Ja sadze, ze od samego poczatku malo ktogo to obchodzi (liczy sie tylko "za pol ceny") ale chcialem podsumowac dzialanosc kliki wzajemnej adoracji (aka gang64 czy jakos tak), ktora przypisywala mi zla wole a przeciez widac jak na dloni, ze to, co podnioslem na poczatku watku o klonach, czyli to, ze "kolega" damian vel rs11111 nie dosc, ze nie mial tego uruchomionego w momencie zbiorki/listy a klamal, ze ma, dlatemu nie chcial nic pokazac na moja prosbe jak wyglada projekt a ja zamknalem watek aby chronic ludzi przed oszustem - niestety zrobiono ze mnie zawistnego gnojka, ktorym nie jestem
Ponadto drugim klamstwem jest to, ze projekt byl jego wlasny a niniejszy watek zalozyl wegi z przekonaniem, ze to jest autorsko wykonana rzecz przez rs'a - z przyczyn nazwijmy to politycznych ciekwi mnie celowosc tej zagrywki, bo jakkolwiek wegi ma problemy mentalne to nie posadzam go o niewiedze w zakresie pochodzenia PCB, ktore tu pokazal, merytorycznie mu ciezko cos zarzucic.
Jesli ktos tego nie rozumie albo podwaza to co napisalem, bo jest mi niezyczliwy (bo logiczne wnioskowanie raczej trudno
) - no coz, wszystkim dobrze nie zrobie
Po takim czasie rs potrafi mi wciaz przypisywac zawisc a przeciz przekroj swojej osoby pieknie ujawnil w watku o KEYCXBLASTER, gdzie probowal skonstruowac cos co nie bbylo latwe do osiagniecia (software usb host @ AVR) acz nie niemowliwe i wersje alpha popchnal jednemu z uzytkownikow
calosc tutaj:
http://c64power.com/forumng/index.php?topic=7027.0 - wnioski warto samemu wyciagnac.
Ja tylko oczekiwalbym zeby wegi i rs2232 przyznali, ze klamali, "Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliżniemu swemu"