Za nami wyjątkowe święto miłośników Commodore 64. Ja właśnie pobrałem pack'a z ftp i rzeczywiście ogromny szacunek dla organizatorów, jak i wszystkich ludzi startujących w competitions, za ciężką włożoną pracę, za wkład w party i zaangażowanie łączące elementy współzawodnictwa, show, a przede wszystkim rywalizację! Myślę, że Moonshine party było również okazją do spotkania sympatyków tych pięknych maszyn, dla których Commodore 64 jest nadal sposobem na życie, czy też ulubioną formą relaksu, hobby i wypoczynku. Ja próbuję coś jeszcze stworzyć, ale życie moje ostatnio nabrało takiego rozmachu, że nie mogę w tym wszystkim odnaleźć wolnego czasu, a jako koder, to dobrze wiem, ile potrzeba wysiłku i spędzonych godzin przed komputerem, aby stworzyć na poziomie tego typu dzieła artystyczne, tym bardziej z cyklowaniem na procesorze 1 MHZ. A jeszcze w moim życiu jest kilka kobiet, dla których próbuje znaleźć ciągle wolny czas, pomijając już pracę, z czym zapewne borykają się również ludzie ze sceny w moim wieku tzn. 40-to latkowie. Moonshine Party stanowi doskonały element dopełniający kalendarz najlepszych imprez C64 w Polsce, ściągających szerokie grono elity. Mam nadzieję, że uczestnikom kolejnych edycji Moonshine Dragons Party nie zabraknie wrażeń podczas widowiskowych pokazów i konkursów tzn. każdy znajdzie coś atrakcyjnego dla siebie.