej w Polsce...

EDIT: Slownictwo
« Ostatnia zmiana: 19 Lutego 2021, 02:06 wysłana przez ikci »