Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Moje zarzuty do Wacka,  (Przeczytany 2428 razy)

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
Moje zarzuty do Wacka,
« dnia: 04 Kwietnia 2019, 10:51 »
Primo doceniam Twoją twórczość i przykro się czytało wymiociny wegiego ale nie o tym:
Zarzut podstawowy masz kilku trolli na forum które:
- plują na moderatora bez kary,
- floodują w wątkach wrzucając śmieci z netu,
- dopingują innych userów do atakowania moderatora,

Tyle się stało od wielkiej kreski, co zrobiłeś ? Pokazałeś że ważniejsze było usunięcie innych kont kolegów, więc dla mnie to było oszustwo rafcia.

Zasada moderatora: Jeżeli nie reagujesz represyjnie to wlezą zawsze na głowę, czy to kisiel czy wegi czy 787olo i będą zarządzać swoje porządki.

PS. Dziwię się że przedstawiciel legendarnej grupy Elysium jeszcze nie wyleciał z niej za brednie i kłamstwa które opowiada. Macie chłopaki przedstawiciela że hoho

idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline elban

• Level 1
  • *
Re: Moje zarzuty do Wacka,
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Kwietnia 2019, 11:30 »
#muremzawackiem

zamykajcie już to szambo. Rafonixy, Kisiele, Buddy  - żegnajcie.

naprawdę, trzeba mieć w głowie samo gówno żeby w 3 dni zaszczuć człowieka, który Wam chciał uratować i wyczyścić ten patologiczny zakątek.

ps. Wegi, ogarnij się, bo zaczyna być trudno odróżnić czy to piszesz Ty czy Ci Kisiel z Rafonixem przejęli konto. :/

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Kwietnia 2019, 11:50 »
#muremzawackiem
Wacek jest miękki więc na drugiej nodze to forum powinno mieć osobę niezależną, twardą, bez kolegów itd.
W przyrodzie tak jest i to się sprawdza.
No i pierwsza sprawa jaką zawsze szef musi ogłosić to expose szefa : http://www.okti.pl/zarzadzanie/expose-szefa
Potem można to modyfikować gdyż ograniczoność trolli niezna granic.
Expose nie ma nic wspólnego z regulaminem, netykietą itd.
Tak więc strategiczny błąd Wacka zaczął się od lania wody i Mazowieckiego bez zasad.

PS. jeżeli potrafiłem zarządzać 200+ bab z korytarzami i donosami to trzech trolli+klony do ogarnięcia jest żadnym wysiłkiem.
« Ostatnia zmiana: 04 Kwietnia 2019, 11:53 wysłana przez Kisiel »

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Kwietnia 2019, 12:10 »
PS. jeżeli potrafiłem zarządzać 200+ bab z korytarzami i donosami to trzech trolli+klony do ogarnięcia jest żadnym wysiłkiem.
Mój rekord to fabryka na 900. Ale tam byli fizyczni ludzie z krwi i kości i fakty, a tu jest Internet i zaprzeczanie faktom.

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Kwietnia 2019, 12:31 »
Zaprzeczam, to Ty jesteś szefem więc bądź albo giń.
To forum ma potencjał aby ludzie ze sobą współpracowali ale nie może być na nim prywaty i kolesiostwa. W życiu miałeś z tym więcej do czynienia.
Więc, szczerze , albo robisz expose i wręczasz laurki albo to faktycznie nie ma sensu.

Offline Canga

• Level 5
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Kwietnia 2019, 12:55 »
@wackee musisz przyznać, że Kisiel ma w tych wypowiedziach wiele racji.
Dobrym słowem zajdziesz dalej...

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Kwietnia 2019, 13:10 »
Wacek dał się wkręcić w kolejny genialny plan rafa jak tu odejść nie odchodząc i utrzymywać wysypisko z kisielem (gruba kreska), który bredzi że tu można współpracować, kiedy zaszczekiwał każdego usera co próbował rozmawiać o HW.

Sypanie k..mi ch..mi jak z rękawa zadowala rafa i w tym kotle jest szczęśliwy.
Oszczerstwa, obelgi, pomówienia i teorie spiskowe.

