Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Witam, znamy się - czyli nowy/stary początek.  (Przeczytany 3991 razy)

Offline wackee

• Level 6
Re: Witam, znamy się - czyli nowy/stary początek.
« Odpowiedź #15 dnia: 01 Kwietnia 2019, 20:07 »
Przeżyję bez Twojego poparcia wegi. Natomiast stonuj trochę, bardzo Cię proszę.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #16 dnia: 01 Kwietnia 2019, 20:16 »
Już mnie stonowałeś wątek wywaliłeś. OK Skoro mogłeś się rozbijać ze swoimi pseudopretensjami na csdb, ja nie mogę tutaj o nich pisać, to mogę na c64scene. Jak wolisz. Tam nie moderujesz i nie wykorzystasz swojej pozycji do cenzury. Pierwszy dzień a już dajesz znać o sobie.

Akurat moje poparcie jest mało istotne, problem w tym że nie jestem jedyny tylko w większości.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Reufan2

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 01 Kwietnia 2019, 20:52 »
Przeżyję bez Twojego poparcia wegi. Natomiast stonuj trochę, bardzo Cię proszę.

Gratuluję, od razu wszedłeś w konflikt z użytkownikami. Ok, to początek więc trzeba dać każdemu szansę, ale może sam wyciągnij wnioski. Chcesz zmieniać świat na lepszy - zacznij od siebie. Po drugie jeśli naprawdę chcesz coś zmienić, to spowoduj przestrzeganie elementarnych zasad dyskusji a także przestrzegania obowiązującego prawa na tym forum.

Są 3 osoby, które permanentnie łamią wszystkie zasady etyki, dobrego wychowania a często i łamią prawo. Są to: Kisiel, Raf i Buddha. Zbanuj ich permanentnie. W przeciwnym wypadku ciągniesz chore bagno dla kilku osób, które nic innego nie robią tylko używają tego forum jako prywatnego szamba. 

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #18 dnia: 01 Kwietnia 2019, 20:57 »
Jam jest milion bo cierpię za miliony - powiedział wielguś w otchłań. Na to buk odpowiedział, nie jesteś nawet pyłkiem bitu określający płaskość twojego głosu 2.5% wynoszący.
Zauważam, że chłopakom się nie podoba że ktoś im zabawki zabrał. Z pewnością jak zabiorą zabawki i pójdą na inną piaskownice uśmiercą forum, TO FORUM.
Więc:

No dobra trzeba w końcu odsłonić rąbka tajemnicy, Wacek jest dzisiaj Global Moderatorem ze względów oczywistych (Prima Aprilis)

Jutro JA to byde GLOBAL.

Wymiar słów "zrobić Jesień Średniowiecza" nabierze na tym forum innego znaczenia :P

« Ostatnia zmiana: 01 Kwietnia 2019, 21:00 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline heniek29cr

• Level 5
« Odpowiedź #19 dnia: 01 Kwietnia 2019, 21:53 »
@Kisiel a Ty tu dalej jesteś??? chyba zaczynam wierzyć, że to fucktycznie prima aprilis :-)
Ale lepiej byłoby gdybyś został nie moderatorem tylko ADMINISTRATOREM i wackee musiałby wykonywać Twoje polecenia:-)... no właściwe to musiał by Ci no ten no.... służyć he he:-)

Wyobrażacie sobie jakby to forum poszybowało w kosmos!!!! YEAH:-)
« Ostatnia zmiana: 01 Kwietnia 2019, 22:03 wysłana przez heniek29cr »

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #20 dnia: 01 Kwietnia 2019, 22:39 »
Już mnie stonowałeś wątek wywaliłeś.
Wątek nie został skasowany tylko przeniesiony. Znowu - sprawdź fakty, zapytaj, a potem rzucaj oskarżenia.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #21 dnia: 01 Kwietnia 2019, 22:51 »
Gratuluję, od razu wszedłeś w konflikt z użytkownikami.
Nie, jeden użytkownik wszedł w konflikt ze mną (bo chciał i ma do mnie pretensje sprzed wielu lat, o czym możesz poczytać w osobnym wątku). Bo wymyśliłem coś innego niż on (i Ty zresztą) sobie wymyśliliście. Jesteście jak dzieci, dla których albo ma być po mojemu, albo wcale. Ze strony użytkownika który na tym forum napisał aż 11 postów to już w ogóle nie wypada wysuwać żądań: tego zbanuj, tamtego zbanuj. Moim zdaniem.

Ok, to początek więc trzeba dać każdemu szansę
Właśnie, to dotyczy również Kisiela, Buddhy i Rafa ;) jak na razie z nich trzech niekulturalnie drze japę tylko... wegi. Ostatnia osoba, którą chciałbym na tym forum piętnować.

