Aktualności: C64 Power - online od stycznia 2000 !

Autor Wątek: Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat  (Przeczytany 775 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wegi

• Level 7
Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat
« dnia: 29 Marca 2019, 11:56 »
cytat:
Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat.

Rozgryzając kto został i zostanie frajerem:

Frajerem został każdy kto odważył się odkupić UK1541 z drugiej ręki, kisiel z góry zapowiadał że TEN egzemplarz supportowany dalej nie będzie.

Testerzy otrzymają wersję dla "biednych Polaków" (cytat z wątku o JLCPCB) i niech się frajerom tfu testerom nie wydaje, że posiadając betatest HW będą mieli pełną wersję finalną, końcowy upgrade od developera może ograniczyć funkcjonalność do dowolnego stopnia, o ile jakąkolwiek pozostawić - kupując betatest HW nie kupujesz finalnego produktu - tak dla jasności.

Sam raf raczej nie zrozumiał, że nie chodzi mi o 37 zł, tylko o wiarygodne rozliczenie,  nie na zasadzie "widzimisię" DHL, czy właśnie traktowanie klientów jak głupich polaczków.

Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

NIECH NIE BĘDZIE NICZEGO !!!

CZY RAF PIŁ Z JERICHA KUBECZKA ???

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
  • Wolność, własność, sprawiedliwość
Re: Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Marca 2019, 12:26 »
Nie wiem skad problem do mnie, znow xd
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Marca 2019, 12:34 »
Bydlo nie pomysli tez, ze zainwestowales 39zl bo jest to taniej niz kopulowac sie samemu z grafika i zamowieniem, ofkoz jesli masz odpowiednio duza stawke/h. Beda krzyczec, ze drogo.

STĄD
Gdy po wynalezieniu komputera kwantowego jedni pytali o sposób wytwarzania prądu, kisiel pytał jak wytwarzać świeczki...

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Marca 2019, 13:24 »
Ja napisalem tam o naklejkach a nie o dhl czy innych spedytorach.
"Cokolwiek powiesz albo napiszesz, znajdzie się ktoś, kto słyszy lub czyta coś zupełnie innego i jeszcze bezczelnie wmawia Ci to"

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Marca 2019, 13:51 »
Nie no ja to wiem oczywiście. O LHS też napisałeś że uruchomił na płytce z projektu, poczekałeś aż sobie pogadam z kisielem żeby potem dodać, że nie obyło się bez modowania i ponarzekać że się wątek nie trzyma.
Przecież mogłeś od razu napisać że LHS uruchomił to na płytce bez zmian, którą musiał modować. Mistrz dwuznaczności.

Offline Raf

• Master of disaster
  • Administrator
  • Level 7
« Odpowiedź #5 dnia: 29 Marca 2019, 22:36 »
KB777 napisal publicznie abym zapytal LHS, bo mialem go niejako "na linii", wiec zapytalem. Chronologia i logika znow komus szwankuje? :D

Offline Kisiel

• Level 7
  • Number 7 in all users competition...
    • http://wiki.projekt64.filety.pl/doku.php
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Marca 2019, 23:19 »
On ma fakty za nic. UK1541 blue dostali ci którzy mieli wpływ na developkę, także wegi, raf, v12 itd. Więc bredzi. CMK z tego co pamiętam sprzedał z całkiem dobrym zyskiem.
idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach

...w przypadku checi zakupu UK1541,GA,MA,T8500,T7501 prosze o kontakt na Facebooku, haslo: UK1541....

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Marca 2019, 08:57 »
Uwaga frajerzy, mam ważny komunikat.......
Czyli dlaczego olokarty i ogryski to przeżytek.
Przezytek bo okazalo sie ze jednak nie pala SID-ow ?
A ci frajrzy to twoi klienci ? Trudno sie z toba nie zgodzic.

Offline wegi

• Level 7
« Odpowiedź #8 dnia: 30 Marca 2019, 12:17 »
Nie mogę odpowiedzieć w wątku o ogryzkach, więc tutaj.

Dziwne koleje wątku o potrzebę instrukcji.
Starałem się traktować kisiela poważnie, nawet proponując zwrot po iluś latach za carta.
Zamiast potrzeby instrukcji twierdzenie że masz na filmie ujęte jak ogryzek pali 2szt C64+
Jak ci napisałem zrób to od razu - miałeś szansę pokazać, że nie jest to kłamstwo - nie zrobiłeś tego, więc odkładam między bajki.

Niewydanie asteroidów miało być karą dla mnie, jak znudziło mi się "betatestowanie". Zamówienie płytek wówczas kosztowało $65, ale nie 800 zł. Już wówczas wiedziałem, że ktoś kto klonował AR wmawia mi że nie potrafił zaprojektować prostego carta, który jest ROMDYSKIEM dla jednoplikowej gry, po prostu robi sobie ze mnie żarty.
Ani słowa nie słyszałem wtedy o obudowach specjalnie dedykowanych...
Jeżeli miałbym płacić za zepsute płytki, których ani nigdy nie zobaczyłem, ani nie dostałem, ani nie zobaczyłem schematu tego niewydanego carta, rachunków...
To wszystko się nie trzyma kupy.

Offline hobocti77x

• Level 5
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Marca 2019, 16:53 »
Znaczy sie spalily sie oba c64 PLUS , znaczy sie przerobione przez czlowieka ktory nie zna podstaw elektroniki  ?
Jak nic to wina wszystkich tylko nie kisiela ;)))))))))))