Haha a to on nie kuma że nie musi mieć działalności i jebać się z Zeusem? Toż kurwa geniusz weguś znafca wyssał chyba olusiowi musk przez chuja że tego nie wie. Widać kurwy kraść tylko, myśleć alepoco.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline KB777

• Level 6
  • -profil nieaktywny-
« Odpowiedź #7 dnia: 04 Kwietnia 2019, 13:33 »
więc na drugiej nodze to forum powinno mieć osobę [...] bez kolegów

Rozumiemy, że o sobie myślisz.

Czy poza Buddą, z którym czujesz bliskość mentalną, jest tu ktokolwiek kto by poparł Twoją kandydaturę ?
-profil nieaktywny-

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 04 Kwietnia 2019, 13:57 »
Quote from: Kisiel on March 19, 2019, 12:22:55 AM

Gruba kreska wacka, 31.03.2019.

Od tej pory na normalnym forum KB777 oraz wegi dostaje bana, pytanie czy perm jest zasadne.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #9 dnia: 04 Kwietnia 2019, 14:02 »
...
, jest tu ktokolwiek kto by poparł Twoją kandydaturę ?

Może trochę ja :-) Bo kisiel jest najlepszą gwarancją permanentnej i szybkiej rozwałki pałera :-)
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #10 dnia: 04 Kwietnia 2019, 14:32 »
@wackee musisz przyznać, że Kisiel ma w tych wypowiedziach wiele racji.
Napiszę tylko tak, że nie ma racji co do tego, że mod/admin to to samo co szef. Hierarchia służbowa to jedno, a praca moda/admina na rzecz społeczności to drugie. Dlatego kisiel nie powinien mieć tutaj władzy tego typu, bo tu nie są sowieckie łagry i to po prostu nie zadziała. Zresztą, moja największa pomyłka - tu nie ma społeczności.
Gruba kreska miała służyć głównie kisielowi. Każdemu należy się czyściec (!), taki był mój zamysł. Expose szefa? Bitch pliz. Ale to miejsce jest już chyba tak zgniłe, że nawet próba potraktowania wszystkich po ludzku była skazana na niepowodzenie. Tu jest po prostu kilka frakcji, z których każda żąda anihilacji wszystkich pozostałych. Myślę że jednak trochę racji jest w tym, że muszą się wszyscy wyrżnąć, a trupowisku być może urośnie coś nowego. Ci którzy stanowią niedobitki przyzwoitości muszą zacisnąć zęby, pochować się w jaskiniachi czekać na przejście potopu. A to całe nienawistne gówno może posłużyć wyłącznie za nawóz.

Offline ikci

• Global Moderator
  • Level 4
« Odpowiedź #11 dnia: 04 Kwietnia 2019, 14:59 »
Nie odzywałem się przez te kilka dni bo zaświtała we mnie nadzieją, że jednak uda się ocalić to forum.

Ucieszyłem się, że władzę przejmuje ktoś na poziomie, kto zaprowadzi tutaj porządek i w końcu będzie normalnie.
Iskra nadziei zgasła we mnie kiedy zobaczyłem, że jednak Raf znowu się udziela, że nie zdjął insygniów i orderów
(chodzi mi o rolę Administatora, te czerwone kwadraciki pod awatarem i hasło Master of disaster) - zupełnie jakbym zobaczył Jaruzelskiego
w telewizji, już po upadku komuny, kiedy stracił władzę absolutną a stał się prezydentem. Te same czarne okulary i twarz pokerzysty
jak w telewizorze 13 grudnia 1981.
Niby przyszły zmiany, niby nowa władza ale wciąż te same pierdoły "jedynie Król Raf jest tutaj w porządku, reszta to swołocz". Od razu zrozumiałem
że tak naprawdę nic się nie zmieniło.

Koledzy mimo wszystko zadziwiliście mnie i zniesmaczyliście. Myślałem, że większości zależy na tym forum i jego przyszłości.