Offline Reufan2

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 01 Kwietnia 2019, 23:13 »
Gratuluję, od razu wszedłeś w konflikt z użytkownikami.
Nie, jeden użytkownik wszedł w konflikt ze mną (bo chciał i ma do mnie pretensje sprzed wielu lat, o czym możesz poczytać w osobnym wątku). Bo wymyśliłem coś innego niż on (i Ty zresztą) sobie wymyśliliście. Jesteście jak dzieci, dla których albo ma być po mojemu, albo wcale. Ze strony użytkownika który na tym forum napisał aż 11 postów to już w ogóle nie wypada wysuwać żądań: tego zbanuj, tamtego zbanuj. Moim zdaniem.

Ok, to początek więc trzeba dać każdemu szansę
Właśnie, to dotyczy również Kisiela, Buddhy i Rafa ;) jak na razie z nich trzech niekulturalnie drze japę tylko... wegi. Ostatnia osoba, którą chciałbym na tym forum piętnować.

Brawo, teraz konfliktujesz się ze mną. Idziesz jak burza  ;D A swoją drogą to nawet nie odrobiłeś lekcji odnośnie liczby moich postów... ale za to pierwszy jesteś do oceniania. Więc Cię oświecę - prosiłem o usunięcie konta kiedyś, Raf to olał chamsko jak miał to w swoim stylu więc wyrzuciłem hasło. Miałem nadzieję, że może coś się zmieni. Twoje wyczyny tutaj przez kilka postów pokazują niestety, że nic dobrego nie wniesiesz z mojej perspektywy. Na moderatora też się nie nadajesz w mojej ocenie niestety, bo konflikt usiłujesz rozwiązać konfliktem, wypowiadasz się w tematach o których jednak nie masz pojęcia, klasyfikujesz ludzi na podstawie pozornej swojej - niekompletnej - wiedzy i nie masz z tym problemu. Idealnie pasujesz do Raf'a zatem. W ciągu 2 - 6 miesięcy max doprowadzisz do jeszcze większego bagna, tylko nie płacz potem jak Raf: jacy to ludzie są źli. A co do grubej kreski/nowego otwarcia proponuję Ci: wywal od razu wszystkich, zostaw tylko siebie i kilku innych ludzi którzy zrobili bardzo dużo, aby coś tak fajnego jak pasja do c64 była odbierana tak negatywnie jak tutaj. Tak jak Carrion nie chcę się tutaj dalej udzielać. Zgodnie z Art. 17 RODO żądam realizacji mojego prawa do zapomnienia.  Jak masz z tym problem techniczny to idź do Raf'a. Pokaż że jednak się mylę i to co napisałem powyżej nie jest prawdą i nie olej moich praw.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #23 dnia: 01 Kwietnia 2019, 23:31 »
Dziwne że kindersztuby uczy mnie wacek plujący tydzień jadem i nienawiścią w ucho brusha. Jakie to było kulturalne i tarzanie się po csdb z nowinami okradzonego wacka, który podpina się pod cudzy kod i dopisuje sobie kredyty.
Więc wyjaśnijmy sobie, że gdybyś powiedział wówczas mi, że za dopisanie fadetable i wpisywanie jej do koloru sprajta uważasz się za współautora "kodu" to i tak bym się zgodził bo mi to zwisało, w najgorszym razie sam bym dopisał. Ale ty bazujesz na "robiliśmy to razem" i usiłujesz podpiąć się pod czyjąś robotę nawet nie minimalnym nakładem pracy tylko NICZYM.
Szczegól, ale wywalanie tego jak to zostałeś okradziony - to ja bym raczej miał o wiele większe argumenty do takich stwierdzeń. Tygodniowe nękanie brusha i nienawistne syczenie, robienie z tego wielkiej dramy było fajne i kulturalne. Brush mi mówi - użyłeś bimbra gwiazdek z fogyisha ! NIE - sam robiłem w paincie LOL

politowanie w odpowiedziach pod releassem szczególnie iAN CooG i ZeSmasher

Submitted by ZeSmasher on 9 November 2017
breakfasts won't be the same anymore for me. every morning I'll look at my kellogs and I'll think what you perverts from .pl do with those poor innocent cereals...
User Comment
Submitted by Jammer on 9 November 2017
Guys, you deliver much fun into scene xD Now, deliver as much content as well ;)
User Comment
Submitted by iAN CooG on 9 November 2017
"I accidentally borrowed your lda/sta"
OMG

Tydzień kredytu zaufania - po twoich wyczynach z retro to i tak chojnie.
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline 4fun

• Level 1
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: 01 Kwietnia 2019, 23:34 »
Spokojnie panowie, bez nerwow. Nie bede uczyl nikogo dobrych manier, ale mysle ze trzeba dac szanse Wackowi, bedzie lepiej. Dla mnie gruba kreska, jasne zasady i kierowanie sie regulaminem jest w 100% ok. Kto ma wyleciec ten wyleci. Mam nadzieje, ze kompetentni ludzie pokroju Mr. Wegiego, StaregoM. beda sie tu udzielac coraz bardziej na merytoryczne tematy. Ludzie o wielu przezwiskach z kolei beda musieli sie ucywilizowac, albo straca okazje do prezentowania swoich dziel.