@Wegi - stałem za Tobą murem - poprzez szacunek do Twego wkładu w świat C64 w Polsce, także całkowicie zgadzałem
się z Twoimi wypowiedziami. Jednak kiedy po raz dziesiąty powtórzyłeś tę samą kwestię, zacząłem się zastanawiać o co Tobie
naprawdę chodzi, a kiedy naskoczyłeś na Wacka - zrozumiałem, że załatwiasz tutaj swoje prywatne niesnaski - czyli wnosisz
na butach gnój spoza forum. Pisałeś o robieniu tutaj przez Rafa gnojowiska - sam robiłeś to samo. Przed momentem potwierdziłeś,
w swoim poście, że tak naprawdę Twoim celem było unicestwienie tego forum.
@Canga - nie wiem po co kilka razy powtarzałeś Wackowi, że i tak mu się nie uda. Nawet jeśli przy założeniu, że Raf zostaje
jako "Master of disaster" i będzie się mieszał, to się nie mogło udać - te Twoje posty w całej sytuacji kiedy człowiek jest kopany
praktycznie przez wszystkich  - na pewno mu nie pomogły, a jedynie odbierały chęć do dalszego działania. Czy Tobie choć trochę zależy
jeszcze, żeby C64Power wyszło na prostą ?
@KB777 - wiem, że z założenia nie zgadzasz się ze mną, ale proszę Cię, zastanów się jaki jest sens wchodzenia w dyskusję z bydlakiem,
który ma zryty beret . Przez parę chwil potrafi zgrywać świętoszka, odnosi się do wyższych uczuć, koleżeństwa, praw przyrody,
zasad dobrego wychowania - a za chwilę choroba wygrywa i staje się tym kim jest na prawdę -  wulgarnym chamem przy każdej okazji
nawiązującym do stosunków seksualnych i innych czynności związanych z ludzką seksualnością.  Prostakiem, obrażającym innych,
rzucającym mięsem na lewo i prawo. Do takiego indywiduum nie dotrzesz w żaden sposób bo dyskusja stymuluje jego chorobę i wzmaga
jej objawy. Wiem, że wiesz o kim piszę - celowo nie używam jego nicka bo stał się na tym forum brzydkim słowem.
Na tym forum jest tylko jedno takie bydle utarzane w materii swoją strukturą przypominającej ejakulat. Zgrywa gwiazdora - tymczasem jego
gwiazda już dawno nie świeci (prawdopodobnie nigdy nawet nie błysnęła)

A tak na poważnie, to wszyscy piszący w tym temacie robimy to co bydle chciało, żebyśmy robili. Piszemy tutaj  zamiast go ignorować i pisać
w jakimś nowym temacie.

@wackee - Przykro mi, że rezygnujesz. Niestety to forum przypomina Rzeczypospolitą przed zaborami kiedy zamiast się zmobilizować
i kopać piłkę do jednej bramki,  wszyscy się kłócili między sobą i każdy dbał tylko o swoją prywatę.

Offline pomidorow

• Level 2
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: 04 Kwietnia 2019, 15:06 »
imo to Raf pokpil sprawe.
Gdyby, jak zapewnia, chciał odejść to by Wacek był juz adminem. Nie jego kolejna zlamana tarczą.

Offline Vato74

• Level 3
« Odpowiedź #13 dnia: 04 Kwietnia 2019, 15:11 »
Dokładnie tak jak Wackee pisze.
Masa luda chce zamknięcia tego forum (bo Raf!) i gdy kolejny raz znajduje się ktoś chętny podjąć próbę ratowania mają ogromny ból i sieją typowy dla nich zamęt.
Będą drapać do skutku i nie ważne ile po drodze będzie trupów bo mają gdzieś innych użytkowników (bo Raf!).
Nie zrozumiem tej nienawiści, nie staram się już nawet zrozumieć bo szkoda nerwów.
Wolę jaskinię i potop - bo łatwiej przetrwać :D
« Ostatnia zmiana: 04 Kwietnia 2019, 15:13 wysłana przez Vato74 »

Offline Kisiel

• Level 7
« Odpowiedź #14 dnia: 04 Kwietnia 2019, 15:14 »
Największy ból dupy to mają trolle które nie zauważyły zmianę wiatru :P
Na daytraderów to się nie nadają.