Btw. Carrion nie kasuje konta w protescie przeciwko Wackowi...

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #25 dnia: 01 Kwietnia 2019, 23:52 »
Brawo, teraz konfliktujesz się ze mną. Idziesz jak burza  ;D
Jeszcze raz - to Ty pierwszy napisałeś zaczepnie pod moim adresem. Zacząłeś mi również wydawać polecenia, czego niestosowności jakoś nie zauważasz. Nie ma to jak napaść na kogoś, a gdy próbuje odpowiedzieć lub się bronic, zarzucić że szuka konfliktu :) zarzucasz to każdemu kto ośmieli się z Tobą nie zgadzać?

Twoje wyczyny tutaj przez kilka postów pokazują niestety, że nic dobrego nie wniesiesz z mojej perspektywy.
Przepraszam, ale mam podobne odczucie po przeczytaniu Twoich postów w tym wątku.

Zgodnie z Art. 17 RODO żądam realizacji mojego prawa do zapomnienia.
W ubiegłym roku zajmowałem się wprowadzeniem procedur zgodności z RODO w dwóch spółkach. Chętnie Ci pomogę, ale na początek mógłbyś mnie oświecić, jakie Twoje dane osobowe zgodnie z definicją RODO przetwarza to forum?

Aha, i oczywiście przepraszam Cię, że do 11 postów reufan2 nie doliczyłem 47 postów reufan napisanych w okresie 3 lat. To jakieś 16-17 postów rocznie. Wybacz.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #26 dnia: 01 Kwietnia 2019, 23:58 »

Aha, i oczywiście przepraszam Cię, że do 11 postów reufan2 nie doliczyłem 47 postów reufan napisanych w okresie 3 lat. To jakieś 16-17 postów rocznie. Wybacz.

Ironia zbędna. Gość może powiedzieć że nie miał ochoty na igrzyska w gnojowisku i nikt tego nie podważy.

Offline wackee

• Level 6
« Odpowiedź #27 dnia: 02 Kwietnia 2019, 00:07 »
Ironia zbędna. Gość może powiedzieć że nie miał ochoty na igrzyska w gnojowisku i nikt tego nie podważy.
Od mojej informacji z niedzieli najwięcej gnojówki dolewasz tutaj Ty.

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #28 dnia: 02 Kwietnia 2019, 00:12 »
Logika wegiego, ktoś zablokował rs2322 bo ciął w biedronia to oznacza że projekt nie powstanie na innym forum, kolo brzydzi się taplać w kale, dlatego pisze w kupie bo raźniej. Weguś opierdziela jednego usera od olo drugiego klona broni :) Zeszyt z hasłami zgubili :P
Trzeba przyznać że inauguracje masz wacławie nie wąską.
Myślę że sprawiedliwie będzie jak jednak ja będę GLOBAL.

@heniu a ty tutaj jeszcze jesteś ? To chyba jakiś masochizm :)
« Ostatnia zmiana: 02 Kwietnia 2019, 00:14 wysłana przez Kisiel »
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline Buddha

• Level 4
« Odpowiedź #29 dnia: 02 Kwietnia 2019, 03:22 »
że nie byłem, że nie byłem i pętla ...  Nie potrafię się wysłowić w tym temacie, odnośnie kolejnego skandalu Raf'a i odejścia z C64Power. Support zawsze się znajdzie z każdej strony, bo nie jesteśmy niczym innym, jak sceną komputerową, jesteśmy wolni !!! Może brak mi pewności siebie. Muszę się przełamać albo rzeczywiście opowiedzieć o tym psychologowi, a z tego wynika, że jestem nieśmiały, wstydzę się, czy po prostu brakuje mi słów, czy nie umiem po prostu się właczyć do rozmowy i załapać z innymi tematu? Ja mam chyba podobnie albo i nie, bo np. w pracy jestem wygadany, wśród przyjaciół też cały czas leci nawijka, ale w obcym towarzystwie, a nie daj Bóg z kimś na randce, to milcze jak grób. Wtedy zmuszam się do rozmowy i to co wygaduje, bez składu i ładu to samo mnie dziwi. A i nagminnie mam tak, że nie bawią mnie radości innych, np. ktoś coś mowi tak, ze wszyscy sie śmieją podzielając radość tej osoby, a ja musze się zmuszać do uśmiechu, to jest strasznie meczące i nienaturalne, ale czemu tak mam nie wiem :/ Kiedy rozmawiam często brak mi słów, nie dlatego, że ich nie znam...ale na tą konkretną chwilę gdzieś mi umknęły...może to nieśmiałość, stres, obawa przed kompromitacją. Kiedy później analizuję dialog, ech...wiem co powinienem, co mogłem powiedzieć u Raf'a na C64Power forum, ale to jest później lub wcześniej, kiedy przygotowuję się na daną dyskusję.